Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Woensdrecht voor een uniek feest, boek nu.

Goochelaar in Woensdrecht nodig om jou event tot een succes te maken? Lees nu verder en boek Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Unieke goochelaar

Of je nu jarig bent, een jubileum wilt vieren of een jaarlijkse bijeenkomst van je voormalige studentengroep wilt organiseren, elk soort feest verdient evenveel aandachtig. Er is namelijk maar één kans om je speciale dag in stijl te vieren, laat hem dan ook niet zomaar aan je voorbijgaan en geef een feest met klasse!


Je weet vast al wel dat een goed feest niet in één, twee, drie georganiseerd wordt. Er is veel werk en toewijding voor nodig, maar achteraf zal je merken dat het al je moeite waard was. Wanneer je een feest organiseert, moet je rekening houden met heel veel verschillende dingen. Zo kijk je bijvoorbeeld uit naar een locatie die goed bereikbaar is voor al je vrienden en familieleden, bovendien zoek je naar een kok die voor eten zal zorgen waarvan je gasten zullen watertanden (of toch de meesten onder hen) en als laatste, maar niet minder belangrijke punt zal je dan ook op zoek gaan naar een passend vorm van vermaak voor je feest.


Een goede sfeer begint bij het kiezen van goed vermaak en dat betekent voor iedereen iets anders, want we hebben allemaal onze eigen uniciteit en dus ook onze eigen voorkeuren. Hoe maken we dan dat al onze gasten met een blij en voldaan gevoel naar huis kunnen gaan? Door te zorgen voor entertainment waaraan niemand kan weerstaan. Entertainment zoals het inhuren van een goochelaar!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voordelen van een goochelaar 

Een goochelaar zal op jouw feest een absolute meerwaarde zijn, want een goochelaar zorgt er niet enkel voor dat je gasten geboeid zijn én blijven, maar ook dat jou feest hét feest van het jaar zal worden. 


Omdat je je gasten niet enkel plezier en top entertainment zal bieden, maar ook verbazing, verassing en sensatie. Door een goochelaar in te huren pak je het allemaal eens anders aan. Want waarom zou je willen gaan voor doordeweeks entertainment waarvan iedereen het al beu gezien is? Gooi het over een andere boeg en kies voor entertainment die jou gasten nog nooit eerder hebben ervaren. En zelf als je al eens eerder de keuze gemaakt heb om een goochelaar in te huren, kan een goochelaar nog zorgen voor een verfrissende wending. Een goede goochelaar zal er namelijk voor zorgen dat hij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trucs en technieken zodat hij telkens verassend uit te hoek zal komen en geen enkel feest op elkaar zal doen lijken! 


Bovendien kan je echt niets misdoen met het inhuren van een goochelaar. Een goochelaar was vroeger voornamelijk populair op kinderfeestjes, maar daar is nu meer en meer verandering in aan het komen. Omdat goochelaars steeds populairder worden en de huidige goochelaars voldoende passie, kennis en professionaliteit hebben verworven om elke leeftijd van hun goocheltrucs te doen genieten! 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Denk eens aan Alex Buijk bij je volgend feest

Een van die goochelaars die je kan inhuren is Alex Buijk en wat voor één. Alex Buijk is niet zomaar de eerste de beste, hij heeft al jaren ervaring in het entertainen van mensen en verzorgt elk feest met evenveel liefde en aandacht van de meest spectaculaire goocheltrucs. 


Bovendien gaat Alex Buijk ook te werk als lezer, spreker en energizer. Dit houdt in dat Alex goed weet om te gaan met woorden. Ze woorden vormen als het ware een magneet voor de aandacht van jouw gasten! Op die manier blijven je gasten geboeid en zullen ze steeds naar meer verlangen.


Alex werkt voornamelijk op twee verschillende manieren. Je kan hem inhuren als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Een rondlopende goochelaar voorziet je gasten met de meest spectaculaire goocheltrucs, terwijl hij rondloopt tussen je gasten en een tafelgoochelaar pakt alles net iets anders aan. Een tafelgoochelaar zal zich bij jouw gasten aan de tafel vertoeven, om hun daar te voorzien van knap goochelwerk. Maar wees gerust, want Alex Buijk is geen moeilijk mens en wil niets liever, dan dat jij volledig tevreden bent over de service die hij je aanbiedt. Hij is dan ook flexibel ingesteld en biedt goochelwerk op maat aan, zodat je zelf kunt kiezen wat er het beste bij jou feest en jouw gasten zal passen. 

 Entertainment in Woensdrecht

Net zoals in het gehele land, is Alex Buijk ook werkzaam in de buurt van Woensdrecht. Hij heeft er al heel wat feesten en evenementen mogen voorzien van sensationeel entertainment en kijkt er zeker naar uit om van zijn volgend feest het beste feest ooit te maken.