Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is de Goochelaar in Zwijndrecht, reserveer nu!

Boek nu de Goochelaar in Zwijndrecht,Reserveer bij Alex Buijk en gegarandeerd een top entertainer op jouw feest! Laat je gasten genieten van het beste amusement.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie ben ik?

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een echte goochelaar in hart en nieren als het gaat illusie. Ik heb al meer dan een twaalf ervaring als goochelaar en ben al vanaf jongs af aan bezig met deze geweldige hobby die ik vandaag te dag als beroep mag uitoefenen. Ik ben naast goochelaar in Zwijndrecht en in de rest van ons mooie land ook in te huren in België. Ook beheers ik de Engelse taal goed, hierdoor kan ik dit ook toepassen in een show of ander mooi concept als je gasten uit het buitenland verwacht. Hierdoor hoef niemand wat missen van de show! Dit kan zowel tijden een feestje van je werk of voor invulling van een dagdeel op een bruiloft. Doordat ik al zolang in het magische vak van het goochelaar zij zit en meer dan honderd optredens in een jaar heb, heb ik met veel enthousiasme een goede kennis van mensen opgebouwd. Hierdoor kan ik perfect inschatten hoe ik een bepaald publiek goed bij de show kan betrekken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Feesten en partijen

    Natuurlijk ben ik in te huren als goochelaar in Zwijndrecht voor een groot aantal feesten en partijen. Dit kan zowel als programma zijn tijdens een verjaardag of bruiloft, maar ook tijdens een reünie of studentenfeest. Voor de teambuildingsuitjes voor een bedrijf ben ik als goochelaar in Zwijndrecht en daarbuiten tevens een uitstekende keus om het personeel even gezellig onder elkaar er op uit te laten gaan. Even achter die computers vandaan en al dat papierwerk. Wil je gewoon even je manager of een personeelslid in het zonnetje zetten? Dan maken mij daar samen een magische dag van op de werkvloer die nog lang bij de koffiezetapparaat zal worden besproken. 


    Voor de bekende jaarlijkse feesten en uitjes kan je mij ideaal inhuren als goochelaar in Zwijndrecht. Maar om de buitenlandse toeristen te entertainen die deel uitmaken van een reis door Nederland of België, ben ik ook een leuk alternatief naast het sightseeing. Reisorganisaties kunnen mij hiervoor bellen of mailen voor meer info. Het is een leuke afwisseling na het bezichtigen van alle kerken en gebouwen van ons land. Wil je even wat afleiding van de kinderen? Dat ben ik ook in te huren in het weekend of vakanties voor een animatieprogramma om zo ook de jonge goochelliefhebbers een mooie middag te zorgen, terwijl pa en ma even een dagje ontspanning hebben.


    Heb je iemand die je even een hart onder de riem wil steken door hem of haar een leuke dag te bezorgen? Dan kom ik wederom goed van pas. Een diskjockey of karaokeavondje is immers zo saai en eentonig geworden. Een goochelaar is niet alleen het heden, maar ook de toekomst als het gaat om een dagje vermaak. Deze blijvende hype is komen overwaaien vanuit Amerika en is hier om nog lang te blijven. Amerika is ook een broeinest voor magie en illusie als we kijken naar grote films en shows waar magie in illusie in terug te zien is. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Concepten

Meer concepten die ik uitvoer zijn onder andere workshops, logo-onthullingen en beurzen. Tijdens een workshop leer je een goocheltruc opvoeren voor anderen en zie je goed met de aanwezige begeleiding van Alex Buijk zelf hoe het nou in zijn werk gaat. Ook krijgt iedereen hier een leuke goodybag mee naar huis om thuis nog even wat plezier van te hebben. Maar het kan ook zijn dat je een nieuw bedrijf bent gestart of een mooie bedrijfslogo op een letterlijk spetterende wijze wilt onthullen. Dit kan ik voor je verzorgen d.m.v. van vuurwerk en vlammen, hierdoor wordt het letterlijk spetterend! Als goochelaar in Zwijndrecht en omstreken kan ik ook je producten aanbieden op een beurs. Dit kan op diverse beurzen zoals gereedschapsbeurzen, autobeurzen, maar ook op huishoud of babybeurzen. Ik kan namelijk met behulp van een beetje magie je verkoopcijfers doen stijgen en je tevens de aantrekkelijkste stand in de zaal maken. Wacht dus niet langer en wees er op tijd bij dat om mij voor die specifieke datum in te huren.

Contact

Voor meer vragen of een gesprek om je voorkeuren en wensen te bespreken verwijs ik je naar mij website bougemagic.nl. Hier staan mijn contactgegevens. Laat even wat horen en ik sta je graag te woord met al je vragen en opmerkingen! Wacht niet te lang want bij agenda wordt met de dag voller en ik wil graag iedereen de kans geven om te proeven van deze magische wereld.