Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk de unieke Goochelaar in Weesp.

Wil jij ervaren hoed de trucs zijn van de beste Goochelaar in Weesp?  Boek dan nu Alex Buijk voor een show die jij en jouw gasten nooit meer zullen vergeten.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Niets meer doen en achteroverleunen

Vier je graag een feest omdat je geniet van het leven. Belangrijke momenten laat je niet zomaar voorbij gaan, in het leven moet je zoveel mogelijk genieten. Elke dag is een feest maar bij sommige momenten sta je net even wat meer stil. Je geniet van mooie momenten, je bent spontaan en bent gek op gezelligheid. Elk jaar kies je een aantal momenten uit dat je even uitpakt. 


Je viert een gezellig feestje en nodigt al je vrienden, familie en goede kennissen uit om samen wat te drinken. Te proosten op het leven en je vertelt daarbij altijd wat je op dat moment viert. Een toespraak houden doe je elke keer. Om bij het moment stil te staan maar ook om iedereen te bedanken. Dat vind je belangrijk, als je vrienden en familie je helpen in moeilijke tijden is het belangrijk om daar iets voor terug te geven. Een simpel bedankje is een mooi gebaar. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Gebruik je talenten

De hele avond ontspannen met je vrienden

Vind je het fijn om te ontspannen met je vrienden? Maak je elke week tijd vrij om met je vrienden af te spreken. Om even een drankje te drinken in de plaatselijke kroeg of naar de bioscoop te gaan? Waarschijnlijk zijn je vrienden belangrijk voor je en zijn ze daarom onderdeel van de feestavond. Als je achterover wilt leunen en alleen maar wil genieten is het nodig dat je zo min mogelijk zelf doet. Als je de juiste hulp inschakelt zal het niet uitlopen op een grote puinhoop maar zal alles op rolletjes lopen. 


Gebruik je talenten

Je bent een sociaal dier die veel tijd doorbrengt met anderen. Je vrienden zijn een vast onderdeel van je dagelijkse routine. Elke dag spreek je wel een vriend via je telefoon. Een berichtje of even bellen is onderdeel van je dagelijkse gang van zaken. Als je een feest viert wil je dat iedereen zich vermaakt. Je vindt het belangrijk om tijd en aandacht aan je vrienden en familie te besteden. Tijdens je feest zal je dan ook rondlopen en met iedereen bij te kletsen. Dat is belangrijk voor je. Vind je het maar lastig om een feest te organiseren? Maak dan gebruik van de super talenten van een aantal professionals 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een avondje uit

Horeca talenten inschakelen

Rondlopen met hapjes en drankjes is nodig om goed voor je gasten te zorgen. Zie je dit niet voor je? Wil je niet de hele avond rondlopen en al je gasten bedienen? Sta er dan even bij stil dat je hiervoor kennissen kunt inschakelen. Er zijn vast wel horeca mensen in je omgeving die het leuk vinden om je een avond te helpen. Hierdoor maak jij je handen vrij voor andere dingen. 


Een avondje uit

Het is natuurlijk hartstikke gezellig dat al je vrienden en familie samen zijn in dezelfde ruimte. Samen vier je een bijzonder moment uit je leven. Misschien is er nu wel een hele grote groep mensen die je niet allemaal evenveel aandacht kunt geven. Toch is het belangrijk dat iedereen zich vermaakt. Dit kan je niet alleen doen, maar hier kan je de hulp voor inschakelen van de goochelaar in Weesp. 


De goochelaar tovert de prachtigste dingen uit zijn mouw en verbaast je gasten met de ene naar de andere speciale goocheltruc. Schakel de goochelaar in Weesp in om er een geweldige avond van te maken. Een avond waarbij je gasten worden betoverd, verast en bedrogen door de goochelaar in Weesp. Klinkt dat als muziek in je oren? Achteroverleunen en genieten van je avond terwijl al je gasten worden vermaakt.

Niet alles alleen doen

Het is dus niet nodig om het allemaal alleen te doen. Dat is onmogelijk als er een grote groep gasten op je feest komt. Iedereen is belangrijk voor je maar het is onmogelijk om aan iedereen evenveel aandacht te besteden. Toch wil je iedereen met een goed gevoel laten rondlopen. Als je gasten met een grote glimlach door de ruimte lopen dan weet je zeker dat je avond is geslaagd.

Vind je het ook belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft maar kan je niet iedereen vermaken? Dat is ook onmogelijk. Op je eigen feest hoor je te genieten en achterover te leunen. Met de hulp van de goochelaar in Weesp gaat dit zeker lukken. Neem dan contact op met de goochelaar in Weesp en samen kijken we wat voor voorstelling geschikt is voor je feest.