Goochelaar Huren Alex Buijk

Unieke Goochelaar in Zundert voor jouw feest? Boek nu!

De unieke Goochelaar in Zundert is Alex Buijk. Hij neemt je graag mee in de wereld van magie en laat je graag verbazen met zijn trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelplezier

Met Alex Buijk in je tuin of in je woonkamer ben je verzekerd van een groot succes als het om entertainment gaat. De magie straalt van zijn kunsten af. Dit heeft hij mede te danken aan de jarenlange ervaring van jongs af aan die hem tot de goochelaar die hij vandaag is heeft gebracht. Dit in combinatie met een hoop enthousiasme is een goede combinatie voor een garantie voor succes voor zowel jij en het feest, maar geeft ook zeker de nodige motivatie voor Alex om dit werk voort te zetten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een topgoochelaar

Als goochelaar in Zundert ben je op zoek naar de meest gezellige feesten in de omgeving en dat is nooit ver zoeken in het altijd gezellige Zundert. Ik entertain graag mensen van grote familiefeesten tot aan kleine reünies. Doordat ik als goochelaar in Zundert van meerdere marketen thuis bent met diverse concepten, maar buiten dat ben ik ook in te huren in Belgie en kan ik ook indien dat gewenst is mijn shows in het Engels opvoeren voor buitenlandse gasten die de taal niet spreken.


Doordat ik voor jouw gemak beschikbaar ben van Leeuwarden tot aan Maastricht en van Antwerpen tot aan Brussel, is het makkelijk om mij in te huren als je in nood zit voor de entertainment op jouw feestje. Ben je nou zelf jarig of wil je je vriendin verrassen, of wil je het jubileum van je grootouders of ouders uitbundig vieren met een feest met alles erop en eraan en wil je dan toch wat anders dan alleen die muziekband? Kies dan voor mij, Alex Buijk, DE goochelaar in Zundert en Nederland voor een spectaculaire show van formaat. Jong, oud, man, vrouw, christelijk of islamitisch, magie is voor iedereen om te genieten. Ik hou ervan om mensen in grote aantallen met een lach op hun gezicht tijdens mijn show. Naast die lach is de verwarde blik ook een aangename verschijning, omdat dit ook laat zien dat je je werk goed doet en mensen nog steeds laat verbazen als je weer eens wat doet verdwijnen onder iemand zijn neus.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Deze goochelaar in Zundert heeft meer te bieden

Naast de alom bekende goochelshows die ik als topentertainer door heel Nederland en Belgie volbrengt, ben ik ook bezig met een aantal andere succesvolle projecten. Namelijk goochelworkshop voor zowel jong als oud, waar je een leuk en magische goodybag meekrijgt en je natuurlijk leert hoe je een goocheltruc moet opvoeren. Dit is hartstikke leuk voor jezelf, maar ook om vrienden en familie mee te vermaken. Of misschien wel in je pauze op je werk met collega's.


Ik doe als goochelaar ook invulling in de zomermaanden voor kinderen en toeristen tijdens animatie en reisprogramma's. Dit is uiterst succesvol voor toeristen vooral die even wat afwisseling willen tijdens een lange stedentrip. Ook voor de mensen die graag reclame willen maken op een bijzondere manier voor hun producten kom ik goed van pas door dit door middel van magie in een nog specialer daglicht te zetten. Als goochelaar kan ik ook voor de nodige vuur en vlammen zorgen door iets op een letterlijk spetterende manier te openen. Dit kan variëren tot een logo, nieuw bedrijf, event of een monument. Dit is uiterst populair onder de millenials die wat nieuws willen beginnen of tentoonstellen.

Magische slot

Heb je nou meer vragen na dit verhaal dan ben je welkom om mij te bellen om mailen en ik help je graag verder met vragen of opmerkingen. Je kunt zo ook makkelijk prijzen of offertes aanvragen. Mijn contactgegevens staan op mijn website bougemagic.nl. Hier staan tevens nog leuke videofragmenten en foto's van mijn werkzaamheden als goochelaar. Zit je liever wat op je gemak om zo duidelijk je wensen te bespreken? Dan kunnen wij ook een kennismaking organiseren om elkaar alvast vooraf aan een feest een beetje te leren kennen. Dit is vooral handig indien je een groot of bijzonder feest organiseert en je dan ook wilt dan alles perfect verloopt.