Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Winterswijk

Boek nu bij Alex Buijk de ervaren goochelaar.

Geef jij een feest en ben je op zoek naar het allerbeste entertainment voor je gasten? Boek dan Alex Buijk de Goochelaar in Winterswijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Boek een goochelaar voor je feest

Je bent binnenkort van plan om een feestje te geven en de zenuwen beginnen op te komen. Je probeert rustig te blijven, maar je weet dat er nog zo veel is dat je in orde moet brengen. Je hebt verschillende mogelijkheden bekeken maar bent er nog niet helemaal uit over wat nu juist het beste is voor jou feest. Je wilt namelijk graag dat het merendeel van jouw gasten tevreden zal zijn met de keuzes die je voor jouw feest gemaakt hebt. Er zijn tegenwoordig zo veel keuzes beschikbaar en dat geeft ons ook vaak keuzestress. Dat is zeker geen reden om te panikeren want goede keuzes maken voor je feest is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Je hoeft niet steeds voor de duurste keuzes te gaan, enkel voor keuzes waarvan je weet dat ze door het grootste deel van jouw genodigden geliefd zullen worden. 


Kies dus eerder voor een locatie die gemakkelijk bereikbaar is, een keuzebuffet als eten en een mix van liedjes waarvoor er voor elk wat wils bijzit. Maar hoe zorg je dan voor het perfecte vermaak op je feest? Een clown vind je misschien niet ideaal omdat het enkel entertainment biedt voor de jongste onder je gasten, een bingo avondje lijkt je al helemaal niets, want je wilt je gasten vol leven en energie. Heb je wel eens gedacht aan het inhuren van een goochelaar op je feest? 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom een goochelaar op je feest een goed idee is

Stel je een feest voor, waar enkel een deel van je gasten kunnen genieten van entertainment, waar een groot deel zich buitengesloten zal voelen en zij hierdoor worstelen om zich wakker te houden. Niemand wil toch een feest waar een groot deel van de gasten van balen? Het leukste is toch als iedereen zich evenveel kan amuseren? We weten wel allemaal dat dit geen gemakkelijk opgave is, maar wanneer je een goochelaar inhuurt is er een grote kans dat je die algemene tevredenheid kunt bereiken!


Een goochelaar dient niet langer enkel voor het entertainen van kinderen, maar is er ook voor het vermaak van al die jongvolwassenen, volwassenen en zelfs senioren. Dit komt omdat een goochelaar als geen ander entertainer weet hoe hij je gasten moet aanpakken. Hij kan zich aanpassen aan elk publiek en dus aan elke leeftijd én persoonlijkheid.


Je zal snel merken hoe de zuurpruimen op jouw feest openbloeien tot enthousiastelingen! En dit door de juiste aanpak en de meest leuke en originele goocheltrucs!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Op zoek naar een goochelaar in Winterswijk

Als je in de omgeving van Winterswijk woont heb je geluk, want dat is de omgeving waar je Alex Buijk kan inhuren! Alex Buijk is werkzaam in heel Nederland maar heeft voornamelijk al veel ervaring opgedaan in de buurt van Winterswijk. Omdat hij er zelf tal van goede herinneringen heeft opgedaan en hij er telkens met veel liefde en dankbaarheid wordt ontvangen, kijkt hij er met vol enthousiasme naar uit om zijn volledige opdracht in deze prachtige omgeving uit te voeren!


Ik hoor je al denken: wie is Alex Buijk? Wel, Alex Buijk is werkzaam als goochelaar en dit al sinds een heel deel jaren. Omdat hij al ontelbare feesten heeft georganiseerd in allerlei soorten maten, geuren en kleuren weet hij hoe hij zich het beste kan aanpassen aan jouw feest en jouw gasten. 


Alex is niet zoals andere goochelaars want Alex gaat steeds te werk met een grote hoeveelheid precisie en professionalisme. Dit maakt dat gij zijn goocheltrucs op zo'n manier kan uitvoeren dat hij mensen kan blijven verbazen, onafhankelijk van het aantal keer dat je hem wilt inhuren. Alex is ook steeds op de hoogte van de nieuwste trucs en maakt elk feest tot een uniek feest.


Alex is daarnaast ook werkzaam als energizer, lezer en spreker. Dit maakt hem vlot met woorden en vlot in de omgang. Dat is nog eens een bijkomende reden waarom hij goed is in het toespreken en entertainen van je publiek. Hij kan dus op meer dan een manier de aandacht van je publiek grijpen en eens hij die grijpt, laat hij die ook niet meer los! 

Kies Alex Buijk

Je kan zelf kiezen hoe je Alex inhuurt, maar hij werkt voornamelijk via twee formules. Hij werkt als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar. Het verschil tussen de twee is dat hij als tafelgoochelaar zijn leukste trucjes uitvoert wanneer hij bij je gasten aan tafel zit en als rondlopende goochelaar zal hij zijn trucs rondlopend tussen het volk uitvoeren. Maar er kan altijd naar een perfecte formule voor je feest gezocht worden, want Alex biedt ook goochelwerk op maat aan!