Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Winsum boeken? TOP illusionist op jouw feest

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Winsum.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Winsum, Maak er een TOP feest van

Staat er binnenkort een groot feest op de planning en zit je met je handen in het haar. Want je weet niet goed wat je met deze groep mensen gaat doen. Het is niet zo makkelijk om een grote groep mensen de hele avond te vermaken. Vooral als de groep nogal verschilt in leeftijd en in interesses. Wat kan je dan doen? Misschien zit je er al een lange tijd over te piekeren en kom je er maar niet uit. Een van de belangrijkste dingen van een leuk feest is toch wel het vermaak. Als mensen zich niet kunnen vermaken dan zal het feest al snel saai en langdradig zijn. Niets is zo verschrikkelijk als een saaie zit verjaardag bij je opa of oma. Een verjaardag waar je niemand goed kent en waar je dus echt verveelt voor je uit kijkt. En elk kwartier op je horloge kijkt om te zien hoe lang het nog duurt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Winsum?

Maak er een leuk feest van met magie en illusie

Dit wil je dus niet voor je eigen feest. Je wilt er juist voor zorgen dat het een super gezellige avond is voor al je gasten. Maak je niet langer druk om wat je dan precies gaat doen. Als professionele goochelaar tover ik elke gelegenheid om tot een geweldig en spetterend feest. Daar hoef jij je dus geen zorgen meer om te maken. Het is mijn grootste talent om verschillende mensen aan het lachen te maken en ik zorg ervoor dat iedereen ontspant en echt geniet van het feest. Hierdoor zal jij ook kunnen genieten van de avond en kan jij je aandacht richten op andere belangrijke dingen. Laat mij ervoor zorgen dat het feest geen saaie gelegenheid is maar juist een heerlijk ontspannen avondje. Hierdoor ontspannen je gasten en kan jij ook optimaal genieten. Dat is waar een feest om hoort te draaien.

A en ik zorg ervoor dat je een spectaculair feest kan geven. Een feest waar je gasten nog lang over napraten en een feest waar je zelf ook van geniet. Dat is toch een groot geschenk wat je jezelf kan geven. Dat je dit jaar eens een keer geniet van je eigen feest in plaats van met een rood gestrest hoofd rond te lopen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Je gasten vermaken

Doordat ik het vermaak voor je gasten regel kan jij je met andere dingen bezig houden. Niets is zo vervelend als een gastheer of gastvrouw die zelf helemaal niet geniet van het feest. Omdat er nog hapjes en drankjes rondgebracht moeten worden en alle gasten evenveel aandacht horen te krijgen. Dat is veel werk voor de gastheer of gastvrouw. Het is superfijn als ik door mijn voorstelling ervoor kan zorgen dat je gasten zich allemaal vermaken. Het zal je veel rust geven als je zeker weet dat iedereen zich goed vermaakt.

Door een goochelaar in Winsum in te huren kan jij dus meer genieten van je eigen feest. Daarvoor geef je toch een feest. Je geeft geen feest om maar gestrest rond te rennen maar je geeft een feest om lekker te genieten met je vrienden en familie. Geniet dus meer door een goochelaar in Winsum in te schakelen

Mijn goochelshow

Door mijn jarenlange ervaring help ik je om van je feest een geweldig feest te maken. Het is voor mij geweldig om te zien dat de gastvrouw of heer ook geniet. Het is toch heerlijk als je achterover kan leunen en samen kan genieten met al je gasten. Misschien weet je nog niet zeker of je gasten wel genieten van een goochelshow. Met mijn jarenlange ervaring kan ik je verzekeren dat iedereen echt geniet van een goochelshow. Het is leuk voor jong en oud, ik heb met verschillende groepen gewerkt en kan elk publiek aan het lachen krijgen. Als er nog meer vragen zijn die je me wilt stellen voel je dan vrij om contact op te nemen. Ik help je graag verder om te kijken hoe we van je feest echt een knalfeest kunnen maken.