Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu deze super Goochelaar in Westvoorne

Zoek jij de allerbeste Goochelaar in Westvoorne? Boek dan nu bij Alex Buijk, de goochelaar die jouw feest magisch maakt. Voor bedrijven en particulier.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Passie voor magie

Je verjaardag komt eraan en je bent het beu om het zomaar aan jou voorbij te laten gaan. Dit jaar wil je een feest waar je jouw vreugde kan delen met anderen een feest waar niet enkel jij maar ook al je genodigden van kunnzn genieten. Want je verjaardag is jouw dag en of je nu 20, 40, 60 of 80 wordt een verjaardag dient om gevierd te worden en hoe kan dat beter dan door een spetterend feest te organiseren?


Als je zelf niet gewend bent om een feestje te geven dan kan het gedacht van het geven van een feest je plots overweldigen. Wanneer je een feest wil geven moet je met zo veel rekening houden. Je moet op zoek gaan naar een goede locatie die voor iedereen aangenaam en bereikbaar is en die bovendien ook nog eens beschikbaar is, daarnaast moet er ook versiering, eten, muziek en entertainment voorzien worden. 


Het regelen van al deze zaken is op zich niet zo lastig, zij het niet dat je rekening moet houden met een grote diversiteit aan mensen. Je vrienden, familieleden, collega's en kennissen hebben hoogstwaarschijnlijk niet allemaal dezelfde leeftijden en voorkeuren, om die reden is het ook moeilijk een feest te geven die iedereen kan plezieren. 


Je kan op onderzoek gaan of je kan kiezen voor mogelijkheden die bij de meeste mensen in de smaak zullen vallen. Zo kan je gaan voor een buffet als keuze voor het eten, een neutrale versiering om je feest mee op te fleuren en een goochelaar als entertainment!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Daarom is een goochelaar op je feest een goed idee

    Zoals eerder vermeld, zal je ondervinden dat het niet altijd gemakkelijk is om een goed feest te organiseren en al wat je wil is dat je feest zal uitdraaien tot een heus succes. Daarom is het ook een goed idee om een goochelaar te kiezen om je gasten te vermaken. Een goochelaar is een unieke vorm van entertainment die jou gasten eens op een andere manier kan vermaken! De meeste mensen hebben al meer dan een keer een feest bijgewoond en dat maakt dat zij ondertussen ook al wat ervaringen opgedaan hebben met entertainment op feestjes. Zo hebben ze waarschijnlijk wel al eens een feestje bijgewoond waar geen entertainment was, een feest waar er een zanger was, een spreker, een clown en wie weet wel een acrobaat of een mime speler? Een voor een leuke vormen van entertainment, maar een goochelaar is toch anders. 


    Want ook al hebben je gasten al eerdere ervaringen met het entertainment van een goochelaar, elke keer zal anders zijn. Goochelaars leren regelmatig nieuwe technieken en goocheltrucs bij zodat ze jouw gasten elke keer blijven verbazen(ook al nodig je dezelfde goochelaar voor de duizendste keer uit op je feest)!


    En dat is nog niet alles want een goochelaar is heel flexibel. Hij past zich gemakkelijk aan , aan verschillende soorten persoonlijkheden, leeftijden en feestjes in het algemeen. Een goochelaar kan je niet enkel inhuren op een verjaardagsfeestje. Ook een trouwfeest, jubileum, vrijgezellenfeest, teambuilding evenement, pensioenfeest kan leuker worden met de aanwezigheid van een goochelaar! Eigenlijk is een goochelaar gewoon een meerwaarde op elk feest, want anders dan andere vormen van entertainment weet de goochelaar hoe hij jouw feest het extra kan geven dat het verdient: dat vleugje magie! 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk magisch entertainer te Westvoorne

Een goochelaar kan men ook wel een magisch entertainer noemen, zeker als het gaat over Alex Buijk. Want Alex Buijk is niet zomaar een goochelaar. Alex heeft al honderden feestje van ambiance en sensatie mogen voorzien en doet zijn werk al jaren met passie en liefde én dat merk je ook!


Bovendien weet Alex als geen ander hoe je , je gasten op gang kunt brengen. Alex is naast goochelaar ook een lezer, spreker en energizer. Hierdoor weet hij nog meer hoe hij de aandacht van je gasten moet trekken en houden!

Wanneer je voor Alex kiest heb je hoofdzakelijk twee keuzes: je huurt hem in als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Het hangt er een beetje van af van wat je het liefst hebt. Een rondlopende goochelaar zal zich tussen je gasten bewegen terwijl hij zijn goocheltrucs uitvoert terwijl een tafelgoochelaar jouw gasten aan tafel zal vergezellen. Wil je beide of iets ertussen? Omdat Alex tevredenheid wil garanderen biedt hij ook goochelwerk op maat aan.

Neem contact op en reserveer!

Goed nieuws wanneer je op zoek bent naar een ervaren goochelaar in je buurt, want Alex is ook werkzaam in Westvoorne. Ook hier mocht Alex ontelbare verjaardagsfeesten, trouwfeesten, communiefeesten enzovoort verzorgen van de meest verbluffende goocheltrucs!