Alex Buijk | Magisch Entertainer
10/05/2016
1 min
0

Goochelaar boeken

10/05/2016
1 min
0

Goochelaar boeken, een mogelijkheid voor alle soorten feesten.
Een goochelaar is gespecialiseerd in het vermaken van mensen van alle leeftijden. Als professionele goochelaar kan ik niet alleen (jonge) kinderen entertainen, maar ben ik ook gespecialiseerd in het verwonderen van volwassenen. Gaat u een feestje organiseren en bent u benieuwd of ik als professionele goochelaar bij uw feestelijke gelegenheid pas? Lees dan op deze pagina wanneer goochelaar boeken interessant kan zijn.

Een goochelaar boeken voor een kinderfeest

Ten eerste kunt u een goochelaar boeken voor het kinderfeest van uw zoon of dochter. Een goochelaar op een kinderfeestje blijft de kinderen heel lang bij. Tijdens het kinderfeestje zullen alle kinderen zeer interactief mee mogen doen met alle goocheltrucs die er plaatsvinden. de huiskamer waar de goochelaar op een kinderfeetje is uitgenodigd zal worden omgebouwd tot een klein mini theater waardoor de sfeer nog magischer is.Niet alleen als er enkel kinderen aanwezig zijn op het feest, maar ook als er volwassenen naar het feest komen is een goochelaar te boeken. Door mijn vele jaren ervaring als professionele goochelaar, kan ik alle doelgroepen vermaken en verwonderen.

Een goochelaar boeken voor een bedrijfsfeest

Organiseert u een bedrijfsfeest en wilt u wat uniek entertainment op deze feestelijke gelegenheid? Dan kunt u ook een goochelaar boeken. Voor volwassenen heb ik een uniek programma, dat volledig afgestemd is op de voorkeuren van volwassenen. Ook als u een jubileumfeest organiseert voor een collega, kan ik langskomen om de gasten van dit feest te vermaken. Zo kan ik tijdens een bedrijfsborrel de gasten vermaken met tafelgoochelen, of een magische presentatie geven aansluitend op een speech van het bedrijf.

Een goochelaar boeken voor een bruiloft

Tot slot word ik als professionele en ervaren goochelaar ook vaak ingehuurd / geboekt voor trouwerijen. Gaat u foto’s maken en moeten de gasten even vermaakt worden, wilt u het lege uurtje tussen het eten en het feest vullen of wilt u dat de kinderen op uw feest vermaakt worden, dan kan dit allemaal voor u geregeld worden.

Meer weten over de mogelijkheden van het boeken van een goochelaar? Neem dan contact met mij op, dan vertel ik u graag meer over wat ik als ervaren goochelaar voor u kan betekenen.

Reacties
Categorieën