Alex Buijk | Magisch Entertainer
03/15/2018
2 min
0

Een goochelaar op een vrijgezellenfeest

03/15/2018
2 min
0

Vrienden gaan trouwen en dus wordt het zaak om een leuk vrijgezellenfeest te organiseren. Natuurlijk kan je heel traditioneel kiezen voor een avondje stappen met alleen de dames of uitsluitend de heren, waarbij het liefst het onderwerp van de avond verkleed wordt in een maf kostuum… Maar waarom zou je niet kiezen voor iets origineels? Een goochelaar op een vrijgezellenfeest zorgt voor een super gezellige avond met veel plezier. Zeker als hij in overleg met jou de trucs ook nog weet toe te spitsen op het aanstaande bruidspaar.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Waarom een vrijgezellenfeest?

Bij een vrijgezellenfeest sluit je eigenlijk je bestaan als niet-gehuwd persoon af. De traditie wil dat je dan meestal voor schut wordt gezet door die leuke vrienden van je. Er gaat zelfs het verhaal dat de twee toekomstige echtgenoten elkaar die avond niet mogen tegenkomen… Maar wat je toch vooral wil is een gezellige avond met de vrienden onder elkaar. Of een hele dag, natuurlijk. Een vrijgezellenfeest wordt niet georganiseerd door het bruidspaar, maar door de vrienden van het stel. Het feest wordt in het geheim voorbereid en pas op het allerlaatste moment krijgt het stel hiervan te horen.

Goochelaar op vrijgezellenfeest

Hoe organiseer je een vrijgezellenfeest?

Een vrijgezellenfeest is, net als een bruiloft, een uniek feest. Je gaat er immers vanuit dat de persoon het maar 1x meemaakt. Als aan jou de taak is toegewezen om zo’n feest te organiseren, dan wil je toch dat het een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Zorg er in ieder geval voor dat jullie iets gaan doen wat de bruid en/of bruidegom leuk vind(en). Je hoeft er echt geen kroegentocht in een clownspak van te maken. Een gezellige avond organiseren bij iemand thuis of in een leuk zaaltje is minstens zo leuk. Zeker als je zorgt voor bijzonder entertainment. Een goochelaar kan een ontzettend leuke avond verzorgen, vol met verbazingwekkende verrassingen.

Een show, aan tafel of een workshop goochelen

Goed, je hebt gekozen voor een goochelaar. Maar dan ben je er nog niet. Je kunt met een magisch entertainer op een feest alle kanten op. Wil je dat hij een mooie show neerzet, op een podium? Of ga je voor de hilarische momenten als de goochelaar aan je tafel verschijnt en zo maar onder je neus de waanzinnigste trucs uithaalt? Natuurlijk kan je ook graag zelf bezig zijn. Een workshop goochelen is dan zeker aan te raden. En als je allemaal goed geoefend hebt: Waarom zou je dan met de vriendengroep geen optreden doen op de bruiloft zelf….

Uiteraard zijn deze vormen ook prima te combineren. Laat de goochelaar eerst zelf aan de slag gaan en vervolgens mogen de gasten meedoen tijdens de workshop

Goochelaar op een vrijgezellenfeest

Een act op maat gemaakt

Het wordt allemaal helemaal leuk als je de goochelaar een act laat doen, die helemaal is toegespitst op het bruidspaar. De verrassing richting het trouwlustige paar wordt zo alleen nog maar groter! Zo maak je er een extra bijzonder feest van, waar nog lang met veel plezier aan teruggedacht wordt. En dat is toch wat je wilt bereiken met een goed georganiseerd feest ter ere van het trouwen van je beste vrienden? Aarzel dus niet om een goochelaar voor een vrijgezellenfeest uit te nodigen. Hij weet als geen ander het publiek te vermaken op een magische wijze.

Ook benieuwd wat Alex Buijk voor je kan betekenen op jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reacties
Categorieën