Alex Buijk | Magisch Entertainer
04/13/2018
2 min
0

Een goochelaar op een braderie

04/13/2018
2 min
0

Een goochelaar op een braderie, Stel: je hebt het voor elkaar. De gemeente heeft toestemming gegeven om een braderie te organiseren. Je hebt, bijvoorbeeld met de plaatselijke middenstand, een hoop bedacht om mensen te trekken. Voor de kinderen staat er een luchtkussen, er zijn leuke kraampjes en natuurlijk hebben jullie zelf leuke acties met jullie winkels, in de kraampjes voor jullie toko. Toch wil je meer. Iets, waarvan de mensen denken: hé, dat is leuk! Iets onverwachts. Een echte trekker wat de braderie net even levendiger maakt. Boek een goochelaar! Op meerdere manieren kan deze entertainer zorgen voor meer sfeer en levendigheid op jullie gezellige evenement!

Opening met een goochelaar

Begint de braderie met een opening ter ere van iets speciaals? De goochelaar maakt er een magisch project van. Daarmee heeft deze artiest meteen alle aandacht opgeëist waardoor de opening ook echt iets voorstelt. Wil je mensen bedanken voor het werk wat zij voor deze braderie hebben gedaan? Laat de goochelaar er maar op los, hij zal weten hoe dit zo interessant mogelijk kan gebeuren.

De rondlopende goochelaar / entertainer

Je kunt ervoor kiezen om de beste man (of vrouw natuurlijk) niet op één plek te laten staan, maar dat hij rondloopt en het publiek vermaakt. Heerlijk onverwachte momenten waar de mensen versteld van zullen staan. Je heerlijk laten verrassen door trucs onder je neus en er niets van begrijpen. Nog een keer…nog een keer…

Tafelgoocheaar / rondlopende goochelaar

Een magische stand

Uiteraard kan je de goochelaar ook juist wel op een vaste plek situeren, zodat mensen bewust gaan kijken bij hem. Hij zal een showtje geven en kan daarbij natuurlijk de middenstand extra onder de aandacht brengen. In overleg met jullie kan hij zijn show zo brengen dat bijvoorbeeld jullie producten extra in the picture komen te staan. Of misschien zijn er prijzen die men kan winnen, die hij op een leuke manier kan uitdelen. Er zijn legio mogelijkheden, wat in overleg met elkaar tot in de puntjes verzorgd kan worden.

Goochelen met kinderen

Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hun ouders ook! En daarmee zullen ze langer op jouw prachtige evenement blijven. Heb je een jaarlijks terugkerende braderie, dan is het zeker belangrijk dat mensen weten dat het ook voor kinderen leuk is. Anders zullen er ieder jaar minder mensen komen en dat is toch niet helemaal de bedoeling. Dus zal je op zoek moeten gaan naar leuke attracties gericht op kinderen. Een goochelaar is ook speciaal in te huren voor het vermaak van de kleine gasten. Hij zal ze verbazen met zijn trucs, maar hij kan ze ook een beetje les geven in goochelen, wat veel kinderen ontzettend leuk vinden. Veel kinderen hebben zelf ook wel een goocheldoos, dus misschien willen zij hem wel verbazen met hun eigen trucs… Een professionele goochelaar weet perfect in te spelen op zijn publiek. En kinderen zijn zeker een leuk publiek met hun spontane reacties.

Workshop goochelen

Wil je de bezoekers aan jullie braderie ook de kans geven om zelf iets te doen? Waarom dan geen workshop goochelen? Dat is toch weer eens iets anders dan kaarten maken of aan de bar hangen! Korte workshops, waar iedereen bij aan kan schuiven. Origineler kan haast niet!

Kortom: een goochelaar op de braderie is een super idee!

Reacties
Categorieën