Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een top Goochelaar in Zaanstad.

Ontmoet de leukste Goochelaar in Zaanstad die je maar kan bedenken. Alex Buijk goochelt er graag op los op jouw feest! Reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Het bijzondere magische moment

Het is nog een geheim. Niemand is op de hoogte en je vindt het ontzettend spannend. Over een paar maanden gaat het gebeuren. Je viert een feest, iedereen denkt dat het een normaal verjaardag feestje is. Maar heel stiekem ben je achter de schermen al een aantal maanden bezig om er wat anders van te maken. Niemand weet er nog iets van. Daar heb je geel bewust voor gekozen. Als niemand iets weet kan niemand zich verspreken. 


Het zal de verassing van de avond zijn. Dit is het moment van de avond waar iedereen nog lang aan terugdenkt. Omdat het een bijzonder moment was voor iedereen. Je vriendin weet er gelukkig helemaal niets van. Dat is natuurlijk ook de bedoeling. Want op je feest avond wil je haar een hele bijzondere vraag stellen. Zodat ze in de toekomst niet je vriendin is maar je vrouw. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De zenuwen gieren door je lijf

Je bent al maanden bezig met de hele organisatie van het feest en dit bijzondere moment. Je doet het natuurlijk allemaal zelf en niemand is op de hoogte. Je omgeving ziet dat je afwezig bent. Je bent er niet helemaal bij met je gedachten maar dat komt omdat je nog veel moet regelen. Het moet natuurlijk wel een heel speciaal moment zijn. Een onvergetelijk moment waar je vriendin met veel plezier aan terugdenkt. En een moment waar ze graag over verteld aan haar vriendinnen en anderen belangrijke mensen in haar leven. 


Een belangrijke taak

Het is dus een grote belangrijke taak die op je schouders rust. Het is veel en daarom is de kans groot dat je dit jaar je verjaardag op een andere manier viert. Je moet je handen vrij hebben en het gaat je niet lukken om al je gasten te vermaken. Zorg dan voor een professionele goochelaar in Zaanstad die je helpt om een geweldige show neer te zetten en je gasten te vermaken. Als jij rondloopt met een gestrest hoofd omdat je nog een aantal dingen moet regelen heb je geen leuke avond. Stress voorkom je niet helemaal tijdens deze avond want je bent druk bezig met de voorbereiding van je speciale vraag. Dit doe je natuurlijk in het geheim dus je moet voorkomen dat iemand je achterna loopt. Niemand moet doorkrijgen waar je mee bezig bent, het moet de verassing van de avond zijn. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een magische voorstelling

Door de magische voorstelling van de goochelaar in Zaanstad verzamel je al je gasten op één centrale plek. Hierdoor kan jij snel even weg glippen en de laatste voorbereidingen treffen. Als alles klaarstaat kom je terug naar de voorstelling. Je kijkt naar het einde van de show van de goochelaar in Zaanstad. Al je gasten zijn dan helemaal ontspannen en op hun gemak. Vervolgens nodigt de goochelaar in Zaanstad al je gasten uit om naar een andere ruimte te gaan. Maar in de gang is de deur nog gesloten. Als de deuren zich openen is het al snel duidelijk dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Je pakt de handen van je vriendin vast en samen lopen jullie de ruimte binnen Daar in de andere ruimte gaat het gebeuren. Dan stel je die bijzondere en mooie vraag en is je leven nooit meer hetzelfde. 


Wat een feest. 

Als je deze belangrijke vraag hebt gesteld valt alle spanning van je schouders. Je kan opgelucht ademhalen en echt genieten van de rest van de avond. En het leukste van de avond is natuurlijk iedereen vertellen over alle voorbereidingen en grappige momenten die je hebt meegemaakt. De momenten dat je vriendin je bijna had ontdekt of het verloop van de feestavond waardoor je geheim bijna was ontdekt. 

De hulp van de goochelaar in Zaanstad

Door de hulp van de goochelaar in Zaanstad heb jij je handen echt even vrij

Hierdoor kan je nog de laatste voorbereidingen treffen voor je verassing. Je gasten vermaken zich prima, hebben de avond van hun leven en lachen zich rot om de magische grapjes van de goochelaar. Het mooie is dat niemand door heeft waar je mee bezig bent. Het zal voor je vrienden en al je andere gasten één grote verassing zijn. De goochelaar helpt je graag met het opvoeren van een geweldig show. Je gasten kijken hier met veel plezier naar en merken niet dat je even weg glipt. Zo kan jij de laatste voorbereidingen uitvoeren om je aanzoek te doen.