Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is de Goochelaar in Wijdemeren, boek nu!

Hi! ik ben bekend als Goochelaar in Wijdemeren. Boek je mij dan zal ik ervoor zorgen dat jouw feest of event magisch word!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Unieke Goochelaar

Het geven van een feest of evenement vraagt om bijzondere elementen die een positieve herinnering achterlaten bij de bezoekers. Hoe bijzonder zou het dan zijn om een goochelaar te boeken voor jouw evenement. Ook voor een goochelaar in Wijdemeren ben je hier op de juiste plaats.


Bij een goochelaar denk je al snel aan kinderfeestjes, maar de afgelopen jaren hebben goochelaars en illusionisten ook de weg gevonden naar de wereld van volwassenen. Denk alleen maar al aan de successen rondom het tv-programma Mindf*ck waarin er immers ook op een bepaalde manier gegoocheld voor volwassenen.

Je kunt voor diverse soorten shows bij mij terecht. In Wijdemeren bied ik verschillende soorten activiteiten aan. De shows die ik aanbied, zijn: 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar

Als tafelgoochelaar ga ik verschillende tafels langs om verschillende trucs uit te voeren om jouw bezoekers hun eigen moment van verbazing en verwondering te laten ervaren. Dit zijn trucs die recht voor je ogen plaatsvinden en waar je je nog de rest van de dag over verbaasd. Als tafelgoochelaar kan ik dus bijna overal mijn kunsten vertonen, zolang er maar publiek is.

Hierbij kun je denken aan trucs met kaartspellen of andere trucs met vingervlugheid. Dit neemt weinig tijd in beslag en toch krijgen alle bezoekers de mogelijkheid om geïmponeerd te worden om vervolgens vol verbazing achter te blijven.


Magische show

Tijdens een magische show kijken de bezoekers vol bewondering toe naar een groot podium waar alle trucs plaatsvinden. Voor dit soort shows is wel meer ruimte nodig, omdat ik als goochelaar dan niet weg kom met alleen wat vingervlugheid.

Trucs die ik hierbij uitvoer zijn imponerend voor het gehele publiek. Je kan hierbij denken aan een truc waarbij ik een tafel laat zweven of een truc waarbij ik tijdelijk de gedachten weg neem bij één van de gasten.


Workshop

Tijdens een workshop goochelen leren de deelnemers de eerste stappen van het vak. Deelnemers leren tijdens deze interactieve workshop eenvoudige trucs die te maken hebben met vingervlugheid. Zo gaan ze aan de slag met kaarten, bekers en balletjes en misschien wel het belangrijkste van het goochelen, de presentatie. Een truc valt of staat bij de presentatie.

Na afloop van de workshop gaan alle bezoekers terug naar huis met een truc die ze hebben onthouden en aan iedereen voor zullen doen. Zo ben je na afloop een geweldige illusie rijker.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen voor ieder evenement

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil jij dat de bezoeker niet de hele tijd op zijn telefoon kijkt uit verveling? Denk dan eens aan een goochelaar op jouw evenement. Als goochelaar kan ik diverse goocheltrucs presenteren waarvan de bezoekers achterover zullen vallen van verbazing. Hierdoor wordt jouw evenement onvergetelijk en zal jij en jouw bezoekers er later met plezier aan terugdenken.

 

Onderscheidend

Als goochelaar kan ik helpen om jouw evenement bijzonder en onderscheidend te maken. Door een goochelaar in te huren, weet je zeker dat jouw evenement een groot succes wordt. Ook is het mogelijk om de act aan te passen op uw wensen. Hierdoor wordt de show iets unieks en kun je de bezoekers een mooie herinnering meegeven.

Een goochelact zal iedereen boeien. Ongeacht je leeftijd, geslacht of afkomst zal je je verbazen over wat je ziet. Muntjes en balletjes die overal vandaan komen of een (gedeelte van een) speelkaart die ineens tevoorschijn komt. Alleen al door te kijken, zal je verrast worden. 

Zijn jouw bezoekers niet alleen Nederlanders, maar spreken ze ook anderen talen, dan is het ook mogelijk om de show in het Engels te doen. Ook al blijft de truc voor het grootste gedeelte beeldend, is het toch wel fijn om te kunnen begrijpen wat de goochelaar ook allemaal te zeggen heeft. Hierdoor krijgen jij en je gasten geschikt maatwerk


Altijd verbeteren

Als goochelaar ben ik altijd bezig om mijzelf te verbeteren om de show tot een succes te maken. Elke truc kan op een andere manier uitgevoerd worden om zo de belevenis nog intenser te maken. Hierdoor is het ook steeds beter mogelijk om de trucs aan te passen aan jouw wensen. Zo kun je mij aanbevelen bij anderen, zonder dat je bang hoeft te zijn om dezelfde trucs te zien. 

Goochelaar boeken

Ben jij enthousiast geworden en wil jij een echte beroepsgoochelaar op jouw evenement in Wijdemeren? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoon of e-mail.