Alex Buijk | Magisch Entertainer
12/22/2017
2 min
0

Goochelaar huren voor een bedrijfsfeest

12/22/2017
2 min
0

Wil je een goochelaar huren voor een bedrijfsfeest? Bedenk dan goed wat je precies wilt. Ieder bedrijf is anders. Je hebt natuurlijk grote en kleine bedrijven, maar belangrijker is dat ieder bedrijf een eigen karakter heeft. Het is goed om daar rekening mee te houden bij het boeken van entertainment. Maar misschien nog wel belangrijker is dat je bedrijfsfeest afgestemd moet worden op het werk dat verzet wordt door je medewerkers. Als jouw personeel keihard werkt kun je geen genoegen nemen met een act die onder de maat is. Dan ga je voor een artiest waar jouw medewerkers het maandag nog steeds over hebben. Een echt goede goochelaar biedt meer dan alleen maar simpel entertainment. Hij zal jou en je medewerkers versteld doen staan en overweldigen met de meest bijzondere trucs. Werken jouw mensen hard? Boek dan een unieke en getalenteerde goochelaar. Dat zal zeker gewaardeerd worden.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Tafelgoocheaar / rondlopende goochelaar

Tafelgoochelen, van dichtbij goochelen of een fantastische show?

Je kunt een goochelaar huren voor een bedrijfsfeest, maar natuurlijk ook voor allerlei andere soorten feesten voor je bedrijf, zoals een kerstfeest, een afscheid, een zakelijk diner of bijvoorbeeld een teambuilding uitje. Natuurlijk hebben zakelijke evenementen andere eisen, uitdagingen en behoeften dan een persoonlijk feest. Tafelgoochelen of van dichtbij goochelen is overal en altijd wel mogelijk, maar een uitgebreide show is niet altijd passend. Vind je het moeilijk een keuze te maken? Ik zal je altijd adviseren in het maken van een keuze. Kwaliteit is voor mij belangrijk. Als ik het gevoel heb dat een bepaalde bijeenkomst echt niet geschikt is voor mijn soort acts dan zal ik dat zeker vertellen. Ik beveel in het uiterste geval graag iemand anders aan die beter past. Maar het liefst bied ik jou natuurlijk op maat gemaakt entertainment. Mijn inzet zal volledig in samenspraak zijn met jouw wensen voor je bedrijfsfeest of evenement.

Goochelaar voor bedrijven, wat is er mogelijk?

Organiseer je een bedrijfsfeest of wil je je collega’s vermaken tijdens een gezellig uitje? Wil je indruk maken op een zakelijke klant of het ijs breken bij een nieuw project en je personeel wat nieuwe goochelvaardigheden aanleren? Wat je reden ook is om zakelijk een goochelaar te huren, ik zal er voor zorgen dat jouw evenement geweldig wordt en al je gasten versteld doen staan. Creëer spanning tijdens een bedrijfsdiner, een zakelijke lunch of een PR-evenement. Trek meer potentiële klanten naar je stand met een goochelaar. Je klanten zullen het leuk vinden en je feest onthouden om de juiste redenen. Ik heb voor tal van grote bedrijven gewerkt en kan ook jouw bedrijf op een unieke manier vertegenwoordigen. Met mijn ervaring in het leveren van entertainment op bedrijfsevenementen ben ik de perfecte aanvulling op jouw evenement en daardoor onderscheidt jouw bedrijf zich direct van de rest.

Super tof bedrijfsfeest

Wat heb ik nodig om te goochelen?

Tijdens een bedrijfsfeest – groot of klein, officieel of gemoedelijk – heb ik eigenlijk alleen mezelf nodig en natuurlijk een aantal attributen, handigheidjes en technieken. Daarom kan ik eigenlijk overal mijn act uitvoeren. Je hebt geen speciale apparatuur nodig zoals een podium, belichting, een geluidssysteem en dergelijke, behalve natuurlijk als je echt een wervelende show wilt boeken maar daar komen we wel uit. Waar je ook voor kiest, ik garandeer je een geweldige en interactieve act met veel magie. Maar geloof mij niet op mijn woorden als het gaat om het huren van een professionele goochelaar. Bekijk de reacties eens van je voorgangers. Je wordt er vast door geïnspireerd.

Ook benieuwd wat Alex Buijk voor je kan betekenen op jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reacties
Categorieën