Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een unieke Goochelaar in Woerden voor jouw feest of event.

Boek nu een top Goochelaar in Woerden voor het allerbeste entertainment op jouw feest of bedrijfs evenement.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie?

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een echte illusionist tot op het bot als het gaat goochelen en de magie dat dat met zich meebrengt. Ik zit al meer dan een tien jaar in het vak dat goochelaar heet en ik ben al vanaf jongs af aan bezig met deze geweldige hobby die ik gelukkig vandaag de dag nog steeds als beroep mag uitoefenen. Ik ben naast goochelaar in Woerden ook in te huren in over de grens, in België. Door mijn Engelse show hoef ook niemand wat missen van mijn show als er niet Nederlands sprekende gasten komen of jouw feest of event. Doordat ik al een lange tijd in het vak van het goochelaar zit en meer dan 120 optredens in een jaar heb, kan ik voor de beste interactie zorgen tussen mij en het publiek. Hierdoor kan ik een publiek slechte enkele gasten tot aan honderden gasten moeiteloos vermaken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Feesten

Als goochelaar in Woerden ben ik voor een groot aantal feesten te boeken. Dit kan zowel als invulling zijn voor een jubileum of bruiloft, maar ook tijdens een schoolfeest of schooluitstapje. Voor de teambuilders in een bedrijf onder ons kan ik ook een leuke middag of avond in plannen om de band tussen collega’s dubbel zo te versterken. Wil je gewoon even je iemand op je werk of in je familie in het zonnetje zetten? Dan maken wij daar samen een mooie dag van en zorgen dat die gene heel de dag een speciaal gevoel met zich meekrijgt.


Voor de meest voorkomende feesten en uitjes kan je mij perfect inhuren als goochelaar in Woerden als je van klasse en stijl houdt bij een goede show. Ook om buitenlandse toeristen te entertainen die deel uitmaken van een reis door Nederland of België, ben ik een leuk alternatief naast het ronddwalen door de stad. Reisorganisaties kunnen mij mailen voor meer informatie en tarieven. Het is een leuke afwisseling na een hele dag lopen bezichtigen. Wil je ook even wat afleiding van de kids? Dat ben ik ook te boeken voor het weekend of voor vakanties tijdens een animatieprogramma om zo ook de jonge goochelaars een mooie dag te bezorgen.


Even en lach op iemand zijn gezicht toveren? Of een verbaasde blik geven? Bel Alex Buijk! Een diskjockey of zanger is immers zo eentonig geworden op een feest of event. Een goochelaar is niet alleen de toekomst om een dagje vermaak vorm te geven, maar het zal het ook nog lang blijven. Deze blijvende vorm van entertainment is komen blijft mensen verbazen en vermaken. Doordat ik het op een hoge klasse uitvoer is het geschikt voor zowel informele als formele gelegenheden geschikt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Concepten

Er is natuurlijk nog meer! Met mij als entertainer is er altijd wat te beleven. Dit komt omdat ik meerdere concepten aanbied, zoals workshops, logo-onthullingen en aanwezig zijn op beurzen. Tijdens een gezellige workshop die zowel voor verjaardagen of vrijgezellenfeesten geschikt zijn leer je een goocheltruc zelf uitvoeren. Met de aanwezige begeleiding van Alex Buijk zelf, leer je hoe het nou in zijn werk gaat tijdens een optreden van een goochelaar. Een nieuw bedrijf gestart? Of heb je een mooi logo van je bedrijf dat je wilt laten opvallen?. Bel Alex Buijk als goochelaar in Woerden en ik maak dit in orde voor je! Door middel van vuurwerk en vlammen wordt het een dag vol spektakel. Als goochelaar in Woerden en omstreken kan ik ook je producten tot grote hoogte brengen op een beurs. Dit kan op diverse beurzen die in Nederland en België worden gehouden. Ik kan namelijk met behulp van mijn magische kunsten je verkoopcijfers doen stijgen als nooit tevoren. Je bent ook gelijk de aantrekkelijkste stand in de zaal maken, jouw producten werken als een magneet onder mijn krachten die het publiek steeds meer laat groeien voor jouw stand. Wacht dus niet langer en wees er op tijd bij dat om mij voor die speciale dag in te huren

Contact

Voor meer vragen of wil je een gesprek om je voorkeuren en wensen te bespreken? Dan verwijs ik je graag door naar mijn website bougemagic.nl. Hier staan naast wat leuke video’s en foto’s van mijn werkzaamheden als goochelaar ook mijn contactgegevens. Ik sta je graag te woord met al je vragen! Wacht niet te lang want mijn agenda wordt met de dag voller en ik wil graag iedereen de mogelijkheid geven om bij een van mijn geweldige shows aanwezig te zijn.