Gelderland
Alex Buijk | Magisch Entertainer
Gelderland
03/13/2019
2 min
0

Alex Buijk: Dé bedrijfsentertainer

03/13/2019
2 min
0

Het is belangrijk dat het personeel zich af en toe eens goed kan vermaken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een entertainer te laten komen. Zo kan een ​​goochelaar​​ bijvoorbeeld een bijzonder goed idee zijn. Het is wel van groot belang dat je een goede goochelaar uitkiest; iemand die het publiek echt weet te verrassen met zijn of haar act. Alex Buijk is dé ideale bedrijfsentertainer. Hij komt altijd weer met een indrukwekkende act. Alex is een ​​meester goochelaar​​ en kan op verschillende manieren te werk gaan. Hij is entertainer op feestjes, maar ook tijdens bedrijfsuitjes en lanceringen weet hij het publiek te vermaken. Je kan het zo gek niet bedenken!

Goochelaar op bruiloft

Een perfecte manier van teambuilding

Teambuilding​​ en vermaak is erg belangrijk voor een bedrijf. Door middel van teambuilding wordt de band tussen collega’s sterker, waardoor het personeel met meer plezier aan het werk gaat. Vaak heeft dit tot gevolg dat de samenwerking beter verloopt en dat de productiviteit omhoog gaat. Buiten dat is het natuurlijk nooit verkeerd om je eens goed te vermaken. Een goede goochelaar is een uitstekende manier om het personeel te vermaken. Alex Buijk kan dit op verschillende manieren doen. Hij kan bijvoorbeeld een centrale act opvoeren, maar je kunt er ook voor kiezen om de goochelaar door het publiek rond te laten lopen en directe interactie met het publiek aan te laten gaan.

Een spontane verrassing

Of je personeel nou weet dat er een goochelaar komt of niet, bij Alex Buijk kan je altijd zeker zijn van een hoop spontane verrassingen. De trucs die Alex gebruikt zijn zeker geen standaard trucs. Alex heeft na jaren ervaring te hebben opgedaan een brede selectie van unieke trucs kunnen maken. Hierdoor zal iedereen telkens weer verbaasd zijn over wat Alex nu weer uithaalt. Veel van de trucs zijn zeer spontaan. Zo kan Alex er bijvoorbeeld voor kiezen om voorwerpen uit het publiek te gebruiken. Dergelijke trucs weten het publiek keer op keer te verbazen. Bij deze goochelaar kan je er eigenlijk altijd wel zeker van zijn dat het publiek vermaakt wordt. Niet alleen de trucs zelf zijn een grote bron van vermaak, maar ook de gehele act eromheen. Een truc waar veel showelementen bij komen kijken, laat een nog specialere indruk op het publiek achter.

Tafelgoocheaar / rondlopende goochelaar

Wat kan Alex Buijk voor jou betekenen?

Deze goochelaar weet het publiek altijd weer te verrassen, maar het is goed te begrijpen dat je wilt weten wat voor act je ongeveer kunt verwachten. Op deze manier weet je zeker dat deze act iets voor jouw bedrijf is . Hier hoef jij je absoluut geen zorgen over te maken, maar Alex zal je graag het een en ander willen presenteren. Op deze manier kan jij er zeker van zijn dat deze act precies is wat jij wilt en kom jij als enige niet voor verrassingen te staan.

De act hoeft natuurlijk niet per se in het bedrijfspand zelf uitgevoerd te worden. Je kunt de act bijvoorbeeld ook tijdens een ​​personeelsuitje laten opvoeren. Alex Buijk is een flexibele goochelaar die zijn omgeving perfect weet te gebruiken. Ook tijdens een etentje weet deze goochelaar er een groot feest van te maken. De manier waarop Alex het publiek weet te entertainen is uniek en verbazingwekkend.

Reacties
Categorieën