Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu de Goochelaar in Zandvoort. Alex Buijk is de nr 1 entertainer voor jouw feest!

Boek nu een unieke Goochelaar in Zandvoort. Geef jij een feest of heb je een evenement en zoek je leuk entertainment voor je gasten? Boek dan nu Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De leukste manier om je gasten te vermaken

Elk jaar maak je tijd om een geweldig feest te organiseren. Dit is iets waar je veel plezier aan beleeft. Je hebt de grootste lol in het organiseren van je feest. Overal over nadenken en alles tot in de puntjes verzorgen vind je superleuk. Het is een talent om een geweldig feest te organiseren. 

Dit talent is niet aan je voorbij gegaan. 

Je kiest ervoor om het heel anders te doen dan de meeste mensen. Elk jaar kies je weer voor een bijzonder thema. Een bepaalde kleur of juist een bepaald muziekgenre. Met een thema kan je niet gek genoeg doen en het is dan ook een uitdaging om elke keer weer wat origineels te verzinnen. Maar je bent er goed in om steeds weer wat nieuws te bedenken. 


Een Harry Potter thema

Dit jaar gaat het feest wel heel speciaal worden. Je hebt er lang over nagedacht wat voor thema nu wel heel bijzonder is. En op een zaterdag avond lag je op de bank en keek je naar een film. Opeens wist je wat het volgende thema was: griezelen met Harry potter. Je kreeg meteen duizend ideeën om de ruimte in te richten en om gekke drankjes samen te stellen. De voorpret is natuurlijk altijd veel leuker dan het organiseren zelf. Je ziet het al helemaal voor je dat iedereen in zijn kostuum rondloopt en de grootste lol heeft om alle versiering en bijzondere drankjes die worden geserveerd. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Je gasten vermaken met een goede show

Als al je gasten rondlopen in hun kostuum wil je ervoor zorgen dat ze een geweldige avond hebben. Dit gaat niet vanzelf, hiervoor maak je gebruik van het beste vermaak wat er maar is. Door een professionele entertainer in te schakelen zorg je ervoor dat al je gasten naar een geweldige goochelshow kijken. Ben je zelf geen entertainer? Dat is geen enkel probleem, door de goochelaar in Zandvoort in te schakelen staat er een professionele goochelaar op het podium. De goochelaar in Zandvoort gaat helemaal mee in het thema en zal een geweldige show opvoeren die hier mooi op aansluit. 


Gebruik een leuke quiz

Verzamel al je gasten bij elkaar en daag ze allemaal uit met een leuke quiz. Test de kennis van al je gasten door verschillende vragen te stellen over de films en de karakters van de films. En als beloning is er een geweldige prijs te winnen. Vertel nooit wat de prijs is, dat moet je altijd een beetje geheim houden. Dat zorgt ervoor dat iedereen superfanatiek meedoet met de quiz. Door deze leuke activiteit activeer je jong en oud en blijf je ook nog eens helemaal in het thema. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Gevaarlijke drankjes

Een andere manier om je gasten wat te laten doen is een open bar neer te zetten. Met een barman in kostuum laat je iedereen zijn eigen drankje mixen. Maak de gekste kleuren en smaken door verschillende soorten bij elkaar te mixen. Met het toezicht van de barman is dit ook leuk voor de frisdrank voor de jongste kinderen onder het gezelschap. Als iedereen zelf een eigen brouwsel mag maken activeer je al je gasten om het even anders te doen en de meeste mensen vinden dit hartstikke leuk. 


Een magisch toverfeest

Als je gek bent op een goed thema feest ben je altijd op zoek naar een nieuw, origineel thema. Het Harry Potter thema is leuk voor jong en oud. Er zijn verschillende activiteiten te doen en je kan de hele ruimte inrichten vol met magie. Doordat er zoveel mogelijk is heb je geen enkele moeite om dit feest samen te stellen. Brouw de gekste drankjes, doe een fanatieke quiz en kijk naar een magische goochelaar in Zandvoort. 

Dit jaar doe je het dus even anders

Is griezelen en tovenarij iets waar je van geniet? Heb je alle Harry Potter films gezien en weet je zeker dat je gasten ook fan zijn. Krijg je gigantisch veel leuke ideeën als je alleen maar nadenkt over dit thema? Maak er dan gebruik van. Met de goochelshow van de goochelaar in Zandvoort betover je al je gasten. Magie is nooit meer hetzelfde na dit feest. De goochelaar in Zandvoort betoverend je gasten maar verovert ook hun harten. Met alle bijzondere drankjes die je gasten gaan maken zal dit een hele speciale avond zijn. Een avond die niemand meer vergeet en waar je nog lang aan terugdenkt.