Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is Alex Buijk; Goochelaar in Wormerland

Wil jij een Goochelaar in Wormerland op jouw event? Boek dan nu Alex Buijk en ben verzekerd van een goochelshow op hoog niveau.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Voor wie treed ik op?

Is er binnenkort een feestje in het prachtige Wormerland? Dan zal dat ongetwijfeld een geweldig feestje worden, maar om hier heel zeker van te zijn, is het natuurlijk altijd goed om iets extra's te regelen voor dit feest. Wat denk je van een goochelaar? Een goochelaar kan het feestje wat extra magie geven en dat is altijd leuk. Als dit jou goed in de oren klinkt, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Ik ben namelijk een goochelaar in Wormerland. Ik heb nog enkele plaatsjes vrij in mijn agenda, dus laat mij weten wanneer jouw feest is en ik bekijk of ik dan beschikbaar ben.


Voor wie treed ik op?

Eigenlijk kan je stellen dat ik voor iedereen optreed. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, jong of oud, zakelijk of particulier... ik treed overal en voor iedereen op. Wel moet ik zeggen dat ik voornamelijk voor volwassenen optreed. Maar als jij een kinderfeestje aan het organiseren bent voor stoere kids, dan kan je mij ook zeker inhuren. Als ik voor volwassenen optreed, kan dat op alle voorkomende feestjes zijn, ik treed nagenoeg overal op. Als jij een zakelijk feestje aan het organiseren bent, zoals een kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst, kan je mij ook inhuren. Ik ben van alle markten thuis.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Niet alleen als goochelaar in te huren

Goochelshows zijn mijn voornaamste bezigheid, maar dat is zeker niet het enige wat ik doe. Je kunt mij voor meerdere taken inhuren. Als jij bijvoorbeeld een workshop of andere zakelijke aangelegenheid aan het organiseren bent, kan je mij ook voor verschillende rollen inhuren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de rol van energizer of spreker. Ook in deze rollen voel ik mezelf goed thuis en weet ik 100% zeker dat ik jou niet teleur zal stellen.


Wat voor goochelshows geef ik?

Heb jij al eens een live goochelshow meegemaakt? Dan moet je er van uit gaan dat de show die ik geef heel anders is. De meeste goochelaars staan namelijk de hele show op het podium. Ik doe dat alleen als het noodzakelijk is. Voor sommige trucs heb ik spullen nodig die groot zijn en daardoor op het podium staan. Deze spullen kan ik niet makkelijk verplaatsen en daarom doe ik die trucs op het podium. Voor de andere trucs zoek ik zo veel mogelijk de gasten in de zaal op. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Ik doe bijvoorbeeld enkele trucs bij de mensen aan tafel. Ik betrek hen dan echt bij mijn trucs. Zij mogen mij bijvoorbeeld assisteren. Daarnaast doe ik, als rondlopende goochelaar, ook nog trucs terwijl ik van de ene naar de andere tafel loop. Ik heb heel veel verschillende trucs waarmee ik jouw gasten kan verbazen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe stel ik een show samen?

Uiteraard heb ik enkele shows die ik met enige regelmaat doe, dit zijn de standaard shows. Maar ik vind het leuker om een show op maat te maken voor mijn klanten. Dit kan ik alleen doen als ik de juiste informatie over het feest heb. Zo moet ik dan bijvoorbeeld weten om wat voor feest het gaat, wat voor soort gasten (leeftijd, etc.) kan ik verwachten in de zaal, etc. Als ik dit allemaal weet, kan ik de show aanpassen, zodat deze helemaal aansluit op jouw feest. Ook hoor ik het graag als jij wensen hebt, deze zal ik ook zeker zo veel mogelijk mee proberen te nemen. Ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent, want jij bent de klant en klant is koning!

Hoe gaat het op de grote dag van jouw feest?

Als de grote dag is aangebroken, zal jij geen last van mij hebben. Ik zorg er uiteraard voor dat ik vooraf alle benodigde informatie van jou ontvangen heb. Jij kunt je op de dag van jouw feest dus volledig richten op jouw laatste klusjes en regel zaken. Ik regel alles wat voor mijn show van belang is. Dit begint met het tijdig aanwezig zijn op de feest locatie. Ik bekijk de zaal en het podium uitgebreid, zodat ik later weet waar ik makkelijk de zaal in kan of het podium op of af kan. Als ik dit gedaan heb, ga ik mezelf achter de schermen verder voorbereiden. Als jij nog details wilt doornemen of iets aan wilt passen, hoor ik dat uiteraard graag, dat is nagenoeg altijd nog mogelijk. Als het tijdstip van de goochelshow is aangebroken zal ik de zaal op een speciale manier betreden. Jouw gasten hebben mij van tevoren nog niet gezien, dus dit zal een grote verrassing zijn. Vanaf dit moment neem ik hen volledig mee in de magische wereld van het goochelen!