Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Westervoort

Boek Alex Buijk

Ben jij op zoek naar een Goochelaar in Westervoort? Zoek dan niet verder, Alex Buijk is de goochelaar die niet mag ontbreken op jouw feest.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een goochelaar is er voor iedereen

Geef je binnenkort een belangrijk feest of evenement, maar weet je niet goed welke vorm van entertainment je moet kiezen? Heb je al verschillende vormen uitgeprobeerd, maar heb je tot nu toe nog niets gevonden dat je gasten van jouw feest omver kon blazen? Heb je eerder negatieve ervaringen met het geven van feestjes omdat jouw vorige keuze van entertainment uitdraaide tot een regelrechte flop? Gooi het dan eens over een andere boeg! Want er zijn nog betere, originelere en leukere alternatieven dan deze die je al hebt uitgeprobeerd. Je hoeft niet altijd mensen te entertainen met een danser, een zanger of andere veel gekozen formules. Denk breed, denk magisch, denk ook eens aan een goochelaar!


Wees gerust een goochelaar dient niet enkel om jouw kinderen bezig te houden. Al zullen ook al jouw kinderen en die van de gasten je dankbaar zijn dat je een "coole" goochelaar hebt ingehuurd. Maar een goochelaar kan zo veel meer betekenen voor jouw feest dan het bezighouden van jouw deugnieten. Een professionele goochelaar zal er namelijk in slagen om iedereen te verbluffen en verbazen of het nu kinderen zijn, jongeren, senioren of al wat ertussen valt. Geef jouw feest een magische touch en mzak van jouw feest iets leuks en origineels, want jij verdient het!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Waarom een goochelaar de beste keus is voor jouw feest

Tegenwoordig bestaan er veel verschillende vormen van entertainment. Er zijn zangers en komedianten, vuurspuwers en acteurs en ga zo maar door. De keuzes zijn eindeloos. Toch is niet iedereen te vinden voor elk soort van entertainment en je wilt waarschijnlijk het liefst dat zo veel mogelijk gasten je feest zullen verlaten met een tevreden gevoel. Dit is een van de redenen waarom het verstandig is om een goochelaar in te huren voor jouw speciale gelegenheid. Kies voor een grote kans op slagen, kies dus voor een goochelaar!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk, de goochelaar bij uitstek te Westervoort 

Op zoek naar een professionele goochelaar die door zijn jarenlange ervaringen van aanpakken weet? Kies dan voor Alex Buijk! Alex Buijk zorgt ervoor dat jouw feest of evenement de gelegenheid van het jaar wordt! Als goochelaar biedt Alex je de nieuwste goocheltrucs, waar je dagen later nog van zult wakker liggen. Wanneer je de goocheltrucs van Alex ervaren hebt, zal je stom staan van verbazing en je jezelf blijven afvragen van hoe hij het in godsnaam voor elkaar heeft gekregen.


Alex werkt voornamelijk op twee verschillende manieren: je kan Alex inhuren als tafelgoochelaar, maar ook als rondlopende goochelaar. Als tafelgoochelaar zorgt Alex voor een meer interactie en persoonlijkere aanpak door jouw gasten aan tafel te verbazen met zijn nooit eerder geziene trucs. 


Ook als rondlopende goochelaar zal Alex erin slagen om jouw en je gasten te verbazen, maar dit dan op een andere manier. Hij zal zijn trucs al rondlopend uitvoeren!


Ben je meer te vinden voor een formule tussenin of wil je ze beide uitproberen, Alex is een toegankelijke persoon en wil niets liever dan dat zijn klanten tevreden zijn met zijn met de uitvoering van zijn acts. Daarom voorziet hij dus ook goochelwerk op maar van je gasten, je feest en jezelf!

Kies voor Alex

Kies voor een goochelaar als je succes op jouw feest of gelegenheid wil garanderen! Een goochelaar weet als geen een hoe hij jouw gasten het best kan vermaken. Ben jij wel al eens op een feest geweest, waar je het niet kon laten om constant op je horloge te kijken? Een feest die je energie leek weg te nemen in plaats van geven? Een feest waar je ogen open houden de grootste prestatie van de dag leek te zijn? Wel dan heb ik nieuws voor jou: feestjes hoeven helemaal niet zo te zijn, ze mogen zelf niet zo zijn! Want wanneer je een feest geeft, verwachten jouw gasten terecht dat zij hun zullen amuseren. Geef jouw gasten wat ze verdienen en huur een goochelaar in! Ben je overtuigd dat een goochelaar op jouw feest the way to go is? Kies dan ook meteen voor een goochelaar met veel ervaring. Een sympathieke goochelaar die beschikt over de nieuwste trucjes en technieken. Een goochelaar die professioneel te werk gaat en streeft naar klanttevredenheid. Eentje die je niet alleen weet te verbazen maat je ook nog eens kan laten lachen! Lijkt dat je wel iets? Dan heb je geluk, want er is er zo eentje bij jou in de buurt: goochelaar Alex Buijk!