Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Wijchen

Reserveer nu de beste goochelaar Alex Buijk.

Boek nu een Goochelaar in Wijchen en ga genieten van de magische show van top goochelaar Alex Buijk. Reserveer snel!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Voor wie treed ik op?

Woon jij in het prachtige Wijchen of de omgeving van dit geweldige dorp en ben jij een feestje aan het organiseren? Misschien dat ik jou dan wel kan helpen om jouw feestje nog leuker te maken. Ik ben namelijk een goochelaar die werkt in Wijchen en omgeving. Ik heb al heel veel feestjes opgevrolijkt met mijn acts. Is jouw feestje het volgende feestje waar ik wat magie kom brengen?


Voor wie treed ik op?

Als goochelaar in Wijchen treed ik voornamelijk op voor volwassenen. Dit kan zowel op zakelijke feestjes zijn als op particuliere feestjes. Maar ook voor een feestje speciaal voor kinderen kan je mij inhuren. Dus het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor feestje jij organiseert, ik kan jou helpen om van dit feestje een heel speciaal feestje te maken waar menigeen nog lang over na zal praten. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Maar ik doe nog meer

Ik ben niet zo maar een gewone goochelaar in Wijchen die alleen trucs op het podium doet. Ik vind het leuk om de trucs dicht bij het publiek te doen. Dit maakt het spannend voor hen, maar ook voor mij. Daarom doe ik, als tafelgoochelaar, ook trucs bij de mensen aan tafel. Terwijl ik naar de volgende tafel loop, doe ik al weer een volgende truc, want ik ben namelijk ook een rondlopende goochelaar. Veel gasten vinden dit een heel leuk deel van mijn show, omdat zij dan de trucs dus van heel dichtbij kunnen bekijken. Soms mogen zij mij zelfs assisteren. Dit blijft leuk voor jong en oud. Enneh... hoe de truc werkt, blijft geheim, want het is en blijft magic. 


Mensen leren elkaar kennen

Als jij een klein feestje geeft, kennen de meeste mensen elkaar wel. Maar als jij een groter feest geeft of een zakelijk feest, dan kennen de meeste mensen maar een aantal mensen. Dat is natuurlijk wel jammer, maar door mijn trucs gaat dit veranderen. Je zult je nu wellicht afvragen hoe dit dan kan. Dat is eigenlijk heel erg simpel. Het zit in mensen om na te gaan denken over mijn trucs. Mensen zijn nieuwsgierig en willen graag weten hoe een truc werkt. Zij gaan daarover met elkaar in gesprek en bespreken allerlei opties. In eerste instantie doen zij dat uiteraard met bekenden, maar je ziet vaak dat steeds meer mensen gaan zeggen hoe zij denken dat een truc werkt en zo raken onbekenden met elkaar in gesprek en elkaar dus beter kennen door mijn trucs. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Zakelijke bijeenkomsten

Ben jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren en zoek jij daarvoor bijvoorbeeld een spreker of energizer? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben van vele markten thuis en kan jou zeker bij jouw bijeenkomst helpen. Als jij mij vooraf vertelt wat jouw wensen zijn, dan zorg ik dat het goed komt! 


Maatwerk voor elk feestje

Wil jij een standaard show of wil jij een feestje wat helemaal afgestemd is op jouw wensen? Het kan bij mij allebei. Ik heb een aantal shows die ik regelmatig opvoer. Deze gaan nooit vervelen. Maar ik vind het nog leuker als de shows net wat anders zijn. Daarom ga ik graag met jou in gesprek over wat jij graag wel of juist niet op jouw feestje zou willen zien. Ik zal dan een show in elkaar zetten die aansluit op jouw wensen. Nagenoeg alles is mogelijk.

Magic time

En dan is het eindelijk zo ver. Na vele maanden voorbereiding is het de dag van jouw feestje. Wellicht ben jij wat zenuwachtig, want stel dat er iets niet goed gaat, maar voor alles is een oplossing, dus het komt vast en zeker allemaal goed en het wordt een geweldig feestje. Ik ga zeker mijn best doen om hier een bijdrage aan te leveren. Uiteraard ben ik op tijd aanwezig bij het feestje, zodat wij elkaar nog even kunnen spreken voordat het feestje losbarst. Daarna trek ik mezelf terug achter de schermen, want het is natuurlijk niet leuk als de gasten mij al gezien hebben. Pas op het moment dat mijn show begint, kom ik tevoorschijn. Vanaf dat moment neem ik al jouw gasten mee in de wereld van de magie. Jouw gasten zullen het geweldig vinden, ze kijken vol ongeloof naar mijn acts. Als mijn show is afgelopen, wordt er nog lang nagepraat over de diverse acts.


Klikt deze magie jou als muziek in de oren? Neem dan snel contact met mij op en wie weet tover ik wel een konijn uit mijn hoge hoed op jouw feestje. Simsalabim!