Alex Buijk | Magisch Entertainer
08/28/2018
2 min
0

Entertainment tijdens een diner

08/28/2018
2 min
0

Een uitgebreid gangenmenu, lekker eten, gezellige muziek op de achtergrond en jij hebt een heerlijke avond georganiseerd, toch? Of wringt er toch iets? Wil je meer dan alleen maar suf een beetje zitten en de hele tijd met dezelfde mensen moeten praten? Wil je een feest , wat opvalt en waar de gasten voldaan vandaan komen? Maar ja, wat doe je dan nog meer om het zo’n feest te laten worden?

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Boek een goochelaar!

Ontvang je de mensen eerst met een borrel en komt daarna het voorgerecht op tafel? De goochelaar zal direct weten wat te doen en al rondlopend de net gearriveerde mensen entertainen. Je kunt ervoor kiezen om tussen de gangen door de tafelgoochelaar rond te laten lopen. Tijdens het eten kan natuurlijk ook, hoewel mensen dan vaak helemaal geen tijd hebben: ze willen genieten van hun maaltijd ;-)

Wat een goochelaar kan doen

Heb je een etentje voor een bijzondere aangelegenheid? Dan kunnen we in overleg kijken hoe we deze sfeer kunnen benadrukken. Heb je een toneel ter beschikking, dan kan je kiezen voor een show tussen al het eten door. Maar een tafelgoochelaar is misschien wel veel leuker. Zo worden de gasten veel directer erbij betrokken! Zeker als de aanwezigen niet allemaal bekenden van elkaar zijn, kan dit het ijs breken en een opening zijn tot leuke gesprekken.

Goochelen met je smartphone

Een bekendmaking

Misschien wil je bij deze samenkomst ook iets bekend maken. Ga je trouwen, maar weet niemand dat er een kleine op komst is, om maar even een voorbeeld te noemen, dan kan dat natuurlijk ook prachtig bekend gemaakt worden door een passende act! Samen overleggen we wat jij hiervan verwacht en ik zal een leuke presentatie voor jou in elkaar zetten!

Entertainment na afloop

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de goochelaar als ‘toetje’ te gebruiken. Tijdens de koffie na het diner worden de gasten nog even extra vermaakt door deze magische artiest. En met een goed gevoel vertrekken ze naar huis!

Meer ideeën voor een diner

Naast een goochelaar, kan je natuurlijk nog meer doen om je diner meer te laten bruisen. Laat de gasten iedere gang op een andere plek gaan zitten (ja, daar kan ik ook bij helpen). Zo hebben ze steeds andere buren om mee te kletsen. Laat een muzikaal artiest spelen tijdens het eten of plan afwisselend een goochel- en muziekact tussen de gangen door. Livemuziek is nu eenmaal anders dan muziek van een cd… En ach: misschien ben je zelf iemand of weet je iemand die graag praat. Maak een komisch verhaal, die helemaal op het feest slaat, en vermaak zo de gasten. Je kunt het natuurlijk zo afwisselend maken als je zelf wilt. En een magisch tintje aan het geheel maakt het spannend tegelijk. Want zeg nou zelf: wie zit er te wachten op een feest, waar niets gebeurd? Niemand toch?!

Ook benieuwd wat Alex Buijk voor je kan betekenen op jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reacties
Categorieën