Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek DE Goochelaar in Zutphen

Boek een top Goochelaar in Zutphen en neem contact op met Alex Buijk voor onvergetelijk entertainment op jouw feest of evenement

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

Wat leuk, jij bent een feestje aan het organiseren in Zutphen of directe omgeving. Heb jij helaas het gevoel dat het feestje nog niet compleet is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben namelijk een goochelaar in Zutphen en omgeving en ik kan nagenoeg elk feestje leuker maken. Magie is iets wat goed is voor elk feestje.


Waar kan je mij voor inhuren?

Ik ben dus een goochelaar in Zutphen. Meestal treed ik op voor volwassenen. Ik word vaak ingehuurd voor feestjes zoals bruiloften, verjaardag en vrijgezellenfeestjes. Maar ook voor andere feestjes ben ik in te huren. Tevens ben ik in te huren voor kinderfeestjes. Wat voor feestje jij ook organiseert: ik kan het wat magie geven!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar.

Ik vind het leuk om acts dichtbij het publiek te doen. Daarom loop ik vaak door de zaal heen. Tijdens het lopen in de zaal doe ik diverse acts waar jouw gasten met volle aandacht naar kijken. Af en toe stop ik bij een tafeltje om daar weer een andere act te doen. Soms doe ik dit met assistentie van een gast en soms ook niet. Gasten vinden het vaak erg leuk en spannend om een act van zo dichtbij te kunnen zien. Naast mijn acts in de zaal doe ik ook enkele trucs op het podium. Voor sommige trucs is dat nou eenmaal handiger. Indien mogelijk zal ik bij deze trucs ook hulp uit het publiek vragen. Op deze manier betrek ik de gasten zo veel mogelijk bij mijn acts. Ik krijg hier vaak hele positieve reacties op. 


Hoe werkt een truc

Als ik een truc gedaan heb, zie ik mensen vaak al denken: Hoe werkt die truc? Soms vragen zij dit ook echt aan mij, maar meestal niet, omdat men toch wel weet dat, wij goochelaars, daar uiteraard geen uitspraken over doen. Daarom gaan de gasten vaak onderling met elkaar in gesprek over mijn acts. Ik heb al heel wat creatieve en leuke suggesties voorbij horen komen. Dit vind ik altijd erg leuk om te horen. Ik zie het vaak gebeuren dat steeds meer mensen met elkaar in gesprek raken over mijn acts. Zelfs mensen die elkaar eerst niet kenden, beginnen een gesprek met elkaar. Zij leren elkaar dus kennen door mijn trucs en dat vind ik erg speciaal. Dit is overigens ook leuk voor een feestje, want hoe meer mensen elkaar kennen, hoe meer mensen er samen feesten en dat is uiteraard goed voor elk feestje!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Lezing of workshop

Ben jij een lezing, workshop of andere zakelijke bijeenkomst aan het organiseren? Ook dan kan je mij inhuren als goochelaar. Maar dat is niet het enige. Je kunt mij voor meerdere zaken inhuren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een rol voor mij als energizer of spreker. Als jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent en jij kunt hulp gebruiken, laat mij dit dan weten. Samen met jou bekijk ik dan wat ik voor jou kan betekenen. 


Standaard show of juist niet

Als jij mij inhuurt als goochelaar in Zutphen of directe omgeving, dan heb jij de keuze uit een van mijn standaard shows of uit een show op maat. Bij de laatste optie bespreken wij samen wat jouw wensen zijn. Dit kunnen heel veel verschillende zaken zijn. Je kunt dan denken aan een bepaalde act die jij wel of juist niet wilt zien. Maar je kunt bijvoorbeeld ook aangeven dat ik de jarige moet betrekken bij een bepaalde act. Tevens bespreken wij hoe mijn opkomst zal zijn. Jij kunt mij bijvoorbeeld aankondigen en dan kom ik rustig het podium op, maar ik kan ook onverwachts op een spectaculaire manier de zaal betreden. Er is heel veel mogelijk. Dus geef jouw wensen aan en ik maak een show die aan jouw wensen voldoet.


Feest!

En dan is de dag van jouw feest aangebroken. Wellicht dat jij dit spannend vindt, omdat je hoopt dat alles goed zal verlopen. Aan mij zal het in ieder geval niet liggen, want ik zorg dat ik ruim van tevoren aanwezig ben op de feestlocatie. Ik zal een rondje door de zaal lopen, zodat ik weet hoe deze er uit ziet. Indien nodig kunnen wij ook nog wat laatste punten doornemen. Daarna trek ik mezelf achter de schermen terug om mezelf om te kleden en verder voor te bereiden. Vanaf het moment dat ik de zaal betreed, zal ik de aandacht van jouw publiek opeisen. Zij zullen enthousiast reageren op mijn acts en deze vol bewondering volgen.