Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Zwartewaterland inhuren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Zwartewaterland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Zwartewaterland inhuren?

Er zijn een aantal momenten in het leven die bijzonder zijn. Je krijgt een nieuwe job, je verhuisd of gaat trouwen. Deze momenten maken het leven de moeite waard en daarom verdienen ze het ook om gevierd te worden in stijl. Hoe kan je dit beter dan door het geven van een feest? Een feest geeft je de mogelijkheid om je geluk te delen met je geliefden. Bovendien zorg je ervoor dat iedereen zijn gedachten eens kan verzetten en dat iedereen zich eens goed kan amuseren.  Een goochelaar als entertainer 

Er zijn verschillende redenen waarom het een goed idee is om een goochelaar in te huren op je feest, waarschijnlijk zelfs veel te veel om op te noemen. Een van de belangrijkste redenen is het feit dat een goochelaar zorgt voor een speciale sfeer op je feest. Zijn spectaculaire goocheltrucs zorgen ervoor dat jij en je gasten de avond vol verbazing zullen beleven. Het wordt een feest vol magie en spanning! 


Het is soms moeilijk om een keuze te maken van entertainment, omdat veel van de entertainers zich voornamelijk op een doelgroep focussen. Dat probleem zal je met een goochelaar niet ondervinden. Een goochelaar dient niet langer enkel voor het entertainen van kinderfeestjes. Al zijn kinderen wel dol op hem! Ook volwassenen zullen intens kunnen genieten van zijn professioneel uitgevoerde goocheltrucs. Ze zullen zo onder de indruk zijn dat ze aan het eind van de avond misschien zelfs een beetje in magie zullen geloven.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op jouw feest

in Zwartewaterland?

Een goed feest geven is geen gemakkelijke taak. Er zijn heel veel dingen waar je rekening mee moet houden. Welke locatie zal je kiezen? Wat zal je voorzien van eten? Deze en nog meer vragen zullen in je hoofd blijven zitten wanneer je van plan bent om binnenkort een feest te organiseren. Hoewel je een beetje met alles moet rekening houden bij het plannen van een feest, is de belangrijkste keuze die je moet maken toch wel de keuze van entertainment voor je feest. Een goed entertainment zorgt ervoor dat je feest memorabel wordt. Iedereen zal zich goed amuseren en je gasten zullen je dankbaar zijn. Maar hoe kies je voor de meest geschikte vorm van entertainment voor je feest? 

Zo'n keuze maken is niet gemakkelijk. Waar er veel mensen bijeenkomen, zijn er ook veel verschillen. Het is een bijna onmogelijke opdracht om iedereen tevreden te stellen. Maar je hoeft je zeker geen zorgen te maken, sommige vormen van entertainment zal elke leeftijd en persoonlijkheid kunnen boeien! Een goede vorm van entertainment is bijvoorbeeld een goochelaar. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een entertainer die ervoor zal zorgen dat jouw feest een succes wordt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Zo veel goochelaars, hoe kies je daar de beste uit? Keuzes maken is nooit simpel, toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kan houden als je op zoek bent naar de meest geschikte goochelaar voor je feest.  Zoek naar een goochelaar met passie en liefde voor zijn job, zo weet je dat hij een enthousiasme zal uitstralen die zorgt voor een positieve sfeer op je feest. Enthousiasme werkt bovendien ook aanstekelijk, je zal al snel merken dat de rest van je gasten zijn enthousiasme zullen overnemen. Je kiest ook best voor een goochelaar die al wat ervaring heeft opgedaan, zo weet je dat hij steeds op een professionele manier te werk zal gaan. Dat is belangrijk want dat zorgt ervoor dat zijn goocheltrucs geloofwaardig overkomen, zodat hij belangstelling kan blijven wekken!  Op zoek naar een goede goochelaar in de omgeving van Zwartewaterland? Dan is Alex Buijk een goede optie. Alex Buijk heeft al de eigenschappen van een goede goochelaar en meer. Alex gaat steeds op zoek naar de nieuwste trucjes, daardoor kan hij zelfs zijn vaste klanten keer op keer blijven verbazen.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Hij gaat ook te werk als lezer, spreker en energizer. Hij weet dus exact hoe hij de aandacht van het publiek moet trekken en zo zorgt hij ervoor dat er geen moment voor verveling is! Alex Buijk kan je inhuren als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Heb je graag dat Alex zijn goocheltrucs al rondlopend tussen je gasten uitvoert? Kies dan voor de formule van tafelgoochelaar! Heb je liever dat hij zijn trucs uitvoert wanneer hij de tafels van je feest afgaat? Dan is de formule tafelgoochelaar beter. Wil je goochelwerk op maat? Geen enkel probleem, want Alex staat daar zeker voor open!