Goochelaar Huren Alex Buijk

Wil jij je feest magisch maken? Boek dan Alex Buijk Goochelaar in Zeist

Zoek jij een Goochelaar in Zeist? Alex Buijk is de topper die voor jou je gasten zal vermaken en hun de leukste en uniekste trucs zal laten zien. Boek nu deze Topper!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Over de werkzaamheden van Alex Buijk?

Magisch Zeist

Met een goochelaar in Zeist ben je bij mij, Alex Buijk aan het goede adres. Ik ben iemand die voor het beste zorgt tijdens een show en van topt top teen magie ademt. Ik wil niet alleen de beste zijn en mijzelf op professioneel gebied profileren dan andere om zo de beste klantenkring op te bouwen en de beste goochelaar van het land te zijn. 


Over de werkzaamheden van Alex Buijk? 


De naam Alex Buijk is bekend in de goochelwereld, ik ben namelijk niet alleen een goede goochelaar maar ook iemand die zijn publiek op de eerste plek zet als het gaat om interactie in combinatie met entertainment. Ik heb al meer dan vele jaren ervaring op dit gebied en ik ben al vanaf mijn kinderjaren bezig om te worden wat ik nu uiteindelijk ben. En dat is een echte topentertainer als goochelaar. Naast een goochelaar in Zeist en omstreken ben ik ook in te huren België, dus wees niet bang ik kom gerust de grens over voor een mooi en leuk feest of event. Doordat ik al jarenlang in het vak zit, namelijk meer dan 10 jaar en er ook meer dan honderd optredens in een jaar er op nahoud. Heb ik veel soorten mensen mogen ontmoeten, dit leerde mij goed om te gaan met diverse soorten publiek dan diverse leeftijden, maar ook groottes van een paar honderd man tot een handjevol mensen. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Party’s & Events.

Door mij in te huren als goochelaar in Zeist en omstreken bied ik je de beschikbaarheid voor een diverse aantal concepten. Dit kan zijn van bruiloften tot aan verjaardagen, maar ook van schoolfeesten tot aan vakantie invullingen. Voor de bedrijfsuitjes ben ik als goochelaar in Zeist en ook in de rest van Nederland de perfecte keus om te zorgen voor gezelligheid en vermaak. 


Dit geldt ook voor reisorganisatie die mij willen inhuren om toeristen te vermaken die in Nederland zijn tijdens een reis door ons mooie Nederland. Dit is een leuke afwisseling na een dagje bezienswaardigheden bezoeken en zo zie je nog is wat anders tijdens een reis. Ik ben daarom de juiste man die je wat geeft om lekker bij te ontspannen en gewoon te genieten van een show vol spektakel. 

Gaat het even iets minder met vriend of familielid door ziekte of ouderdom? Ik maak die gene zijn dag weer een stukje beter door met mijn goochelshow langs te komen, waar dan ook ik ben van de partij om hem of haar een magische dag te bezorgen. Net een zware toetsweek achter de rug en zit je op het VMBO, MBO, HBO, Havo, VWO of Universiteiten??? Dan kan je jouw school vragen om mij te gebruiken om te zorgen voor een heerlijke ontspannende dag vol vermaak en magie. Door kaartentrucjes en door een leuk gokspelletje waar je moet raden waar de 20 euro naar verdwenen is kan je nog iets winnen ook. Ik kan zowel binnen als buiten het schoolgebouw een mooie show opvoeren voor een groot publiek, dus wees niet bang dat het teveel wordt want ik kan heel wat aan. Alle studenten, docenten en zelfs ouders zijn welkom! 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Diverse concepten voor iedereen

Ik heb nog een aantal leuke andere concepten die ik uitvoer buiten de standaard goochelshows voor een publiek. Namelijk workshops, logo-onthullingen, beurzen en evenementen. Tijdens de door mijzelf geleide workshops leer je snel hoe je een goocheltruc eigenhandig aan iemand laat zien. Erg handig dus voor thuis om je vrienden en familie mee te vermaken, maar op het werk natuurlijk ook leuk met collega’s onder elkaar. Het is ook daarom leuk voor zowel jongeren als volwassenen. Het kan ook zijn dat je een mooie logo van je nieuwe bedrijf op spectaculaire wijze wilt onthullen. Dit is makkelijk geregeld door mij, door het vol glitter en glamour te laten verlopen met vuurwerk en vlammen. Indien je producten wilt aanbieden en je zoek de beste reclamemiddel om dit voor elkaar te krijgen. Dan kan ik een uitkomst bieden om als goochelaar je producten te laten verdwijnen en verschijnen. Dit trekt niet alleen veel bekijks in de zaal, maar het zal ook je product sneller doen laten verkopen dan je ooit had gedacht. Je zou bijna zeggen dat er echt magische krachten aanwezig waren!

Contact opnemen

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn website bougemagic.nl. Hier kan je tevens leuke video’s en foto’s van mijn werkzaamheden zien, maar ook mailen of bellen voor een afspraak of verdere informatie.