Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is de magische Goochelaar in Zederik; ontmoet Alex Buijk

Boek nu de Goochelaar in Zederik en geniet van top entertainment van Alex Buijk. Hij zal je gasten vermaken met een programma vol trucs en verwondering.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op je feest

Je verjaardag komt eraan en je wilt dat vieren met een groot feest. Of je bent 50 jaar getrouwd en zou dit graag vieren met al jouw vrienden en familie. Misschien trouw je wel binnenkort en geef je voor dat je trouwt een heus vrijgezellenfeest. Wat de reden ook mag zijn om een groot feest of evenement te willen geven, zorg ervoor dat jouw feest een echte knaller wordt. 


Maar hoe doe je dat nu juist? Is het voldoende om op zoek te gaan naar een geweldige locatie waar iedereen van kan genieten? Nee, want je vindt het vast ook belangrijk om een goede kok te voorzien. En je wil al zeker je decoratie niet vergeten, want die zorgen mee voor een goede sfeer. 


Al die dingen zijn natuurlijk van uiterst belang wanneer je een goed feest wil geven, maar er is nog iets die van grote invloed is op hoe jouw feest zal uitdraaien. Het kiezen van het entertainment die je voor jouw feest zal boeken. Een goed entertainment is belangrijk omdat dat zal bepalen hoe enthousiast jouw genodigden zullen zijn.


Een goed entertainment zorgt ervoor dat je feest onvergetelijk wordt en onderscheidt jouw feest van andere feesten! Maar hoe zoek je nu een goede vorm van entertainment?

Je vindt het vast belangrijk dat het entertainment die je kiest door alle aanwezigen geliefd zal worden. Dat is een moeilijke keuze, want je kan nooit voor iedereen goed doen, of toch?


Er bestaat een oplossing, want je kan nu ook een goochelaar inzetten voor elk soort feest. Hij kan jouw gasten entertainen als geen een en zorgt voor wat extra magie op je feest. Goochelaars kennen verschillende trucjes waarmee ze elke leeftijd kunnen enthousiast maken!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Spanning, sensatie en verbazing

    Wanneer je kiest voor een goochelaar als vermaak op jouw feest, kies je voor een feest vol spanning, sensatie en verbazing! Wanneer een goochelaar zijn trucjes te boven haalt is het feest pas echt op gang. Geen nood dus als veel van je gasten moeilijk te plezieren zijn, want een goochelaar zal uiteindelijk iedereen mee in de sfeer kunnen brengen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk 

Alex Buijk is zo'n goochelaar en niet zomaar de eerste de beste. Alex is goochelaar op verplaatsing en werkt in heel het land, hierdoor is hij ook voor jou gemakkelijk bereikbaar. Alex Buijk heeft kennis van de nieuwste trucjes en voert deze altijd op een uiterst professionele manier uit. 


Alex Buijk kan zorgen voor entertainment met net dat beetje extra, want Alex is niet enkel een goochelaar. Alex werkt ook als lezer en Energizer. Wat maakt dat Alex zo goed met woorden overweg kan, dan hij overweg kan met zijn trucs. Door zijn vlotte manier van omgaan met mensen en het publiek, zorgt hij ervoor dat iedereen zich in hun nopjes voelt. Alex geeft jouw gasten dus energie en een tevreden gevoel. En wat maakt jouw feest nu meer tot een succesvol feest dan het hebben van tevreden gasten? 


Alex gaat grotendeels te werk via twee principes: als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Je vraagt je vast af, wat dat nu juist inhoud. Wel als je Alex inhuurt als een tafelgoochelaar zal hij de tafels van jouw feest afgaan om jouw gasten aan tafel te vergezellen. Eens daar gekomen voorziet hij jouw gasten op een heel toegankelijke manier van de meest spectaculaire goocheltrucs. Wanneer Alex te werk gaat als rondlopende goochelaar, zal hij zijn goocheltrucjes uitvoeren terwijl hij zich tussen jouw genodigden beweegt.


Welk principe ook jouw voorkeur geniet, Alex staat open voor alternatieven. Alex wil heel graag dat jij en ook jouw genodigden, het feest van hun leven beleven en daarom is hij ook heel flexibel. Alex luistert graag naar je noden en wensen en biedt goochelwerk op maat aan.

Goochelaar in Zederik 

Goed nieuws, want Alex is ook beschikbaar in Zederik. Zelf heeft hij er al tamelijk wat ervaring opgedaan. Hij herinnert zich nog een feest die hij mocht verzorgen voor een koppel die hun 50 jarig jubileum vierde. Hij herinnert zich dit feest het meest, omdat het koppel enorm sympathiek en dankbaar was. Hij weet nog dat ze hem vertelde dat ze in al die jaren nog nooit zo een speciale vorm van entertainment op hun feest hebben mogen meemaken en dat ze hem dankbaar waren dat ze door hem iets ervaarde, wat zij nog nooit in het echt hadden beleefd. Ze hadden wel al eens een goochelaar op de televisie gezien, maar dit vonden ze toch wel iets heel anders.