Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Wijk bij Duurstede

Wil jij een knallend origineel en uniek feest geven en zoek jij de beste Goochelaar in Wijk bij Duurstede? Lees dan snel verder want Alex Buijk is wat je zoekt! Top amusement op ieder feest! Deze goochelaar levert altijd maatwerk. Reserveer nu.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Wijk bij Duurstede

Een feestje is altijd leuk. Iedereen gaat daar altijd met veel plezier naar toe en het worden vaak lange en gezellige avonden. Als jij zo'n feestje mag organiseren, dan wil je daar natuurlijk iets speciaals van maken. Je kunt een feestje op diverse manieren speciaal maken. Het is natuurlijk het leukste als er iets onverwachts gebeurt wat jouw gasten totaal niet verwacht hadden. Ik kan jou daar, als goochelaar in Wijk bij Duurstede, bij helpen! Tijdens mijn goochelshow gebeuren er onverwachte en magische dingen. Perfect voor jouw feestje, toch?


Voor wat voor feestjes en voor wie kan je mij inhuren?

Mijn optredens zijn voornamelijk voor volwassenen. Dit kunnen jong volwassenen zijn, maar ook bejaarden en alles wat daar tussen zit. Dit kan bij verschillende soorten feestjes zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een vrijgezellenfeest of een feest van iemand die 80 jaar wordt, maar ook voor alle andere soorten feestjes kan je mij laten komen voor een geweldige goochelshow. Ik treed ook op voor kinderen, dus je kunt mij ook voor bijvoorbeeld een kinderfeestje inhuren. Naast mijn optreden voor particulieren, treed ik ook op voor bedrijven. Zij kunnen mij voor verschillende zaken inhuren. Ik kan uiteraard langs komen met mijn goochelshow op het bedrijfsfeest of bijvoorbeeld de nieuwjaarsborrel, maar ik kan ook langs komen in een totaal andere rol. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de rol van energizer of spreker. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Hoe ziet mijn show er uit?

Als je mij uitnodigt om een goochelshow op jouw feestje te geven, dan krijg je geen standaard goochelshow die alleen op het podium plaatsvindt. Ik vind het namelijk leuk en belangrijk om direct contact te hebben met de gasten. Daarom zal ik, tijdens mijn show, regelmatig tussen het publiek te vinden zijn. Uiteraard doe ik ook trucs op het podium. Als ik daar sta, kunnen alle gasten de trucs goed zien en voor sommige trucs is het nou eenmaal alleen maar mogelijk om deze op het podium te doen, omdat ik grote accessoires nodig heb en deze staan daar al klaar voor mij. Maar kleinere trucs zijn ook prima geschikt om in de zaal te doen. Dit doe ik dus ook regelmatig. Ik loop dan bijvoorbeeld van het ene naar het andere tafeltje en bij elk tafeltje doe ik weer een andere truc. Terwijl ik naar het volgende tafeltje loop, doe ik weer iets magisch. Op deze manier heb ik direct contact met de gasten. Achteraf hoor ik vaak dat zij dit erg bijzonder vonden. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe werken mijn trucs?

Hoe mijn trucs werken blijft natuurlijk geheim. Ik begrijp dat veel mensen dit graag willen weten en dat dit de grote vraag is tijdens mijn show. Maar het is en blijft uiteraard magic. Mensen kunnen zich hier niet altijd bij neerleggen. Zij willen toch graag ontdekken hoe een truc werkt en gaan daarom met elkaar praten over mijn trucs. Ze hebben allerlei theorieën die zij met elkaar bespreken. De leukste en creatiefste ideeën komen voorbij. Maar helaas, voor de gasten, ontdekken zij nooit hoe een truc echt blijft. De magie blijft dus!

Hoe wordt een show in elkaar gezet?


Als wij samen besluiten dat ik jouw feest wat magischer kom maken, dan ga ik aan de slag met het in elkaar zetten van een geschikte show. Dit kan ik niet alleen, ik heb hierbij jouw hulp nodig. Ik wil dan graag wat informatie van jou hebben, zoals hoeveel gasten er komen, wat de speciale gelegenheid voor dit feestje is, wat de leeftijd van de gasten is, etc. Als ik deze informatie heb, kan ik mijn show volledig aanpassen aan jouw feest en gasten. Op deze manier is het zeker een geschikte show. Dat wordt genieten voor iedereen.

Wat doe ik op de dag van het feest?

Als de dag van jouw feest is aangebroken, zal jij wellicht nog wat laatste dingen moeten regelen. Er zijn namelijk altijd dingen die pas op het laatste moment gedaan kunnen worden. Waarschijnlijk heb jij het dus nog druk totdat jouw gasten komen. Daarom zal ik jou deze dag niet meer lastig vallen met allerlei vragen en dergelijke. Als ik op de locatie van het feest aangekomen ben, zorg ik zelf voor mijn laatste dingen die belangrijk zijn voor mij. Ik bekijk bijvoorbeeld de zaal en het podium even en daarna ga ik mijn show verder voorbereiden achter de schermen. Ik neem hier rustig de tijd voor. Als jouw gasten allemaal gearriveerd zijn en het feest is in volle gang, dan is het tijd voor mij om op magische wijze te verschijnen op het podium. Ik neem jouw gasten dan mee in een geweldige show vol magie.