Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Zoeterwoude voor jouw feest? Boek dan nu Alex Buijk.

Alex Buijk is de Goochelaar in Zoeterwoude en omstreken die je graag op jouw feest hebt om je gasten te entertainen. Niets is te gek voor hem en hij verrast en verbaast je gasten graag!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen op ieder moment

Of het nou winter, lente, zomer of herfst is, dat maakt niets uit. Er is altijd wel een reden te bedenken voor een geweldig feest. Feestjes zijn er nooit genoeg. Het is geweldig om met vrienden en familie een gezellige avond te beleven onder het genot van een hapje en een drankje. Vind jij het weleens tijd voor een extra gezellig feestje? Nodig mij dan uit. Ik kan jouw feestje magisch maken met mijn magische goochelshow. Ik ben namelijk een goochelaar in Zoeterwoude en omgeving. Ik heb al vaker goochelshows op een feestje gegeven, dus ik weet heel goed waar de gasten wel of niet van houden. Ik garandeer jou dat mijn show een groot succes wordt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Zakelijk en particulier

    Ik treed zowel voor zakelijke klanten als particuliere klanten op. Bij zakelijke klanten treed ik bijvoorbeeld op bij een kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Bij particuliere klanten kan dit bijvoorbeeld op een vrijgezellenfeest, bruiloft of examenfeest zijn. Maar ook voor een kinderfeestje kan je mij inhuren. 


    Andere rollen

    Naast mijn rol als goochelaar kan je mij ook inhuren als energizer of spreker. Deze rollen voer ik ook regelmatig uit. Ook hierin voel ik mezelf dus als een vis in het water. Ben jij dus bijvoorbeeld een congres aan het organiseren en kan jij wel wat hulp gebruiken, neem dan contact met mij op. Ook als jij een iets andere rol voor mij op het oog hebt, hoor ik het graag. Er is heel veel mogelijk, dus er is een grote kans dat ik jou kan helpen.


    Show in elkaar zetten

    Als jij mij in wilt huren als goochelaar, krijg jij van mij de keuze uit een standaard show of een show op maat. De standaard show is een show die ik regelmatig geef aan een grote groep mensen. Deze groep mensen bestaat uit heel veel verschillende soorten mensen: mannen en vrouwen van jong tot oud. Als jij bijvoorbeeld een feestje voor alleen volwassenen geeft, kan ik een show op maat maken, ik kan dan ook spannende trucs doen. Als jij juist een feestje voor kinderen geeft, zal ik de spannende trucs weglaten. Dus om een show op maat te kunnen maken, heb ik jouw hulp wel nodig. Jij moet mij dan voorzien van de juiste informatie: hoeveel gasten komen er op het feest, wat voor gasten kan ik verwachten en wat is de reden voor het feestje. Ook als jij nodig wensen hebt, hoor ik deze graag. Deze wensen kunnen van alles zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een bepaalde truc die je wel of juist niet wilt zien, maar als jij het bijvoorbeeld leuk zou vinden als ik de jarige job of jarige jet bij een truc betrek, dan kan je dat ook aangeven. Ook hiervoor geldt dat er heel veel mogelijk is. Geef dus zeker aan wat jouw wensen zijn.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Geen standaard goochelaar

Ik ben geen standaard goochelaar. Hiermee bedoel ik dat ik niet alleen maar trucs op het podium doe. Ik doe veel meer. Ik vind het namelijk erg leuk om direct contact te hebben met de gasten. Als ik alleen maar trucs op het podium doe, dan is er een ruime afstand tussen mij en de gasten. Uiteraard is dit voor sommige trucs de enige plaats waar ik de trucs kan doen, maar voor veel trucs is het podium niet noodzakelijk. Deze trucs kan ik ook heel goed tussen het publiek doen. Dus zodra ik een truc ga doen waarbij dit mogelijk is, zal je zien dat ik het podium verlaat. Veel gasten zullen in eerste instantie raar opkijken, omdat ze dit niet verwacht hadden. Terwijl ik tussen de gasten doorloop, zal ik enkele trucs doen. Af en toe stop ik bij een tafeltje met gasten en dan doe ik daar weer een volgende truc. Bij sommige trucs zal ik ook een van jouw gasten vragen om mij te assisteren. Dit is een onderdeel van mijn show wat goed in de smaak valt van de meeste gasten. De reden hiervoor is simpel: dit is iets wat ze bij de meeste goochelshows niet meemaken en het brengt een stukje spanning met zich mee om de trucs van zo dichtbij te kunnen bekijken. Dit is leuk voor hen, maar ook voor mij. 

Het is tijd voor de goochelshow

Als jouw gasten allemaal gearriveerd zijn op het feest, zal het vast en zeker een geweldig sfeertje zijn. Op dag moment gebeurt er iets magisch... op een speciale manier zal ik het podium betreden. Vanaf dat moment heb ik de aandacht van al jouw gasten. Deze aandacht zal ik de hele show vasthouden en ik zorg er voor dat er nog heel lang nagepraat wordt over mijn magische goochelshow en jouw feestje!