Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar een Goochelaar  Zoetermeer? Boek nu!

Als jij een gaaf feest geeft en je zoekt daaar het beste amusement voor? Boek dan nu Alex Buijk de Goochelaar  Zoetermeer!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen in Zoetermeer

Mijn naam is Alex Buijk en ik zit al meer dan 10 jaar in het magische vak van goochelaar. Doordat ik streef naar een 100 procent klanttevredenheid percentage staat mijn agenda altijd op springen. Met meer dan 120 optredens jaarlijks door heel het land ben ik een echte top entertainer die graag mensen vermaakt met mijn magische goochelkunsten. Als goochelaar in Zoetermeer wilt ik ook graag het verschil maken in mijn vak door voor echte top entertainment te zorgen en hier ook iedereen bij te betrekken. De ideale interactie met het publiek is dan ook dat ik iedereen er zo leuk en goed mogelijk bij betrekt met trucjes die variëren van kaartentrucjes tot iets laten verdwijnen en weer doen opkomen onder je neus. Deze wow-effecten liggen aan de basis voor een perfecte dag voor vermaak en genot in de wereld van magie.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen voor bedrijven

    Ga je toevallig met een stand op een beurs of evenement staan dit jaar? Dan kan ik als goochelaar in Zoetermeer en omstreken het ideale wapen zijn om jouw product in een goed daglicht te zetten. Door middel van magie kan ik jouw product of producten boven je stand laten zweven en verdwijnen. Het voorbijlopend publiek zullen met hun ogen wijd open staan te kijken naar de manier waarop jij ervoor heb gekozen om jouw product onder de aandacht te brengen. Tenzij iemand anders op dezelfde beurs of event mij eerder heeft ingehuurd dan jij, ben je verzekerd van de meest aantrekkelijkste stand van de zaal. Door mij je producten te doen verdwijnen en weer laten verschijnen voor al je potentiële klanten zullen hun allen wel willen weten wat je nu precies aanbiedt. De eerste indruk telt meestal ook voor veel mensen en wat is nou een betere eerste indruk dan op zo’n extravagante manier reclame maken voor jouw product. Een garantie voor hogere verkoopcijfers! 


    Als goochelaar in Zoetermeer kan ik ook veel meer mooie optredens verzorgen tijdens bv. een workshop goochelen. Een workshop goochelen kan je boeken bij mij met of zonder een inleidende goochelshow van mijzelf. Tijden deze leuke en interessante workshop leer je zelf hoe je een goocheltruc gaat opvoeren. Je kan deze door middel van mijn ervaren begeleiding aan het einde van de workshop opvoeren voor de rest van de groep en zelfs daarna nog laten zien aan vrienden en familie, of op je werk om je collega’s te stangen. Deze workshops zijn leuk voor zowel jong als oud en daarom kun je ook goed je meester of juffrouw voor de gek houden indien je ervoor kiest dit met je vriendjes en vriendinnetjes te doen. Iedereen krijgt ook een leuke goodybag ter afsluiting van deze gezellige dag. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor jong en oud

Ook voor het wat jongere publiek kan ik ideaal een afscheid van het oude schooljaar verzorgen of het inluiden van de nieuwe. Door heerlijk in de open lucht mijn show op te voeren op het schoolplein kan iedereen van de school genieten, zowel docent als leerlingen van elk schooltype. Is het weer wat slechter kan ik het makkelijk verplaatsen naar de schoolkantine. Ook schoolfeesten of een viering dat de tentamens erop zitten ben ik een goed alternatief voor als je die muziek even door iemand anders dan een diskjockey wil laten opwarmen in de vooravond. 


Als goochelaar in Zoetermeer wil ik graag mensen vermaken en een mooie dag bezorgen. Ik ben zowel in de ochtend, middag als avond beschikbaar, maar ook rond feestdagen zoals op kerstavond. Zo wordt je Kerstmis letterlijk magisch. Door als tafelgoochelaar te fungeren kan ik de kaarten om de gasten hun oren laten vliegen en laten verschijnen onder de tafel. Briefjes wit papier veranderen in bankbiljetten en stoelen zweven door de zaal heen. Zijn er meerdere tafeltjes aanwezig? geen probleem! Ik voer moeiteloos mijn kunsten als tafelgoochelaar langs elke tafel opnieuw op om zo iedereen alles hetzelfde mee te laten krijgen. 


Indien je wat wilt organiseren en je dus een leuke en magische daginvulling zoekt, dan ben ik de ideale goochelaar om die dag om te toveren in jouw perfecte dag en tevens ook voor al je gasten. 

Neem contact op en reserveer!


Zijn er nog vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met mij via telefoon of email. Ik hoor ook graag of je specifieke wensen of voorkeuren heb zoals bv. een show in het Engels voor eventuele buitenlandse gasten. Ook voor tarieven kun je mij makkelijk contacteren via de contactgegevens op mij website https://bougemagic.nl. Ik sta je vervolgens graag te woord.