Goochelaar Huren Alex Buijk

Wat kost een goochelaar

Wat zijn de prijzen van een goochelaar? 

Lees het op deze pagina

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat kost een goochelaar

Je wilt na al die positieve recensies ook een feest vol magie en illusie, maar wat kost een goochelaar nu precies? Eigenlijk is dat niet de belangrijkste vraag. Die zou namelijk moeten luiden: wat levert een goochelaar me op? Kijkend naar alle laaiend enthousiaste reacties laat het antwoord zich eenvoudig raden. Ik zet alles op alles om een show met een hoog entertainmentgehalte neer te zetten. Dit laat een onvergetelijke indruk achter bij al je gasten. Een indruk die daarna geassocieerd wordt met jou of jouw bedrijfsnaam. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent? Uiteraard heb je hierbij met een bepaald budget van doen. De kosten voor een goochelaar zijn afhankelijk van diverse factoren.

Ik zet de prijzen van een goochelaar graag voor je op een rijtje.

Voor welke gelegenheid?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: voor welke gelegenheid wil ik een goochelaar inhuren? De volgende vraag is hoe groot de rol van de goochelaar tijdens deze gelegenheid moet zijn. Laat ik een voorbeeld geven. Stel, je wilt een goochelaar voor je bedrijfsfeest boeken waar je circa 300 gasten verwacht. De gelegenheid is dan duidelijk. Maar wil je dan een avondvullend programma verzorgd hebben, of is de goochelaar een van de verschillende entertainment vormen op het podium? Dat beïnvloedt logischerwijs het tarief. Een ander voorbeeld. Je gaat trouwen en je wilt graag een goochelaar op je bruiloft. De kosten voor de goochelaar zijn dan afhankelijk van het aantal uur dat je hem of haar wilt boeken. Doorgaans kun je als bruidspaar kiezen uit 1, 2 of zelfs 3 uur.

Van complete podiumshow tot goochelworkshop

Iedere gelegenheid heeft zo zijn eigen aanpak nodig met bijbehorende tarieven. Ook de goochelperformance zelf is hierin bepalend. Wil je bijvoorbeeld een complete goochelshow op het podium of een illusionist a la Hans Klok? Ook het interactieve gehalte tussen goochelaar en publiek, jouw gasten, is van invloed op het tarief. Bijvoorbeeld wanneer je een goochelaar op jouw kerstborrel wilt inhuren, op een beurs of een tafelgoochelaar tijdens een diner. Daarnaast behoren ook goochelworkshops tot de mogelijkheden. Hierin zijn het aantal deelnemers, de duur en de exacte inhoud tarief bepalend.


De goochelaar zelf

Het is duidelijk dat er diverse factoren zijn die de tarieven van een goochelaar beïnvloeden. Samengevat tot nu toe zijn dit het soort gelegenheid, de grootte van de rol die de goochelaar hierin heeft, de inhoud en de mate van het interactieve gehalte. Wanneer je al deze factoren in grote lijnen bepaald hebt, kun je een goochelaar benaderen om hier invulling aan te geven. Maar dan. Het aanbod goochelaars is aanzienlijk en datzelfde geldt voor de diversiteit in de geoffreerde tarieven. Hoe weet je nu of je met een professionele goochelaar van doen hebt? Je wilt natuurlijk geen enkel risico lopen en verzekerd zijn van een weergaloze performance.


Waaraan herken je een kwaliteitsgoochelaar?

Houd er rekening mee dat er momenteel veel hobbygoochelaars actief zijn. Dit zijn semiprofessionele goochelaars die naast hun gewone baan zichzelf ook als goochelaar verhuren. Zij bieden hun goocheldiensten soms aan voor erg lage tarieven, maar daar is dan ook het resultaat naar. Laat goedkoop geen duurkoop zijn. Zoals ik eerder noemde, wil je je gasten een onvergetelijke indruk geven, maar natuurlijk wel een die louter positief is. Let daarom altijd op de recensies over de betreffende goochelaar, evenals de professionaliteit in online foto’s en video’s. Hieruit haal je voldoende informatie om te weten of je met een kwaliteitsgoochelaar van doen hebt.


Kies voor een goochelaar met mega veel ervaring

Het beste kies je voor een goochelaar die hiervan zijn of haar beroep heeft gemaakt. Een professionele goochelaar dus. Daarnaast verdient het mijn aanbeveling een goochelaar te kiezen die mega veel ervaring heeft opgedaan in optredens. Zo weet je zeker dat je 100 procent goochelkwaliteit geleverd krijgt. Bovendien kun je je zorgeloos verlaten op de prijs-kwaliteitverhouding van professionele en ervaren goochelaars. Vraag je je af of je budget wel toereikend is? Geen probleem. De professionele goochelaar doet tegen elk budget een passend voorstel. Kortom, iedereen kan zijn of haar feest laten voorzien van hoogstaande magie en illusie.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Van bruiloft tot bedrijfsfeest en alles er tussenin

Hoewel Alex Buijk kan bogen op lovende reacties van gerenommeerde bedrijven zoals ABN-AMRO, verzorgt hij ook voor particulieren wervelende goochelacts. Zo weet je je kind met de komst van deze magische entertainer tijdens zijn of haar verjaardagsfeestje enorm te verrassen. En wat te denken van een bruiloft of een intiem sfeerfeestje? Want ook in een kleine setting weet Alex Buijk het publiek ademloos te vermaken met magie en illusie. Heb je altijd al willen weten hoe een goocheltruc in elkaar steekt? Dan kun je door Alex Buijk een complete goochelworkshop laten verzorgen. Samen met familie, vrienden of collega’s leer je dan de fijne kneepjes van het vak. Een fantastische ervaring.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

De kosten van een goochelaar

De kosten voor het inhuren van een goochelaar kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring en reputatie van de goochelaar, de duur van het optreden, de locatie, het soort evenement en de complexiteit van de act.

Hier zijn enkele factoren die de kosten kunnen beïnvloeden:

 • Ervaring en Bekendheid: Goochelaars met meer ervaring en bekendheid kunnen hogere tarieven hanteren.

 • Duur van het Optreden: De lengte van het optreden kan de kosten beïnvloeden. Sommige goochelaars rekenen per uur, terwijl anderen vaste tarieven hebben voor bepaalde tijdsduren.

 • Soort Evenement: De aard van het evenement kan een rol spelen. Bedrijfsevenementen, bruiloften en grote publieke optredens kunnen hogere kosten met zich meebrengen.

 • Locatie: De locatie van het evenement kan de kosten beïnvloeden. Reiskosten en eventuele overnachtingskosten kunnen worden toegevoegd.

 • Complexiteit van de Act: Als de goochelaar gespecialiseerde trucs of aangepaste acts moet uitvoeren, kan dit de kosten verhogen.

Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met goochelaars in jouw regio en hun tarieven te bespreken op basis van jouw specifieke behoeften en het evenement.Wat kost een Illusionist

Net als bij goochelaars kunnen de kosten voor het inhuren van een illusionist sterk variëren op basis van verschillende factoren.

Hier zijn enkele overwegingen die de kosten kunnen beïnvloeden:

 • Ervaring en Bekendheid: Illusionisten met meer ervaring en een hogere bekendheid kunnen doorgaans hogere tarieven hanteren.

 • Duur van de Illusie Show: De lengte van de illusionistenshow kan de kosten beïnvloeden. Sommige illusionisten rekenen per uur, terwijl anderen vaste tarieven hebben voor verschillende tijdsduren.

 • Soort Illusies: De complexiteit en aard van de illusies die worden uitgevoerd, kunnen de kosten beïnvloeden. Speciale en grootschalige illusies kunnen duurder zijn.

 • Locatie: De locatie van het evenement is ook van invloed. Reiskosten, accommodatie en andere logistieke overwegingen kunnen worden toegevoegd aan het totaal.

 • Evenementtype: Het type evenement kan een rol spelen bij het bepalen van de kosten. Illusies voor privé-evenementen, bedrijfsevenementen of grootschalige producties kunnen verschillende tarieven hebben.

Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, is het aan te raden om direct contact op te nemen met illusionisten, hun portfolio te bekijken en specifieke details over jouw evenement te bespreken. Dit stelt hen in staat om een offerte op maat te maken op basis van jouw behoeften en de complexiteit van de gewenste illusies.


Wat kost een Mentalist

Net als bij goochelaars en illusionisten kunnen de kosten voor het inhuren van een mentalist variëren op basis van verschillende factoren.

Hier zijn enkele overwegingen die de kosten kunnen beïnvloeden:

 • Ervaring en Bekendheid: Mentalisten met meer ervaring en bekendheid kunnen over het algemeen hogere tarieven hanteren.

 • Duur van het Optreden: De lengte van het optreden kan de kosten beïnvloeden. Sommige mentalisten rekenen per uur, terwijl anderen vaste tarieven hebben voor verschillende tijdsduren.

 • Aard van de Voorstelling: De complexiteit en aard van de mentale acts kunnen de kosten beïnvloeden. Speciale of op maat gemaakte acts kunnen duurder zijn.

 • Locatie: De locatie van het evenement kan ook van invloed zijn. Reiskosten, accommodatie en andere logistieke overwegingen kunnen worden toegevoegd aan het totaal.

 • Evenementtype: Het type evenement kan de kosten bepalen. Optredens voor privé-evenementen, bedrijfsevenementen of grootschalige shows kunnen verschillende tarieven hebben.

Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, is het raadzaam direct contact op te nemen met mentalisten, hun werk te bekijken en specifieke details over jouw evenement te bespreken. Zo kunnen ze een offerte op maat maken op basis van jouw behoeften en de complexiteit van de gewenste mentale acts.


Wat kost een kindergoochelaar

De kosten voor het inhuren van een kindergoochelaar variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Hier zijn enkele overwegingen die de kosten kunnen beïnvloeden:

 • Ervaring en Specialisatie: Kindergoochelaars met meer ervaring en specialisatie in kinderevenementen kunnen hogere tarieven hanteren.

 • Duur van de Voorstelling: De lengte van de kindergoochelshow kan de kosten beïnvloeden. Sommige goochelaars rekenen per uur, terwijl anderen vaste tarieven hebben voor bepaalde tijdsduren.

 • Inclusief Materialen: Sommige kindergoochelaars brengen hun eigen materialen en rekwisieten mee. Als extra materialen nodig zijn, kan dit de kosten verhogen.

 • Locatie: De locatie van het evenement is ook van invloed. Reiskosten, accommodatie en andere logistieke overwegingen kunnen worden toegevoegd aan het totaal.

 • Evenementtype: Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een schoolvoorstelling of een ander soort kinderevenement, het type evenement kan de kosten bepalen.

Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met kindergoochelaars in jouw regio. Zij kunnen je meer informatie geven over hun tarieven, wat is inbegrepen in de prijs en of er extra kosten zijn voor specifieke wensen.

Tarieven van een goochelaar

De tarieven van een goochelaar kunnen sterk variëren op basis van verschillende factoren.

Hier zijn enkele factoren die de kosten kunnen beïnvloeden:

 • Ervaring en Bekendheid: Goochelaars met meer ervaring en een grotere bekendheid kunnen hogere tarieven hanteren.

 • Duur van het Optreden: Sommige goochelaars rekenen per uur, terwijl anderen vaste tarieven hebben voor bepaalde tijdsduren.

 • Soort Evenement: Bedrijfsevenementen, bruiloften en grote publieke optredens kunnen hogere kosten met zich meebrengen dan kleinere privéfeesten.

 • Locatie: Reiskosten en eventuele overnachtingskosten kunnen de totale prijs beïnvloeden, vooral als het evenement op een aanzienlijke afstand plaatsvindt.

 • Complexiteit van de Act: Als de goochelaar gespecialiseerde of aangepaste trucs moet uitvoeren, kan dit de kosten verhogen.

 • Inclusief Materialen: Sommige goochelaars brengen hun eigen materialen en rekwisieten mee. Als extra materialen nodig zijn, kan dit de kosten beïnvloeden.

Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, is het raadzaam direct contact op te nemen met goochelaars in jouw regio en hun tarieven te bespreken op basis van jouw specifieke behoeften en het evenement. Goochelaars kunnen ook pakketten aanbieden voor verschillende soorten evenementen, dus het is handig om je wensen en budget van tevoren te bespreken.

De Prijzen

Hoewel het erg lastig is om direct een juiste prijs weg te leggen kan ik je wel een voorbeeld schetsen.


Jeugd goochelaar

Kies je voor een jeugd goochelaar dan beginnen de prijzen vanaf €50,00 Je krijgt dan een leuke show maar wees er op voorbereid dat het wel een goochelaar is die net is begonnen en nog niet alle kneepjes van het vak beheerst.


Amateur goochelaar

Bij een amateur goochelaar heb je te maken met iemand die het leuk vind om af te toe eens een showtje weg te geven.
De amateur goochelaar zal zijn kunsten leuk uitvoeren maar is natuurlijk niet te vergelijken met een pro.
Houd rekening dat de amateur goochelaar zijn prijzen berekent vanaf €150,00 houd er rekening mee dat deze goochelaars vaak nog reiskosten berekenen.


Semi professionele goochelaar

Je hebt nu te maken met iemand die zijn vak goed verstaat. De goochelaar kost meer dan een amateur omdat deze goochelaar precies weet waar hij mee bezig is. Ook al heeft de semi prof nog een baan naast zijn werk als goochelaar kun je er op vertrouwen dat je een goede goochelaar inhuurt. Houd rekening met prijzen vanaf €400,00 


Professionele goochelaar

Nu haal je direct de top in huis. Professionele goochelaars treden op als beroeps goochelaars en weten exact hoe ze hun gasten moeten vermaken. Improvisatie is dan ook geen probleem en weten met elke situatie om te gaan. Als je zeker wilt zijn van een geslaagde avond met top entertainment dan wil je natuurlijk gebruik maken van een professionele goochelaar. Prijzen beginnen vanaf €495,00
Professionele goochelaars werken zonder reiskosten. Gegarandeerd top entertainment.  


Deze prijzen zijn slecht een kleine indicatie.

Alles is afhankelijk van wat voor event het is (groot verschil tussen een klein kinderfeestje of een grote illusie show voor een groot bedrijf)