Alex Buijk | Magisch Entertainer
05/17/2018
2 min
0

Een magische opening of presentatie

05/17/2018
2 min
0

Een opening of heropening wil je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus maak je er een feestje van, je nodigt de krant uit, je zakenpartners, klanten en wat al niet meer. Alles is gereed voor een prachtige opening en dan… laat je de burgemeester het lintje doorknippen. De mensen drinken nog iets en verdwijnen weer en niemand heeft het er meer over. Saaier kan immers niet. Dus wil je iets waar mensen wel over napraten? Wil je een opening of een nieuw product in de schijnwerpers zetten? Lees dan maar eens snel verder!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Een magische opening is spannend

Waar het doorknippen van een lintje meestal zorgt voor verveelde blikken en geveinsde aandacht, zal een goochelaar echt alle aandacht op het gebeuren weten te vestigen. Hij maakt er immers een spannend geheel van, waarbij alle aandacht wordt getrokken naar het product of de handeling. Hoe magischer het geheel, hoe langer de mensen in spanning blijven toekijken. Een professionele magiër weet hier goed op in te spelen en houdt de aanwezigen bij ‘de les’. En dan is daar het langverwachte moment. Iedereen is verbaasd en enthousiast en daarmee willen ze graag meer weten van alles wat er gebeurd. En dat is toch precies wat je wilt: aandacht voor jouw zaak of product!

Een magische opening of presentatie

Helemaal in ‘the picture’

Even een voorbeeld. Je hebt een nieuw product die je onder de aandacht wilt brengen bij klanten. Je kunt er uiteraard voor kiezen om het artikel neer te zetten en er enthousiast over te vertellen. Leuk, maar een groot gedeelte zal er snel aan voorbij lopen en afgaan op de lekkere hapjes die er staan. Maar wat nu als het product tevoorschijn wordt getoverd tijdens een wervelende show? Juist, dan willen de mensen best wel even kijken en als we het slim doen, blijft er misschien ook nog wel wat hangen van het introductieverhaaltje! Grote kans dat de aanwezigen daarna eigenlijk toch ook nog wel even van dichtbij het product willen zien! Magische reclame werkt!

Samen gaan we voor de mooiste opening of presentatie

Jij weet wat je wilt. Jij weet hoe jouw klanten zijn en wat zij van jou verwachten. Daarom heeft een opening op maat de mooiste resultaten. En daarom zal ik altijd in overleg met jou de openingsact voorbereiden. Je hebt immers maar 1 kans om jouw nieuwe zaak te openen…

Een magische opening of presentatie

Alleen de opening of nog meer?

Je kunt kiezen voor een spectaculaire opening, maar nog leuker is het natuurlijk als die goochelaar tijdens de receptie ook rondloopt en mensen vermaakt. Eventueel ook met acts die een link met het bedrijf of het nieuwe product hebben. Wat is er mooier dan dat aanwezigen nog lang over jouw opening na zullen praten? Want positieve reacties is immers niets anders dan een stukje reclame.

Maar ook leuk voor andere openingen

Uiteraard bestaan er ook nog andere openingen dan zakelijke. Wat dacht je van een goochelaar bij het openen van een nieuw clubhuis? De kinderen zullen het prachtig vinden, de ouders zeker weten ook. Of een nieuwe school, waarbij de leerkrachten natuurlijk het voor hun kiezen krijgen, of misschien is er wel een opening van een sportveld. De acts zullen altijd afgestemd worden op het publiek. En de media hebben meteen een leuk verhaal om over te schrijven: betere reclame kan je niet hebben!

Ook benieuwd wat Alex Buijk voor je kan betekenen op jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reacties
Categorieën