Alex Buijk | Magisch Entertainer
12/20/2017
2 min
0

Goocheltrucs van heel dichtbij

12/20/2017
2 min
0

Heb je wel eens goocheltrucs van heel dichtbij gezien? Ze zorgen voor een onvergetelijk moment op elk feest. Als je iets gezelligs wilt toevoegen aan je feest – bijvoorbeeld omdat niet alle gasten elkaar kennen – biedt een goochelaar geweldig entertainment. Slimme handigheidjes en hersenkrakers van goocheltrucs zetten je gasten aan het praten en breken direct het ijs. Ze zorgen voor geroezemoes en gelach en zijn een trekpleister voor je gasten. Wil jij ook je gasten een magische ervaring laten beleven? Waarom dan niet de goocheltrucs van Alex Buijk erbij halen? Met zijn vele goocheltrucs van heel dichtbij vallen je gasten van de ene verbazing in de andere.

Tafelgoocheaar / rondlopende goochelaar

Goochelaar Alex Buijk biedt entertainment en gezelligheid

Alex Buijk is niet zomaar een goochelaar en zeker niet een flauwe grappenmaker die je vast wel eens op een evenement of feest bent tegengekomen. Hij is getalenteerd en zelfverzekerd en voert verbazingwekkende goocheltrucs uit op een leuke en professionele manier. Alex heeft zijn leven lang geoefend en heeft een lange lijst aan ervaring op zowel zakelijke als particuliere events. Zijn acts zijn grappig en erg vermakelijk en hij beheerst veel verschillende goocheltechnieken. Geef je gasten de kans om met hun neus bovenop zijn goocheltrucs te staan. Ook van heel dichtbij zal het hen niet lukken zijn handigheidjes te doorgronden. En juist dat maakt zijn aanwezigheid op jouw feest zo leuk!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

De goocheltrucs van Alex Buijk

Alex maakt deel uit van een nieuwe generatie jonge en grappige goochelaars. Zijn kunsten met een pakje kaarten is van wereldklasse, maar natuurlijk doet hij veel meer dan dat. Hij kent zo veel originele goocheltrucs dat je de hele avond bijzondere dingen zult zien gebeuren met munten, balletjes, ringen, sleutels en vele andere van je gasten geleende objecten. Hij zoekt continue contact met je gasten en moedigt hen aan maar dringt zich nooit op. Hier en daar leent hij objecten van aanwezigen en goochelt ze weer tevoorschijn op de meest onverklaarbare plekken, maar altijd vlak voor hun neus. Of de bezoekers van je evenement of feest nu aan tafel zitten of gezellig rondlopen, Alex voert zijn goocheltrucs overal uit. Daar zullen je gasten nog lang over napraten.

Goocheltrucs op particuliere en zakelijke evenementen

Alex Buijk vertoont zijn goocheltrucs van heel dichtbij voor zowel zakelijke als particuliere feesten of evenementen. Heb je een productintroductie, een promotioneel evenement, een bedrijfsfeest, verjaardagsfeestje of een bruiloft en wil je daar een ludieke act aan toevoegen? Alex is graag van de partij om je gasten op geheel eigen wijze te vermaken. Hij voelt zich thuis in grote groepen mensen tijdens een groot evenement maar vindt het ook geweldig zijn goocheltrucs uit te voeren op gezellige kleine recepties. In beide gevallen heeft hij veel contact met jouw gasten en zal hij verbazingwekkende trucs uitvoeren, vlak voor hun neus. Welk feest je ook organiseert, Alex is in staat daar een vleugje glamour en fun aan toe te voegen. Dat worden onvergetelijke momenten!

Ook benieuwd wat Alex Buijk voor je kan betekenen op jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reacties
Categorieën