Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is de Goochelaar in Woudrichem voor jouw feest.

Ben jij op zoek naar een Goochelaar in Woudrichem? Kijk dan nu op deze pagina en boek nu Alex Buijk de goochelaar in woudrichem.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat voor show

Woon jij in het mooie Brabantse Woudrichem en organiseer jij hier (of in de directe omgeving) een feestje, maar ben je toch nog niet helemaal tevreden over de invulling van het feestje? Misschien dat ik jou dan kan helpen, want ik ben namelijk een goochelaar in Woudrichem en omgeving. Ik heb al menig feestje voorzien van wat magie. Wellicht dat dit ook voor jouw feestje een perfecte aanvulling is.


Waar ben ik voor in te huren?

Zoals hierboven al vermeld, ben ik dus een goochelaar in Woudrichem en directe omgeving. Ik treed voornamelijk op voor volwassenen, maar kinderfeestjes vind ik ook leuk om op te vrolijken. Ik ben dus in te huren voor nagenoeg elk feestje. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een bruiloft, een vrijgezellenfeest, een surpriseparty, etc. Ik kan elk feestje opvrolijken en magisch maken met mijn goocheltrucs.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Geen standaard goochelaar

Ik ben geen standaard goochelaar die alleen zijn trucs, veilig, op het podium doet. Natuurlijk zijn er acts die ik alleen op het podium kan doen. Dit zijn bijvoorbeeld trucs waar ik grote accessoires voor nodig heb. Deze staan op het podium en daarom kan ik deze acts alleen daar uitvoeren. Zodra het mogelijk is betrek ik de gasten bij mijn acts. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Als ik een acts op het podium doe, vraag ik regelmatig assistentie aan iemand uit het publiek. Daarnaast loop ik graag tussen het publiek door. Tijdens het lopen doe ik dan enkele trucs en ik stop ook regelmatig bij een tafel met gasten om daar een act te doen. De gasten zien mijn acts dan dus van zeer dichtbij. Dit vinden veel mensen erg leuk en spannend. En zij niet alleen, ook ik vind dat spannend, want ik natuurlijk niet dat zij ontdekken hoe een truc werkt. 


Onbekenden worden bekenden door mijn acts

Waarschijnlijk vraag je je nu af hoe dit mogelijk is, maar dat is eigenlijk erg simpel. Nieuwsgierigheid zit in de mens. Mensen willen dus graag weten hoe een truc van mij in zijn werk gaat. Soms vragen ze dit aan mij, maar hier geef ik uiteraard geen antwoord op. Als ik uit zou leggen hoe een truc werkt, dan gaat de magie van het goochelen af en dat zou zonde zijn. Omdat ik dus geen toelichting geef, gaan mensen met elkaar in gesprek over hoe een truc zou kunnen werken. Vaak doen zij dit met mensen die zij kennen. Hier komt het "ons kent ons" verhaal om de hoek kijken. Bij het gesprek raken steeds meer bekenden van elkaar in gesprek, de groep wordt vaak zo groot dat niet iedereen elkaar meer kent, maar zij raken dan toch met elkaar in gesprek en op deze manier worden onbekenden, bekenden van elkaar. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ook voor zakelijke bijeenkomsten

Veel mensen denken dat een goochelaar alleen geschikt is voor particuliere feestjes, maar niets is minder waar. Ook voor zakelijke bijeenkomsten of feestjes ben ik in te huren. Als je bijvoorbeeld een kerstfeest of een nieuwjaarsfeest organiseert, kan ik deze voorzien van wat magie met mijn goocheltrucs. Maar als jij een zakelijke bijeenkomst zoals een lezing of workshop organiseert, kan je mij ook inhuren. Ik kan dan verschillende rollen op me nemen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de rol van energizer of spreker.


Maatwerk of toch een standaard show

Ik heb diverse standaard shows die ik regelmatig opvoer. Ik vind het ook erg leuk om regelmatig een andere show op te voeren. Maatwerk is dus zeker mogelijk. Dus als jij een goochelaar in Woudrichem of directe omgeving zoekt, laat het mij dan weten. Samen zullen wij bekijken of ik op de gewenste datum en tijd beschikbaar ben. Als dit het geval is, bespreken wij samen wat jouw wensen voor de show zijn. 

Showtime met Alex

Als dan eindelijk de dag van jouw feest of bijeenkomst is aangebroken, zorg ik dat ik ruim van tevoren aanwezig ben op de locatie. Ik vind het fijn om vooraf nog even met jou wat laatste details door te nemen en de locatie te bekijken. Daarna zal ik mezelf terugtrekken achter de schermen, zodat de gasten mij niet kunnen zien. Achter de schermen bereid ik mezelf voor op de show. Op het moment dat de show gaat beginnen, zal ik op een speciale manier het podium of de zaal betreden. Vanaf dit moment neem ik jouw gasten allemaal (van jong tot oud) mee in de wereld van de magie. Jouw gasten zullen erg genieten van de show en naderhand nog heel lang (en vaak) napraten over jouw feestje en mijn show!