Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Zuidhorn inhuren? Boek deze TOP goochelaar

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Plaatsnaam.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Zuidhorn inhuren voor je bedrijfsfeest

Elk jaar vind je het weer belangrijk om een knallend feest te organiseren. Je vindt het belangrijk om al je medewerkers te bedanken voor een geweldig jaar. Het is belangrijk om hard werken te belonen. Daarnaast ben je heel blij met je personeel en wil je elk jaar weer een mooi feest geven. Een bedrijfsfeest is niet zomaar een feest. Je wilt er echt wat bijzonders van maken. Een heerlijke avond waarbij al je medewerkers echt kunnen ontspannen en elkaar wat beter leren kennen. En wat is nu de beste manier om een ontspannen sfeer te creëren? Maak het je personeel zo makkelijk mogelijk door een exclusief feest te organiseren met alles erop en eraan. Een van de belangrijkste onderdelen is natuurlijk het entertainment gehalte. Zorg ervoor dat je personeel zich goed kan vermaken en maak van het feest een geweldige ervaring. Om de avond helemaal onvergetelijk te maken kies je er natuurlijk voor om een goochelaar in Zuidhorn in te huren.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Zuidhorn?

Een geweldige show

Met mijn goochel trucs zal ik een geweldige show opvoeren waar iedereen met plezier naar kijkt. Veel mensen denken misschien dat een goochelaar alleen maar leuk is voor kleine kinderen maar dat is een vergissing.

Ook volwassenen vinden het nog steeds leuk om naar een bijzondere goochel act te kijken. Voor elk feest is het weer een uitdaging om een spetterende act neer te zetten. Deze uitdaging is onderdeel van mijn werk als goochelaar. Ik vind het geweldig om elke keer weer wat nieuws te bedenken.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een spetterend personeelsfeest

Een personeelsfeest moet natuurlijk niet zomaar een personeelsfeest zijn waar je medewerkers maar verveelt rondlopen. Het moet een beleving zijn, een avond waarbij je medewerkers echt even uit de dagelijkse sfeer komen. Het moet een feest zijn waarbij ze met andere ogen naar hun collega’s kijken omdat ze iets gezamenlijks doen. Iets waar ze nog lang over kunnen napraten. Een goochelaar in Zuidhorn inschakelen zal ervoor zorgen dat de avond onvergetelijk wordt. Het is bijzonder om mensen samen te brengen en iets moois te laten beleven.

Elke act verbaast mensen en maakt iedereen aan het lachen. Het versterkt de band met je personeel omdat mensen je met andere ogen bekijken. Waarschijnlijk vind je het belangrijk om een goede relatie te hebben met je personeel. Het is een stuk laagdrempeliger om iets leuks en vermakelijks te doen en daarover na te praten. Voorkom een ongemakkelijke sfeer en laat een personeelsfeest nooit saai zijn. Met een goochelaar in Zuidhorn zal je personeelsfeest bijzonder en vermakelijk zijn. Dat is wat je graag wilt bereiken met je feest, toch?

Een geweldige ervaring

Als goochelaar voer ik mijn act graag op in een aparte ruime. Hierdoor maak ik er echt een show van. Dit kan ik op een locatie doen met wat voorbereiding. Als ik een theater setting kan neerzetten maak ik het helemaal speciaal voor al je medewerkers en andere gasten. Stel je eens voor dat je vol verwondering en nieuwsgierigheid in een aparte ruimte zit met je collega’s. je weet niet wat er gaat gebeuren en je praat een stuk gemakkelijk met de mensen om je heen. Het is voor mij geweldig om een groep mensen aan het lachen te krijgen en te laten meedoen met mijn uitvoering. Dat is het hoogtepunt van mijn werk. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ik weet dat een goochelaar leuk is voor iedereen. Het maakt van je personeelsfeest iets speciaals. Dit is helemaal het geval als het publiek ook echt meedoet en een actieve rol heeft in de uitvoering.

Het is geweldig om te zien hoe verschillende mensen elkaar ontmoeten tijdens deze voorstelling. Na de uitvoeren lopen ze samen met elkaar weg, ze lachen nog even na en ze voelen zich ontspannen. Dit geeft je feest een hoog entertainment gehalte en dat is super belangrijk als je met een grote groep mensen bent. Niets is zo verschrikkelijk als een feest wat maar niet op gang komt. Dat is zo zonde van de avond. Dat wil je dus echt voorkomen. Als je het dus belangrijk vindt om een geweldig bedrijfsfeest te geven huur dan een goochelaar in Zuidhorn in voor je feest.


Een geweldig bedrijfsfeest

Staat er dus binnenkort nog een bedrijfsfeest op de planning neem dan contact met mij op. Stel je vragen zodat we er achter komen wat ik precies voor je kan betekenen. Samen zorgen we ervoor dat het feest echt een geweldige ervaring wordt voor al je personeel.