Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een Goochelaar in Zevenaar, reserveer Alex Buijk.

Geef een feest en boek een goochelaar in Zevenaar. Alex Buijk is de gene die niet mag ontbreken op jouw evenement of feest.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

Als goochelaar in Zevenaar ben ik graag werkzaam op jouw feest of event. Ik kan namelijk van elke feest een waar spektakel maken door magie centraal te zetten. Geen zorgen als je goochelcritici op je feest of event heb, want ik heb hier zeer veel ervaring mee en bijna altijd laat ik toch een lach op hun gezicht zien of zullen ze toch wel onder de indruk zijn als ik een wit brief versnipper en daar vervolgend een bankbiljet van 20 euro van maak. Wacht daarom niet te lang en boek mij als goochelaar in Zevenaar in voor jouw feest of event. Ik hou ervan om een mooie show te geven en wil dat daarom ook graag bij jouw komen doen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wie is deze goochelaar

Deze goochelaar in Zevenaar en omstreken heet Alex Buijk. En Alex is een goochelaar tot diep in het hart. Magie stroomt door zijn aderen en dat laat ik ook telkens weer zien in een spectaculaire show vol mooie en leuke goocheltrucs. Klassieke en nieuwe trucs, alles komt aan bod bij een show van mij. Het maakt niet uit hoeveel mensen er komen ik maak overal een mooie van en dan doe ik een een ruime variatie aan soorten feesten. Het maak niet uit wat, een goochelaar past overal bij. Opa of oma die 80 wordt of je studentfeest, het maakt niet uit ik heb het allemaal gedaan en met veel succes. Bruiloften en verjaardagen zijn vooral erg populair in mijn agenda. De tijd van alleen muziek is weg en de goochelaar heeft voor de vervanging gezorgd. Hartstikke leuk natuurlijk want goochelen is iets wat iedereen wel leuk vindt en ook wel mee te maken heeft gehad in zijn jeugd. Doordat ik vele show per jaar geef door heel Nederland en België heen heb ik de nodigde ervaring mogen opbouwen. Meer dan 150 shows in een jaar zijn normale zaken voor mij. Met ruim 10 jaar ervaring in het vak breng ik niet alleen de magie van een leuke dag met mij mee, maar ook een hoop professionaliteit. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ik doe nog veel meer

Mijn shows zijn vooral erg populair, maar ik heb ook een aantal nieuwe concepten bedacht die ik graag onder de aandacht wil brengen. Dit betreft namelijk onthullingen van logo's voor een nieuw bedrijf, maar ook openingen van een event of juist van je nieuwe bedrijf. Goochelworkshops voor zowel jong als oud is ook een erg populair en opkomende activiteit waar gebruik van wordt gemaakt op feesten en partijen. Tot slot kan ik ook voor toeristen als dagdeel dienen tijdens een reisprogramma. Tijdens dit dagdeel geef ik een leuke show ter afwisseling van het bekijken van bezienswaardigheden. Spreken de toeristen of juist collega's of vrienden van je geen Nederlands? Geen zorgen! Ik kan mijn shows en andere concepten ook uitstekend in het Engels verwoorden. Hierdoor krijg iedereen mee wat er gezegd wordt, nu spreek iedereen wel een beetje de taal van magie dus maak je geen zorgen, want niemand zal iets missen. Ik streef naar de perfecte interactie met het publiek en dat wil ik dan ook zeker op jouw feest of event doen. Het is voor mij pas een geslaagde show als het publiek het ook naar hun zin heeft gehad. Wil je nou echt iets aparts ondernemen? Huur mij dan in als promotiemiddel van jouw producten die je te koop wilt aanbieden op een beurs. Met magie zal ik jouw producten over de toonbank laten vliegen. Klanten komen vanaf elke hoek van de zaal naar jou kraam op te kijken naar mijn goocheltrucs waar jouw producten centraal in staan.

Contact

Je kan mij als goochelaar in Zevenaar op verschillende manieren contacteren. Dit kan zijn voor prijzen, offertes, info of voor een kennismakingsgesprek om alles zo goed mogelijk even uit te leggen en elkaar alvast te ontmoeten vooraf aan het feest of event. Dit is vaak makkelijk als er rekening dient gehouden te worden met een aantal specifieke wensen of voorkeuren. Vooral bij grote feesten en events is dat handig om zo niet voor verrassingen te staan. Op mijn website bougemagic.nl vind je ook een aantal leuke video's en foto's, maar ook informatie van mijn werkzaamheden als goochelaar. Heb je alsnog vragen, dan sta ik je graag te woord via mail of telefoon. Twijfel daarom niet te lang en laat wat van je horen als je interesse heb in mij als goochelaar voor jouw feest of event.