Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet de Goochelaar in Werkendam voor jouw feest.

Geef jij een feest en zoek je een Goochelaar in Werkendam? Kijk dan snel op deze pagina en maak kennis met Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top goochelaar

Ben jij een organisator in hart en nieren? Als er een feestje georganiseerd moet worden, wordt jij altijd om hulp gevraagd? Dat komt waarschijnlijk omdat jij leuke en originele feestjes organiseert. Jij neemt geen genoegen met een standaard feestje. Ben jij nu een feestje aan het organiseren in Werkendam en wil jij ook aan dit feestje een speciaal tintje geven? Dan kan ik jou wellicht helpen, want ik ben namelijk een goochelaar in Werkendam en omgeving. In dit mooie dorp bij de Biesbosch kunnen wij samen een feestje neerzetten waar men nog heel lang over na zal praten. Klinkt dit jou goed in de oren? Neem dan snel contact met mij op.


Waar ben ik voor in te huren?

Als goochelaar in Werkendam treed ik eigenlijk voor iedereen op. Je kunt mij inhuren voor feestjes voor volwassenen, maar ook voor kinderfeestjes draai ik mijn hand niet om. Mijn specialisatie ligt echter op het gebied van feestjes voor volwassenen. Je kunt dan denken aan bruiloften, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, kerstborrels, etc. Van elk feestje maak ik een nog groter feest met mijn bijzondere acts!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Niet zo maar een standaard goochelaar

Ik ben niet zo maar een standaard goochelaar in Werkendam. Uiteraard doe ik sommige trucs ook op een podium. Soms is dit handiger, omdat alle gasten de trucs dan goed kunnen zien en bij sommige trucs is het beter als de gasten iets meer afstand hebben. Maar ik vind het ook leuk om een beetje spanning in mijn show te verwerken. Ik doe dit door tussen het publiek door te lopen. Tijdens het lopen doe ik dan enkele trucs en soms stop ik bij een tafel om daar een truc te doen. Soms vraag ik hulp aan een van de gasten. Zij vinden dit vaak erg leuk om te doen. En niet alleen zij, maar ook ik vind dit erg leuk om te doen. Dit is een van mijn favoriete onderdelen van mijn show. 


"Hoe doet hij dat toch?" 

Tijdens mijn acts hoor ik mensen bijna denken "Hoe doet hij dat toch?". Dit vind ik altijd erg leuk om te zien, want dat is waar ik het voor doe. Mijn trucs zijn en blijven magic. Mensen gaan vaak met elkaar in gesprek over mijn trucs. Zij hebben allerlei theorieën over hoe een acts in elkaar zou kunnen zitten. Dit vind ik altijd erg leuk om te zien. Mensen die elkaar eerst nog niet kenden, gaan dus met elkaar in gesprek over mijn acts en zo leren zij elkaar dus kennen. Erg bijzonder dat onbekende mensen, bekenden van elkaar worden door mijn acts!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Zakelijke bijeenkomst

Ben jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren en heb jij hulp nodig? Ook dan kan je mij inhuren. Je kunt mij bijvoorbeeld inhuren voor een lezing of als spreker of energizer. Wat mijn rol ook is, ik zal er voor zorgen dat jij het doel met jouw gasten bereikt. Ik zet mij voor de volle 100% in om dit te bereiken.


Maatwerk voor iedereen

Natuurlijk is elk feestje uniek. Daarom vind ik het leuk om voor elk feestje een andere show in elkaar te zetten. Uiteraard heb ik wel acts die in vrijwel elke show voorkomen, maar er zijn verschillende mogelijkheden om sommige acts uit te voeren. Ik kan bijvoorbeeld bij sommige acts een assistent(e) vragen, maar als jij dat liever niet hebt, doe ik de acts alleen. Zo is er heel veel mogelijk. Samen met jou bespreek ik graag jouw wensen en dan zorg ik er uiteraard voor dat er een passende show in elkaar gezet wordt. Indien jij het wenst, bespreek ik vooraf wat er wel of niet gaat gebeuren tijdens een show. Op deze manier kom jij niet voor verrassingen te staan. Wil jij jezelf ook graag laten verrassen, dan blijft de inhoud van mijn show ook voor jou een verrassing.

Party time

En dan is het eindelijk zo ver. Na een lange voorbereidingstijd is het de grote dan van het feest. Wellicht ben jij wat gespannen. Je vraagt je wellicht af of alles goed zal gaan. Maar het komt vast en zeker allemaal goed. Sommige dingen heb je nou eenmaal niet in de hand, maar alles komt vast en zeker op zijn pootjes terecht. Aan mij zal het in ieder geval niet liggen. Ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben, zodat wij de laatste details nog door kunnen spreken. Op het afgesproken tijdstip verschijn ik op het podium om jouw gasten mee te nemen in mijn show. Ze zullen met volle verbazing kijken naar mijn acts. Het wordt een show om nooit te vergeten. De komende periode zal men het nog vaak over jouw feestje hebben!