Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is Alex Buijk de magische Goochelaar in Westland

Dit is Alex Buijk de Goochelaar in Westland die je echt wilt op je feest! Hij zal je gasten vermaken met de leukste trucs! Lees snel en reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen tussen de kassen

Het Westland staat bekend om zijn kassen, in deze kassen worden vooral groente en fruit gehouden. Doordat het Westland diverse gemeente omvat zoals, de Lier, ’s Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heide, wateringen, Honselersdijk, Naaldwijk en Poeldijk. Een aardige verzameling aan gemeentes dus. Hierdoor biedt het Westland een breed scala een mensen. Vanwege mij opgebouwde mensenkennis over de jaren heen tijdens mij carrière kan ik goed inspelen op elke type publiek of individuele gast. 


Vanwege mijn drukke agenda en breed klantenbestand verzorg ik magische optreden in steden over heel het land. Doordat er veel gemeentes in het Westland bevinden ben ik als goochelaar in het Westland ook perfect om mijn magische kunsten hier te vertonen. Voor de gasten die de Nederlandse taal niet beheersen kan ik ook een Engelse show geven zodat iedereen er alles van mee krijgt. 


In mijn assortiment als goochelaar in Westland heb ik een ruim aanbod aan activiteiten waar ik mijn magische kunt kan verleden. Denk hierbij aan feesten zoals bruiloften, verjaardagen, reünies en jubileums. Maar ook voor vermaking van toeristen of van kinderen tijdens een animatieprogramma. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magisch voor iedereen

    Heb je misschien een vriend of kennis die even opgevrolijkt moet worden ? Dit is uiteraard mogelijk sommige mensen moeten af en toe wat opgevrolijkt worden. Ik stel mij hier graag voor beschikbaar om deze mensen weer een lach op hun gezicht te geven. Dit geldt tevens voor een moeder of vader die in een verzorgingstehuis of bejaardentehuis zit. Na een bezoek van mij komt er weer leven in de brouwerij. Is het koud en regenachtig buiten of waait het te hard dan kan er goed genoten worden van mij magische kunstjes. De meeste mensen van de voorgaande generaties kunnen goochelen erg waarderen omdat het veel doet denken aan hun oude tijd toen ze nog jonger waren. Vroeger had je namelijk minder goochelaars in je wereld dan nu, waardoor je bij de geringste contact al verslaafd was aan de wereld van magie en goochelen, een circusbezoek was hiervoor vaak al genoeg die je bezocht met je ouders of grootouders. 


    Een bedrijf of evenement opening of een mooi nieuw logo onthullen is een mooi concept dat ik heb toegevoegd aan mijn kunnen. Door middel van spetterend vuurwerk en vlammen wordt je logo of opening spectaculair onthuld, de vlammen vliegen er letterlijk vanaf. Zo’n moois opening van iets beloofd natuurlijk veel goeds voor de toekomst. Zowel personeel als publiek zal het een prachtig aanschouw vinden en de mensen uit het publiek zijn tevens weer potentiële klanten voor de toekomst. Het is ook mogelijk om workshops of beursoptredens te boeken bij mij. Door je product te laten zweven of verdwijnen en vervolgens weer tevoorschijn toveren zal het veel bekijks geven op de beurs aan het aanschouwend publiek. Je product word een hot item en je stand zal het meest bezochte zijn van de beurs. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ook voor workshops

Mijn workshops zijn erg populair en worden zowel aangevraagd door bedrijven als teambuilding of in de privésfeer met vrienden en familie. Met een hoofdprijs van 100 euro en voor iedereen een leuke goodybag is het al gelijk een interessante activiteit. Je kan ervoor kiezen om er een kleine goochelshow van mijzelf aan vooraf te laten gaan of het alleen bij de workshop houden die uiteindelijk door de deelnemers wordt afgesloten met hun zelf geleerde goocheltruc. Ze leren hier immers hoe de trucjes in elkaar zitten om ze zo zelf te kunnen opvoeren voor vrienden en familie of collega’s. 

Voor meer informatie verwijs ik je naar mij informatieve website waar overigens diverse video’s en foto’s op te zien zijn van mijn activiteiten als goochelaar. Door mij als goochelaar in te huren als goochelaar in het Westland ben je verzekerd van fun voor iedereen. De magische wereld van goochelen is namelijk erg populair tegenwoordig op feesten en events om je zo toch te onder scheiden van andere. 


Als goochelaar in het Westland onderscheid ik mijzelf als iemand die zijn tevredenheid van het publiek op de eerste plek heb staan. Ik ben immers pas tevreden als jij het bent. Dit is ook terug te zien in mijn recensies.

Neem contact op

Geef even een telefoontje of een email als je meer wilt weten over de tarieven of als je speciale wensen heb. Graag sta ik je te woord om je zo de juiste informatie geven voor de door jouw te organiseren feest of event. Zie mijn website https://bougemagic.nl voor mijn huidige contactgegevens. Wees er snel bij want vol is vol!