Goochelaar Huren Alex Buijk

Vier je feest met een Goochelaar in Woudenberg

Alex Buijk is de leukste Goochelaar in Woudenberg en omstreken om jouw feest of evenement compleet te maken. Uniek , maatwerke en origineel zijn de kenmerken van Alex, neem nu contact op met deze topper.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Samen je verjaardag vieren

Als je toevallig twee dagen na elkaar jarig bent is het wel zo makkelijk om het samen te vieren. Jaren geleden is deze traditie ontstaan en je vindt het nog steeds super fijn. Je hoeft je maar een keer voor te bereiden op de hele familie en je vriendengroep. Het is altijd heel gezellig maar de voorbereidingen van deze dag dat zijn toch een heel gedoe. Je moet wel overal over nadenken, hapjes, drankjes, allergieën en andere hapjes voor je beste vriendin die allergisch is. En nog veel andere dingen om bij stil te staan. Het is super leuk maar dus een hoop gedoe. Heb je geen zin in gedoe? Maak dan gebruik van de volgende feesthulp. 


Een uitnodiging versturen

De eerste stap is een datum te prikken zodat iedereen aanwezig is op je feest. Misschien denk je dat je de uitnodigingen het best persoonlijk kunt afgeven maar dat kost je veel tijd. Bestel ze daarom eenvoudig en verstuur ze met de post. Dat is wel zo makkelijk. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De inrichting

Als je weet wanneer je het viert heb je ook al bepaald waar je het viert. Is je woonkamer groot genoeg om al je vrienden en familie met open armen te ontvangen? Of is het nodig om uit te wijken naar een andere locatie? Richt je feest locatie helemaal in naar je eigen smaak zodat er al een gezellige sfeer hangt als de eerste gasten binnen komen. Als het meteen gezellig voelt als er iemand binnen komt breng je de sfeer razendsnel op gang. Een gezellig feest ontstaat niet vanzelf, help je gasten dus een beetje. 


De versnaperingen

Wat geef je al je gasten voor hapjes en drankjes. Met je beste vriendin moet je rekening houden want ze kan niet alles eten. Voor haar maak je altijd wat speciaals. Maar voor de rest van de gasten wil je het simpel en eenvoudig houden. Maar de hele avond in de keuken staan voor de drankjes en de hapjes is natuurlijk niet de bedoeling. Denk erover na hoe je dit oplost. Deel je het eerste drankje uit en mogen de gasten het volgende drankje zelf pakken of schakel je hulp in die alles rond brengt. Doe in ieder geval zo min mogelijk zelf. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe vul je het programma?

Als al je gasten zijn gearriveerd wil je ervoor zorgen dat er genoeg te doen is. Als je een programma opstelt met verschillende activiteiten kiezen je gasten zelf wat ze interessant vinden. Richt een kamer in voor spellen en maak er een laagdrempelige wedstrijd van met een score kaart voor alle spellen. Hierdoor activeer je de gasten en veel mensen vinden dat erg leuk. Vind je het leuk om een speciale voorstelling op te voeren. Huur dan een professionele grappenmaker in. Met een goochelaar in x zorg je voor magie en humor in dezelfde voorstelling. Dit os het optimale vermaak voor al je gasten. Muziek smeert de ziel en brengt mensen samen. Maak hier handig gebruik van door de dansvloer op een centraal punt te belichten en zorg voor een leuke disco of muziekquiz.

Maak er een geweldige dag van

Voor al je gasten is het al een groot feest dat ze zijn uitgenodigd voor je feest. Wat het dan helemaal speciaal maakt is een programma waardoor iedereen zich goed vermaakt. Of je nu kiest om een goochelaar in Woudenberg in te schakelen, gebruik te maken van een spellenkamer of volop inzet op muziek maakt niets uit. Als je goed voor je gasten zorgt heb je zelf ook een geweldige dag. Een feest vier je natuurlijk om er zelf van te genieten. Dat doe je door zoveel mogelijk hulp in te schakelen. Dan hoef je minder te doen maar hebben je gasten wel een topdag. En dat is wat je wilt bereiken. 


Vier je binnenkort een feest en kom je er maar niet uit? Maak dan een aantal keuzes voor de belangrijkste onderdelen van je feest. Het vermaken van je gasten is essentieel om er een geslaagde dag van te maken. Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet wat je kan doen? Haal ze er dan uit. De goochelaar in Woudenberg maakt van elke gelegenheid een groot feest. De goochelaar in Woudenberg is je grootste vriend en helpt je graag verder om er een groots spektakel van te maken. Wil je meer weten neem dan contact met op de goochelaar in Woudenberg.