Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Wierden boeken? huur Alex Buijk in

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Wierden.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Wierden inhuren? Boek Alex Buijk

Wil je de ster van de avond zijn en genieten van je eigen feest locatie maak dan gebruik van een aantal handige hulpmiddelen. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het organiseren van je eigen feest of verjaardag. Bezorg je gasten een geweldige avond terwijl je in een korte tijd de feest locatie inricht en er een knallend feest van maakt. Misschien lijkt het je geweldig om in minder tijd je feest te organiseren, je locatie in te richten en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Waarschijnlijk kost het je veel energie en tijd om te bedenken hoe je van je feest een groot succes maakt. Het is een grote verantwoordelijk om je complete gastenlijst te vermaken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat iedereen een leuke avond heeft. Maar hoe doe je dit dan? Als gastheer of gastvrouw maak je tijd vrij om al je gasten evenveel aandacht te geven en met iedereen een praatje te maken. Dan maak je met al je gasten een grapje en geef je ze een goed gevoel maar dit is niet haalbaar als er veel gasten zijn. Je kan niet overal tegelijkertijd zijn en je aandacht verdelen over een grote groep gasten. Dit is helemaal niet erg want dit is menselijk. Maak je hier dus niet druk om maar kies ervoor om een aantal dingen slim in te zetten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Wierden?

Slimme trucjes

Door een aantal slimme trucjes zorg je ervoor dat iedereen een leuke avond heeft en hoef jij je niet druk te maken of je al je gasten wel genoeg aandacht geeft. Door een speciaal programma te gebruiken voor al je gasten zorg je ervoor dat iedereen een leuke avond heeft. Zonder dat je veel tijd kwijt bent om met al je gasten een praatje te maken. Als gastheer of gastvrouw wil je zelf ook ontspannen en genieten. Zorg er dus voor dat je zelf lekker in je vel zit en maak er een bijzondere avond van. Maak er een bijzondere avond van samen met je gasten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

De entertainer zal ervoor zorgen dat mensen met een grote glimlach kijken naar de bijzondere voorstelling. Een voorstelling die niet snel wordt vergeten door je gasten. Je gasten kijken met grote ogen naar deze voorstelling omdat ze dit niet elke dag te zien krijgen. Het is zo bijzonder en uniek voor al je gasten. Iedereen vermaakt zich optimaal tijdens deze avond. Geef je gasten dus een bijzondere ervaring tijdens je feest. Door je gasten te vermaken met een bijzondere voorstelling val je op, je springt eruit omdat je het anders doet dan anderen. Als je echt veel geeft om je gasten zorg je ervoor dat ze een geweldige avond hebben. Dat is natuurlijk het belangrijkste van je hele feest. Heb je nu geen tijd om zelf een avondprogramma samen te stellen of je gasten te vermaken met een activiteit maak dan gebruik van een goochelaar in Wierden. Als je echt wil genieten van je eigen feest en begrijpt dat je niet al je gasten evenveel aandacht kunt geven maak dan gebruik van een mooi programma.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Door de goochelaar in Wierden te laten optreden maak je er een unieke en bijzondere avond van voor al je gasten. Deze voorstelling vult de avond en zorgt ervoor dat er echt een hoogtepunt is tijdens je feestavond. Als je het anders wilt doen dan vele anderen maak dan gebruik van een unieke en bijzondere voorstelling.

Kies er dus voor om samen te werken met de goochelaar in Wierden om van je feest een bijzondere avond te maken. Geniet van je avond en zorg goed voor je gasten door deze voorstelling als hoogtepunt te laten terugkomen. De voorstelling is een kleine theatervoorstelling maar dan wat dichter bij huis.

         Unieke beleving

Geef je gasten dus deze unieke beleving door je feest goed te organiseren Maak gebruik van deze geweldige kans om de belangrijkste mensen in je omgeving te laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn. Zonder je goede vrienden en familie is je feest natuurlijk niet compleet. Maak het feest helemaal speciaal door een mooie goochel act. Als je nu inziet dat het heel belangrijk is dat je gebruik maakt van een goed programma dan is het tijd om de volgende stap te nemen.

Laat zoveel mogelijk door een professional doen zodat je meer kan ontspannen tijdens je feestelijke avond. Wil je meer weten over wat de goochelaar voor je kan betekenen neem dan contact op.