Alex Buijk | Magisch Entertainer
01/10/2018
2 min
0

Waarom een goochelaar boeken

01/10/2018
2 min
0

Waarom een goochelaar boeken, misschien heb je je dat zojuist afgevraagd en hoop je daar hier een antwoord op te kunnen vinden. Gelukkig kunnen daar heel veel verschillende antwoorden op gegeven worden. Want naast het feit dat een goochelaar je een fantastische avond kan bezorgen met zijn entertainment is hij tevens in staat om je versteld te doen staan van magie. Een goochelaar is in eerste instantie natuurlijk een illusionist. Hij kent de leukste manieren om je een magische avond te bezorgen met bijzondere goocheltrucs. Uiteraard zal hij je versteld doen staan van bijzondere acts die je geest niet kan bevatten zodat je daar nog lang over na zult denken. Maar een goochelaar is pas echt goed als hij daarnaast ook in staat is om op de juiste manier met zijn publiek te spelen.

Goochelaar Alex Buijk

Een goochelaar heeft mensenkennis

Natuurlijk ga je naar een goochelaar kijken omdat je geïnteresseerd bent in zijn trucs. Daarnaast wil je natuurlijk als enige slimmerik in de zaal ontdekken hoe hij zijn trucs uitvoert. Als je maar goed genoeg kijkt heb je het vast door, denk je. Helaas lukt dat bijna niemand, ook jou niet. Een goochelaar, zeker een professionele goochelaar, gebruikt bepaalde trucjes waarmee hij zijn publiek bespeelt. Hij weet exact wat hij moet doen om je aandacht af te leiden terwijl hij druk bezig is met goochelen. Net als je denkt dat je vooral op moet letten wat hij met zijn linkerhand doet is zijn rechterhand al bezig iets tevoorschijn te toveren. En zo gebeuren er steeds dingen waardoor je je op het hoofd krabt. Hoe is het toch mogelijk? Dat kunnen wij je wel vertellen: hij leidt af, schat in, manipuleert en doet aan geheugentraining. Hij weet exact hoe hij jou om de tuin moet leiden.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Welke goochelaar boeken

Een goochelaar boeken doe je omdat je vermaakt wilt worden en nieuwsgierig bent. Natuurlijk wil je dan wel een professionele goochelaar zien. Waarom een goochelaar boeken, vroeg je je af. Waarschijnlijk kun je je beter afvragen welke goochelaar je moet boeken. Want een goochelaar is in verschillende opzichten leuk, maar niet iedere goochelaar is in staat een combinatie te bieden van geweldige trucs en boeiend entertainment. Sommige goochelaars kennen geweldige trucs maar vinden contact maken met publiek een lastig onderdeel van hun performance. Andere goochelaars zijn enorm goede publieksvermakers, maar ze zijn weer minder goed in het professioneel uitvoeren van goocheltrucs. Er zijn maar weinig goochelaars in Nederland die echt in staat zijn een professionele goochelshow uit te voeren die beide aspecten biedt.

Goochelaar boeken op jouw event

Een professionele goochelaar boeken

Alex Buijk is één van de weinige goochelaars in Nederland die jou echt versteld zal doen staan met zijn goocheltrucs en een hoog entertainment biedt. Hij voert zijn shows niet alleen uit met veel plezier in contact met zijn publiek, maar hij beheerst ook zijn goocheltrucs, magie en illusie tot in de puntjes. Alex is een expert in het vermaken van zijn publiek. Interactie met toeschouwers en echt contact maken zorgt altijd voor een fijne sfeer. En natuurlijk kan hij u geweldig entertainen en vermaken met schijnbaar onmogelijke effecten en trucs. Wil je hem zien op een feest, met hem samenwerken tijdens een goochel workshop of van hem genieten in een volle zaal? Neem dan contact met hem op voor een fantastische avond!

Ook benieuwd wat Alex Buijk voor je kan betekenen op jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reacties
Categorieën