Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek Alex Buijk , Goochelaar in Zaltbommel

Voor het leukste amusement op uw feest boek je Alex Buijk de Goochelaar in Zaltbommel en omstreken. Ga genieten van een avond vol magie !

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat doet Alex Buijk

Ben jij al een tijdje bezig met de organisatie van een feestje in Zaltbommel of omgeving, maar blijf jij het gevoel hebben dat er nog iets mist en weet jij niet wat dat is? Wellicht mis je wat magie? Als jouw feestje zeker wat magie kan gebruiken, neem dan contact met mij op. Mijn beroep is namelijk goochelaar en ik werk in Zaltbommel en directe omgeving. Ik vind het geweldig om een feestje spannender te maken met mijn acts.


Wat doe ik zoal?

Je kunt mij voor heel veel verschillende feestjes inhuren. De feestjes waar ik vooral optreed, zijn feestjes voor meerderjarigen, maar ook voor een kinderfeestje draai ik mijn hand niet om. Als je aan een feestje voor volwassenen denkt, denk je al snel aan een bruiloft, vrijgezellenfeest of een speciaal verjaardagsfeestje, maar er zijn tal van andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een feestje voor een zilveren huwelijk, een welkom thuis feestje of juist een afscheidsfeestje. Voor nagenoeg elk feestje kan je mij inschakelen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar in de zaal en op het podium

De meeste mensen verwachten dat ik mijn acts op een podium doe. Uiteraard klopt dat voor een aantal acts ook. Als ik op het podium sta, kunnen alle gasten mijn acts goed zien en voor sommige acts is het ook wat handiger en slimmer als ik deze op enige afstand van het publiek doe. Maar dit is zeker niet de enige plaats waar ik mijn acts doe. Ik probeer het publiek namelijk zo veel mogelijk bij mijn goocheltrucs te betrekken. Dit doe ik door hen te vragen om mij te assisteren bij sommige trucs, maar ik loop ook echt tussen het publiek door. Al lopende doe ik enkele trucs en af en toe stop ik bij een groepje mensen om daar een truc te doen. Op deze manier ben ik dichtbij de mensen als ik mijn trucs doe en dat kunnen zij vaak heel erg waarderen.


Nieuwsgierigheid zit in de mens

Mensen zijn van nature nieuwsgierig. Iedereen wil altijd alles weten en dat geldt dus ook voor mijn goocheltrucs. Mensen willen ontdekken hoe een truc werkt. Zij letten dus altijd erg goed op als ik een truc doe. Zeker als ik in de zaal loop en dus dichtbij hen ben. Zij hopen en denken dat zij dan wel kunnen ontdekken hoe een truc van mij werkt. Naderhand gaan de gasten ook vaak met praten over wat zij denken gezien te hebben en hoe ik dit deed. Er komen allerlei opties voorbij, dat is altijd speciaal om te horen. Soms zitten zij dicht bij de waarheid, maar vaak toch echt niet en dat komt doordat het magie is en blijft!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Bijeenkomsten, workshops of feesten voor bedrijven

Als jij een bijeenkomst, workshop of feest voor een bedrijf aan het organiseren bent, kan je mijn hulp ook inschakelen. Ik wil jou graag helpen. Ik kan hier komen als goochelaar, maar je kunt mij bijvoorbeeld ook inhuren als energizer of spreker. Dus mocht jij hulp kunnen gebruiken bij jouw zakelijke bijeenkomst, workshop of feestje, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Samen bekijken wij dan wat de mogelijkheden zijn.


Maatwerk of toch juist niet

Als jij mij als goochelaar in wilt huren, zijn er verschillende opties. Je kunt namelijk voor een van mijn show kiezen die ik al meerdere keren opgevoerd hebt, maar je kunt er ook voor kiezen om een feestje op maat te laten maken. Dit laatste wordt vaak gedaan, omdat mensen het leuk vinden als ik een bepaalde gast uit het publiek benader tijdens mijn show. Een andere optie is dat men aangeeft dat zij een bepaalde act graag wel of juist niet willen zien. Er is heel veel mogelijk, dus laat mij zeker weten wat jouw wensen zijn. Ik zal hier uiteraard rekening mee houden. Het is tenslotte jouw feestje, dus jij bepaalt hoe dit feestje er uit moet gaan zien.

Eindelijk is het zo ver

En dan is het eindelijk zo ver. Je bent hier lange tijd mee bezig geweest en nu is het dan de grote dag van jouw feest. Dit moet natuurlijk een geweldige dag worden. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om mijn deel goed te laten verlopen. Dit doe ik door zeker op tijd aanwezig te zijn. Voordat de gasten komen, zal ik de zaal even bekijken, zodat ik weet waar ik aan toe ben qua locatie. Daarna neem ik plaats achter de schermen, zodat de gasten mij niet zullen zien voordat het showtime is. Vanaf het moment dat het showtime is, zorg ik er voor dat jouw gasten helemaal op gaan in mijn show. Het wordt een geweldig feest!