Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Zwolle huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Zwolle.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Zwolle inhuren? Boek Alex Buijk

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een topentertainer als het gaat om de magie van een goochelaar in Zwolle en daar buiten. Je kan mij goed gebruiken met bv. een invulling tijdens een animatieprogramma in de vakanties voor het jonge publiek. Dit kan zowel fijn zijn voor de ouders die een vrije middag hieraan overhouden en je kinderen worden op en top vermaakt met de wereld van magie. Voor de toeristen die ons land bezoeken, maar ook België. Kun je mij als invulling gebruiken tijdens het dag of avondprogramma om zo even wat gezellige afwisseling te hebben na het bezoeken van alle bezienswaardigheden wat Nederland te bieden heeft.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Zwolle?

Doordat ik al een decennia in het vak zit en mijn hobby als beroep mag uitvoeren heb ik ondertussen een groot klantenbestand mogen opbouwen met tevreden klanten. Ik streed naar 100 procent klanttevredenheid, wat ik elke keer bereik als ik een optreden in mijn volle agenda mag afvinken. Jong, oud, man of vrouw, ik ben de ultieme entertainer op jouw feest en partij of zelfs event. Ik geef ook workshops voor de mensen die nog wat verder willen gaan als het gaat om goochelen. Tijdens de workshop krijgt iedereen een leuke goodybag, maar je leert ook hoe het goochelen in elkaar zit door een truc zelf te kunnen ontleden en zo zelf stap voor stap kan uitvoeren. Hierdoor kan je aan het einde van de workshop zelf je familie of vrienden voor de gek houden met je zelf geleerde goocheltruc. Deze workshops leid ik zelf waardoor je voorzien bent van professionele begeleiding. Je kan er tevens voor kiezen om mij nog een kleine show te laten geven als inleiding en om iedereen in de stemming te krijgen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Als goochelaar in Zwolle doe ik ook aan logo onthullingen voor (nieuwe) bedrijven of organisaties.

Het wordt werkelijk een spetterende onthulling door middel va snel branden papier en vuurwerk. Een onthulling om niet snel te vergeten! Buiten onthullingen doe ik ook aan reclame maken voor jou producten op bv. een beurs of event. Hierdoor trek ik al het publiek in de zaal naar jouw stand toe door middel van een aantal klassieke goocheltrucs waar jouw product centraal in zal staan. Hierdoor krijgt je product enorm veel aandacht van alle potentiële kanten, maar zal jouw stand ook een ware trekpleister zijn. Onder mijn goocheltrucs vallen enkele klassieke trucs die je vast ook als kind nog herkent van televisie of een feestje of misschien wel uit een boek uit je kindertijd. Objecten laten zweven, de bekende kaarttrucjes waar de kaarten om je oren vliegen, maar ook wat een simpel papiertje een bankbiljet maken. Al deze geweldige trucs breng ik naar jouw feest of partij als je voor mij kiest als goochelaar in Zwolle. Een garantie voor succes heb je met mij, Alex Buijk. De professional als het gaat om magie die die toe kan passen als elk soort persoon voor de beste en mooiste interactie. Deze mensenkennis is voorgekomen uit jarenlange ervaring als goochelaar en illusionist. Ik onderscheid mij daarom ook van amateurs en semi-profs door de klant en het publiek op de eerste plek te zetten. Hun mening is voor mij het belangrijkste. Dit is ook te zien om mijn website onder recensies waar mijn optredens gemiddeld een 9,5 krijgen.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Of het nou een jubileum, verjaardag of een gezellig casual feestje is, ik kan die dag perfect ombouwen in een magische herinnering voor later. Door middel van een kennismakingsgesprek kunnen wij goed je wensen en voorkeuren bespreken zodat je alles van te voren weet hoe ik te werk gaat en zo weet ik ook als er ergens op gelet moet worden door mijzelf. Voor meer info kan je mij altijd bellen of mailen via de contactgegevens op mijn website. Ik sta je graag te woord en indien je het prettig vindt regelen we gelijk een fijn kennismakingsgesprek.

         

Tevens ben ik ook beschikbaar als Engelstalige goochelaar, voor je buitenlandse collega’s of gasten bij bv. een bedrijfsfeestje. Hierdoor hoeft niemand zich buitengesloten te voelen indien die de Nederlandse taal niet spreekt. Ik beheerde de Engelse taal erg goed en kan dit prima toepassen in mijn show zodat iedereen op de voet kan volgen waar de magie begint en eindigt.