Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Weststellingwerf inhuren? Boek TOPPER Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Weststellingwerf.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Weststellingwerf inhuren?

Wat voor entertainment zet jij in?

Er zijn een aantal soorten entertainment die je wilt toevoegen aan je feest. Deze drie soorten entertainment zijn te gebruiken voor elk feest. Het is belangrijk dat je erbij stil staat dat er een hele grote groep gasten komt op je feest. Als je gastenlijst heel erg groot is en de groep heel erg verschilt van leeftijd, interesses en levensfases denk er dan goed over na wat je met je gasten gaat doen. Je wilt natuurlijk dat iedereen zich optimaal vermaakt en een leuke avond heeft. Om daarvoor te zorgen zal je er goed bij stilstaan wat je gasten leuk vinden om te doen. Een feest wordt pas leuk als er een goede sfeer op gang komt. Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar daarvoor moeten mensen zich een beetje op hun gemak voelen en ontspannen zijn. Dit is dan ook je grootste taak als gastheer of gastvrouw. Jij zorgt ervoor dat je gasten zich ontspannen voelen omdat hierdoor een geweldige sfeer ontstaat. Een sfeer waarin mensen zich goed vermaken ook wat durven te vertellen te over zichzelf.

Als er een goede sfeer ontstaat komt het feest pas echt op gang.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Vermaak je gasten

Misschien weet je niet zo goed hoe je daarvoor kan zorgen zonder veel tijd te besteden aan al je gasten. Je kan namelijk niet met iedereen even bij praten, dat is veel werk en daar gaat veel energie en tijd in zitten. Tijdens je eigen feest heb je gewoon niet zoveel tijd om met iedereen bij te praten. Door een aantal soorten entertainment in te zetten weet je in ieder geval zeker dat al je gasten zich vermaken. Het maakt dan niet uit hoe oud ze zijn of wat hun interesses zijn. Deze activiteiten verbinden mensen met elkaar omdat iedereen het leuk vindt om een aantal activiteiten te doen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

De goochelaar in Weststellingwerf zorgt voor een geweldige magische sfeer op het podium.

De goochelaar in Weststellingwerf zorgt voor een voorstelling waar je gasten echt van smullen. En waardoor ze niet meer kunnen stoppen met kijken. De voorstelling is zo betoverend en bijzonder en je gasten vinden het helemaal geweldig.

Maak gebruik van een disco of zorg voor een kinderdisco. Je kan er ook voor kiezen om je gasten uit te dagen met een stoelendans of een ander spel met muziek zoals een muziekquiz. Met deze quiz daag je de gasten uit om het juiste nummer en de juiste zanger te raden binnen in een bepaalde tijd.

Met muziek kan je veel doen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, als je muziek inzet verbind je mensen met elkaar. Hierdoor ontstaat er een geweldige sfeer. Zorg voor een ontspannen en huiselijke sfeer, een sfeer waarin iedereen gelijk is en er bij hoort. Door een aantal activiteiten in te zetten zorg je ervoor dat het feest echt op gang komt.

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Tijdens deze avond hoef je niet alles alleen te doen. Daarom is het fijn dat je erover nadenkt hoe groot je gastenlijst is en wat je met je gasten gaat doen tijdens deze avond. Als je hierbij stilstaat door een aantal simpele activiteiten te organiseren die je inzet dan wordt het allemaal een stuk makkelijker voor jezelf.

Door gebruik te maken van een spelletjes avond weet je zeker dat je gasten met elkaar de competitie aangaan en ontstaat er een gezellige sfeer. Door een goochelaar in Weststellingwerf in te schakelen weet je zeker dat er aan het geweldige voorstellingen op het podium wordt uitgevoerd. Een voorstelling die heel bijzonder is en waar je gasten met veel plezier naar kijken. Een geweldige voorstelling brengt de sfeer pas echt op gang, muziek en spelletjes zijn daarnaast ook geweldige middelen om met elkaar in gesprek te raken. Door muziek gaan je gasten dansen of juist heel enthousiast meedoen met een spel waarvoor je muziek gebruikt. Door deze drie verschillende soorten entertainment maak je van je feest echt iets speciaals.