Alex Buijk | Magisch Entertainer
03/05/2019
2 min
0

Lanceer je bedrijf op een spectaculaire manier

03/05/2019
2 min
0

Ben jij van plan om je eigen bedrijf binnenkort te lanceren​​? Dan is het verstandig om hier een groot feest van te maken! Op deze manier zal het bedrijf direct een goede naam opbouwen. Tijdens zo’n feest is het natuurlijk prachtig als er een goede goochelaar aanwezig is om jouw personeel of klanten een once in a lifetime experience mee te geven. Dit geldt natuurlijk al helemaal als je kiest voor een top entertainer als Alex Buijk.

Een magische opening of presentatie
Het werk van een goede goochelaar

Een goede goochelaar heeft jaren geoefend op verschillende trucs. Uiteraard zit er veel verschil tussen diverse goochelaars, maar een goede goochelaar zal in staat zijn om ieder soort publiek te vermaken. Zo kan je een goochelaar inzetten bij vrijwel elke mooie gebeurtenis. Niet alleen tijdens een bedrijfslancering is dit een zeer goede keuze, maar ook tijdens een verjaardag, een barbecue of voor het onthullen van je nieuwe bedrijfslogo. Er zijn maar weinig gebeurtenissen waarbij een goochelaar geen aangename verrassing is.
Een ​​goede goochelaar​​ kan op verschillende manieren te werk gaan. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor één act, waarbij de goochelaar een groots optreden uitvoert. Er kan echter ook gekozen worden voor een rondlopende goochelaar. De goochelaar zal mensen dan spontaan verrassen met verschillende trucs. Het publiek is dan een belangrijk onderdeel van de act. De meeste mensen vinden het fantastisch als de goochelaar spontaan een truc voor hun neus uitvoert omdat zij dan het best kunnen controleren of ze niet voor de gek worden gehouden. Zo kiezen goochelaars er bijvoorbeeld vaak voor om voorwerpen van het publiek te gebruiken. Deze trucs maken de meeste indruk, omdat de voorwerpen niet geprepareerd kunnen zijn. Een goochelaar die interactief met zijn publiek omgaat, laat het best een blijvende indruk achter.

De leukste goochelaar op jouw event.

Een goede goochelaar is vliegensvlug

Hoe zijn bepaalde goocheltrucs toch mogelijk, zullen veel mensen zich afvragen na een goede act. Een goochelaar zoals ​​Alex Buijk​​ heeft natuurlijk heel lang geoefend om zo goed te kunnen worden als dat hij vandaag is. Het is van groot belang dat een goochelaar erg snel is. Op deze manier gebeurt er van alles, zonder dat het publiek dit opmerkt. Bovendien weet een goochelaar het publiek ook perfect te beïnvloeden. Eigenlijk kan je een goochelaar ook wel als acteur zien. De show rondom de act is net zo belangrijk als de trucs zelf. Het is daarom belangrijk dat een goochelaar niet alleen weet hoe hij of zij bepaalde trucs vingervlug uitvoert, maar ook hoe het publiek het beste afgeleid en beïnvloed kan worden.
Het is zeker geen slecht idee om een goede goochelaar in te huren tijdens de lancering van je bedrijf. Kies echter wel voor een goochelaar met voldoende ervaring. Alex Buijk zal je al een aantal dingen kunnen presenteren, zodat je een goed beeld krijgt van zijn kunsten. Je hoeft echter niet bang te zijn dat Alex het publiek niet weet te vermaken, hij kan dit namelijk als geen ander. De lancering van je bedrijf komt er fantastisch uit te zien als je een goede goochelaar inhuurt.

Ben je benieuwd naar wat Alex allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen!

Reacties
Categorieën