Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Zuidplas, ga voor Alex Buijk

Geef jij een feest en zoek je het beste vermaak voor je gasten? Boek dan nu een Goochelaar in Zuidplas, boek Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Jeugdjaren voor iedereen terug beleven

Met de nodige glitter en glamour houdt ik, Alex Buijk jouw feest gaande met een dag vol magie en gezelligheid. Met decennia lang ervaring als goochelaar in Zuidplas en de rest van Nederland ben je verzekerd van top entertainment. Ik zorg voor de beste interactie op jouw feest in de woonkamer, tuin of op het dak. Tevens voer ik show in het Engels op en ben ik ook actief als goochelaar in Belgie.


Jeugdjaren voor iedereen terug beleven


Vaak hoor ik na het einde van een show dat mensen mij vertellen dat ze hun kinderjaren terug beleefden. Dit komt omdat ze toen die tijd ook de wens hadden om goochelaar te worden maar dat er nooit van is gekomen. Vaak komt die ook doordat in die tijd goochelen nog zeldzamer was dan nu en als je dan is een goochelaar zag op een feestje of op tv dan was je vaak gelijk verslaafd. Dit zelfde geldt voor magiërs of goochelaars uit sprookjes en verhalen uit boeken of van school.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Van bruiloft tot schoolfeest

    Mijn agenda als goochelaar in Zuidplas zit elke week weer vol met boekingen. De voornaamste boekingen zijn de variërende familiefeesten. Van bruiloften en verjaardagen tot trouwdagen en schoolreünies. Maar ook schoolfeesten zijn een steeds vaker geziende concept


    In ziekenhuizen en bejaardentehuizen


    Het kan ook zo zijn dat je familieleden heb die niet meer thuis kunnen zijn en die daardoor wat vaker alleen zijn. Dit kan tegen worden gegaan door mij eens een keer langs te laten komen om er een leuke ochtend, middag of avond van te maken. Lachen en gezelligheid is een goed medicijn voor iedereen. En of het nou in de koude wintermaanden is en het te koud is om naar buiten te gaan of juist in de zomer als de zon te warm voor je is, ik kan altijd langskomen om binnen voor die gene een leuke show op te voeren.


    Scholen in alle maten


    Scholen zijn er in alle soorten en maten, van vmbo tot mbo en van havo tot hbo en universiteit. Al deze scholen hebben jaarlijkse feesten die altijd vol zitten met muziek. Hedendaags is het zo dat er vaak voor wat afwisseling gezorgd wordt door de scholen en studenten. Zo wordt er tegenwoordig vaak gebruik gemaakt van een goochelaar om dit te doorbreken. Zo kan de dansvloer opgewarmd worden met mijn goocheltrucs, waardoor er naderhand alsnog gedanst kan worden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Onthullingen en openingen

Heb je een mooie kunstwerk of schilderij die je wilt onthullen, of zelfs een monument?

Dan kan ik dat met de nodige klasse en stijl voor jou onthullen met een sprankje magie er natuurlijk bij. Heel leuk voor gemeentes en kunstenaars. Festivals of events openen met vuur en vlammen is ook iets dat in mijn straatje past als goochelaar in Zuidplas. Wacht daarom niet langer en geef een belletje als die jou wat lijkt. Met de juiste veiligheidsvoorschriften wordt er gebruikt gemaakt van vuurwerk en vuur, iets wat letterlijk sptterend wordt voor jou en iedereen die erbij aanwezig is.


Promotie voor jouw product

Schroevendraaiers, apparatuur, speelgoed of voedselwaren. Heb jij iets wat je wilt verkopen en speciaal onder de aandacht brengen? Dan verwerk ik jouw producten in mijn mini goochelshow voor jouw kraam op een beurs om zo alle nieuwe klanten naar jou kraam te lokken. Het wordt gegarandeerd een succes een dat is iets wat elke verkoper wel zou willen in de zaal. Je pakt groots en bijzonder uit en dat wordt gewaardeerd en graag gezien. Als goochelaar in Zuidplas sta ik daarom graag voor jouw te promoten op de volgende beurs of event.

Contact opnemen met topentertainer Alex Buijk

Nu begrijp ik dat je vol met vragen zit en meer info zou willen en dat kan snel opgelost worden. Op mijn website bougemagic.nl zie je tal van reviews, video's en foto's wat mijn werkzaamheden goed in beeld brengen. Heb je liever een persoonlijk gesprek dan kunnen we een kennismaking regelen zodat jij op je gemak alles kan vertellen wat je verlangt op het door jou georganiseerde feest of event. Heb je vragen over tarieven of wil je een offerte voor jouw feest? Bel of mail mij dan en ik help je graag verder. Mijn contactgegevens staan duidelijk vermeld op mijn eerdergenoemde website. Wacht dus niet langer en zet in de trend bij jou familie en vrienden en huur een goochelaar in als top entertainment.