Shows

Alex Buijk zorgt maakt jouw event magisch

Alex Buijk is een professionele goochelaar die exact weet hoe zijn publiek kan entertainen en verbazen met zijn geweldige magie, illusie en goocheltrucs. Hij is een expert in interactie met zijn publiek en maakt op een leuke manier contact met je gasten. Er ontstaat een geweldige sfeer. Hij verbaast, verleidt, leidt af en manipuleert.

Tafelgoochelaar: "Goochelen terwijl je er met je neus bovenop staat"

Zelfs van dichtbij begrijp je er niets van

Organiseer je binnenkort een eigen feest of bedrijfsfeest? Alex Buijk levert bijzondere magie met magische trucs van heel dichtbij. Met manipulaties en afleiding worden je gasten keer op keer totaal verrast. Geroezemoes, uitroepen van verbazing en gelach werken als een trekpleister voor jong en oud en zijn een bijzondere aanvulling op je feest. Gasten zijn constant met elkaar in gesprek over de bijzondere magische goocheltrucs. Alex Buijk zorgt voor goed vermaak van je gasten en laat ze verrassen met goocheltrucs van dichtbij. Of het nu een zakelijke of persoonlijke aangelegenheid is, Alex komt dichtbij de gasten zodat ze ook van dichtbij verbaast worden over zijn trucs.

Goochel act: Schakel Alex Buijk in als professionele goochelaar!

Dé act voor je team en zakelijke relaties.

Ben je op zoek naar een geweldige goochelact voor je hardwerkende medewerkers?Dan is Alex Buijk zeker jouw man voor een teambuilding uitje of goochelworkshop. Organiseer je een zakelijk diner, netwerkborrel of bedrijfsevenement? En wil je je gasten verrassen met een unieke act door een professionele goochelaar? Huur dan Alex Buijk als tafelgoochelaar of laat hem optreden in zijn eigen goochelshow. Hij maakt een groot succes van de avond of middag met verbluffend goochelwerk en magisch entertainment. Het liefst biedt hij op maat gemaakte magie en vermaak en hij zal zijn acts altijd afstemmen in samenspraak met jouw wensen.

Bruiloft goochelaar: Alex Buijk huren als goochelaar voor een bruiloft

Een onvergetelijk feest met goochelaar Alex Buijk!

Ga je binnenkort trouwen of ben je ceremoniemeester en wil je graag een bijzonder trouwfeest organiseren? Alex Buijk vindt het geweldig om op te treden op een bruiloft en het bruidspaar en diens gasten te vermaken met de meest bijzondere trucs en magische illusies. Het fijne van een goochelaar is dat hij je gasten kan entertainen op het feest zelf, maar als je dat wilt ook op de receptie of tijdens je dagprogramma tussendoor. Je gasten zullen het geweldig vinden om vermaakt te worden terwijl jullie foto’s aan het maken zijn. Alex Buijk is een kei in het breken van ijs en het creëren van sfeer. Het bruidsfeest krijgt een goede opwarmer die garant staat voor een geslaagde middag of avond.

Beursgoochelaar: Huur een goochelaar in voor op de beurs

Een magische verrassing voor je beursbezoekers

Een beursgoochelaar inschakelen voor bij je beursstand? Krijg meer leads met dé beursgoochelaar Alex Buijk. Een beursgoochelaar is uitstekend inzetbaar op elk moment van de dag. Of hij nu tijdens de opstart uren, piekmomenten of het eind van de dag aan het goochelen en entertainen slaat, hij heeft altijd succes met wat hij doet. Alex maakt drukte rond je stand en zet je aanbod in het daglicht. Het wordt steeds drukker bij je beursstand en voor je het weet staat het vol. Heeft hij mensen geboeid met zijn presentatie? Dan hoeft hij hen na afloop van zijn magische vertoningen alleen nog maar door te sturen naar de medewerkers op je stand want je product is al bekend. Het leuke van beursgoochelaar Alex Buijk is dat hij altijd maatwerk levert en zich concentreert op de wensen van je klanten en leads. Zo boek jij gegarandeerd succes!

Kindergoochelaar: De tofste en leukste kindershow van Nederland.

Een magische belevenis voor de kids waar nog lang over nagesproken wordt

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk, goochelaar voor kinderen, is genieten voor jong en oud. Een vrolijke show met muziek en dans. Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alex Buijk is de perfecte kinderentertainer die precies weet hoe hij met de kinderen moet omgaan. Alex heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven van kindershows en heeft in deze tijd veel geleerd van wat kinderen het allerleukste vinden om te zien. Zo heeft Alex diverse goochelshows gemaakt zodat er voor elke leeftijds categorie een passende show is. Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Wat klanten over mij zeggen
“Wat een fantastisch entertainment heeft Alex ons gebracht tijdens het ABN-AMRO event!
Abn-Amro
Hoofdkantoor Amsterdam
Alex heeft een fantastische sessie verzorgd op ons IMU Event. Hij combineerde het thema van ons seminar met zijn goocheltrucs en zorgde voor een heerlijke vibe in de zaal. Iedereen ging met een grote glimlach naar buiten nadat Alex de dag had afgesloten. Als je op zoek bent naar een leuke & grappige energizer dan is Alex de man die je moet boeken!
IMU
Fantastische sessie
“Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken.”
RTL MCN
Geweldige entertainment

Waarom een goochelaar

Waarom een goochelaar? Omdat een goochelaar zorgt voor een magisch tintje aan jouw feest. Of het nu gaat om een klein feest of juist een groot gebeuren. Of het nu gaat om jonge gastjes of hoogbejaard publiek. Iedere leeftijd is geboeid door illusies, door magie, door een bruisende act met goocheltrucs. Zeker als deze worden uitgevoerd met veel passie en inlevingsvermogen. We worden geprikkeld door dingen die niet te verklaren zijn en willen weten hoe het kan… We laten ons willens en wetens beet nemen en genieten er ook nog van! Zeg nou zelf: welk kind is opgegroeid zonder goocheldoos? Dat zullen er weinig zijn. T.V. shows met illusionisten, goochelaars of andere magiërs worden dan ook goed bekeken, dus ‘waarom een goochelaar’ is niet zo moeilijk te raden (een stuk sneller dan het raden hoe een goocheltruc nu gaat…)!

Actieve gasten en voor iedereen

Een show op laten voeren op jouw feest is natuurlijk leuk en kan heel bijzonder zijn. Toch zal je ontdekken dat meestal maar een gedeelte werkelijk geniet van deze acts. De overige deelnemers aan jouw event zullen met hele andere dingen bezig zijn dan het kijken naar de illusionist, ver weg op het podium. Een goochelaar in het publiek zal juist een leuke interactie hebben met de gasten en zo dichterbij komen. De mensen worden betrokken bij de acts en zullen vanzelf dus ook meer onder de indruk raken. En is het ook allemaal eigenlijk niet nog raadselachtiger als het vlak voor je neus gebeurt? Dan kan je het toch al helemáál niet uitstaan dat er magische dingen gebeuren en jij ze niet begrijpt… Dus kom op: nog een keer, nog een keer… Een goochelact boeit iedereen. Jong en oud, man of vrouw, Nederlander, Japanner, Amerikaan: noem maar op. Iedereen wordt meegesleept door de magie van dingen die opeens gebeuren: sjaaltjes die tevoorschijn komen, munten die verdwijnen en ga zo nog maar even door. Wil je niet dat buitenlandse gasten alleen de trucs zien, dan kan ik de show ook in het Engels verzorgen. Maar laten we eerlijk zijn: veel wordt er al begrepen door het kijken. Een universele taal dus, dat goochelen.

Tarieven aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over een tafelgoochelaar?

Geef hieronder jouw contact gegevens op en ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Wil je meer informatie ontvangen over een goochel act?

Geef hieronder jouw contact gegevens op en ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Wil je meer informatie ontvangen over een bruiloft goochelaar?

Geef hieronder jouw contact gegevens op en ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Wil je meer informatie ontvangen een beursgoochelaar?

Geef hieronder jouw contact gegevens op en ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Wil je meer informatie ontvangen over een kindergoochelaar?

Geef hieronder jouw contact gegevens op en ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Wil je meer informatie ontvangen?

Geef hieronder jouw contact gegevens op en ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.