Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Waterland

Ik ben Alex Buijk en de absolute top Goochelaar in Waterland. Ik ben veelzijdig en uniek en kan jouw gasten laten genieten van de leukste trucs. Verbazing gegarandeerd!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

8 tips voor een geweldig feest

Als je een feest organiseert is er maar één ding belangrijk voor je. Genieten van je eigen feest avond. Rondlopen met een gestrest gevoel omdat je gasten het niet naar hun zin hebben is het ergste wat er is. Dit wil je dan ook altijd voorkomen. Als je gasten een leuke avond hebben kan jij ook meer genieten. Maar hoe doe je dit precies?


1.Nodig een gezellige groep uit

Denk er goed over na met wie je graag tijd doorbrengt. Waarschijnlijk kan je wel een hele lijst samenstellen. Vraag jezelf dan af met wie je echt super gezellige avonden beleeft. Met wie kan je onwijs lachen en beleef je de grappigste momenten? Dit zijn de belangrijkste mensen van je hele feest. Vergeet deze grappigste vrienden niet uit te nodigen, zij leveren een bijdrage aan de feestvreugde. Zonder dat ze dit zelf doorhebben. 


2.Huur de juiste locatie

Als je weet hoeveel mensen er komen dan weet je ook wat voor locatie geschikt is voor je feest. Met een kleine groep huur je geen supergrote locatie af omdat deze anders niet gevuld is. Maar kies voor een geschikte locatie die niet te klein is zodat iedereen op elkaar gepropt zit maar kies ook niet voor een grote zaal. Het moet een ruimte zijn waarin iedereen zich vrij kan bewegen maar de ruimte moet ook weer niet te groot zijn. Denk hier dus goed over na.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het organiseren van het feest

3. Wat voor drankjes en hapjes serveer je?

Misschien vier je een thema feest en kies je ervoor om verschillende speciale hapjes rond te brengen. Heb je gekozen voor een kleur breng dit dan ook terug in je hapjes en drankjes. Maar als je hier niet voor kiest denk er dan goed over na wat voor hapjes je gaat serveren en maak ook alvast een plan zodat je weet wanneer deze hapjes worden langsgebracht. 


4. Wat voor hulp schakel je in

Als je zoveel mogelijk hulp inschakelt hoef je minder zelf te doen. Dit betekent dat je meer geniet van je eigen avond en je minder gestrest voelt. De reden van je feest is ontspannen dus het is heel fijn als dit op je eigen feest ook mogelijk is. Denk er daarom over na of je hulp kan inschakelen van kennissen of vrienden die rondgaan met de hapjes en de drankjes.


5. Wat voor soort feest vier je?

Elk feest is anders en daarom maak je alvast een draaiboek voor de hele avond. Hoe gaat de avond eruit zien en wat wil je dat je gasten doen. Wil je een lange tafel neerzitten waar iedereen aan kan zitten of wil je er juist voor zorgen dat iedereen vrij rondloopt en met elkaar in gesprek gaat. Stel hier je planning hierop aan. 


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Het vermaken van je gasten

6. Het vermaken van je gasten

Het doel van je hele feest is natuurlijk dat je gasten een leuke avond hebben. Dat ze zich op hun gemak voelen, lekker met elkaar bijlkletsen, veel lol maken en een leuke avond hebben. Om hiervoor te zorgen kies je ervoor om een echte entertainer in te schakelen.


De goochelaar in Waterland vermaakt al je gasten met zijn bijzondere goocheltrucs. De gasten zien allemaal bijzondere magische trucjes op het podium. Er verdwijnen verschillende voorwerpen maar er verschijnen ook opeens weer nieuwe spullen. Je gasten kijken hun ogen uit en begrijpen er helemaal niets van. De goochelaar in Waterland is echt magisch talent en betoverend iedereen met zijn trucjes.


7. De juiste feest stemming

Nadat de goochelaar in Waterland een geweldige voorstelling heeft opgevoerd is het nodig dat je gasten in de feeststemming blijven. Doe dit door de juiste muziek in te zetten. Mensen houden van muziek uit de jaren waarin ze zijn opgegroeid. Stel daarom een leuke afspeellijst samen en dans met je gasten op de muziek. Als je gek bent op dansen geniet je hier waarschijnlijk ook nog eens enorm van. Maak er dus een geweldige avond van door goed na te denken over wat er allemaal belangrijk is voor een geslaagd feest.

Laatste tip

8. Een leuke fotobooth

Door een klein fotohokje neer te zetten geef je de gasten de gelegenheid om een aantal foto’s met elkaar te maken tijdens de feestavond. Met een aantal grappige maskers maak je hier een geweldige activiteit van. Ben je nog op zoek naar een goede entertainer? Zoek dan niet langer maar neem contact op met de goochelaar in Waterland.