Noord-Holland
Alex Buijk | Magisch Entertainer
Noord-Holland
06/08/2023
3 min
0

De Gooise DJ voor een feest met klasse

06/08/2023
3 min
0

Samenwerking met de Gooise DJ

Als goochelaar kom ik op heel veel plaatsen en treed vaak op met een band of een dj.
Zo ook afgelopen weekend waar ik de Gooise DJ heb ontmoet. Na een leuk gesprek hadden we gelijk een leuke klik en hebben we samen gekeken naar een leuke samenwerking.
Dus mocht je naast TOP entertainment van mij als goochelaar ook een toffe DJ nodig hebben neem dan gerust contact op met de Gooise DJ


Over de Gooise DJ

De Gooise DJ is al jaren een begrip in ‘t Gooi en omstreken. De Gooise DJ is inmiddels uitgegroeid tot een hecht team van 12 DJ's en saxofonisten. Een One Stop Shop voor een onvergetelijk feestje. Of het nu bruiloft of een verjaardag is, of een groot bedrijfsevenement of festival. Met het brede scala aan diensten en een enorme passie voor muziek, zorgt het team vvan de Gooise DJ ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt met een geweldige uitstraling.


De Gooise DJ boeken Waarom kiezen voor De Gooise DJ?

Een plaatje opzetten kunnen veel mensen, maar een strakke set mixen, het publiek aanvoelen en je zeer brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen, dat is echt maar aan weinigen besteed. Daarom kiezen mensen vaak voor de Gooise DJ op hun feest.De evenementenservice van De Gooise DJ

De Gooise DJ biedt DJ shows met klasse en spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment zoals bijvoorbeeld een DJ met Saxofonist. De Gooise DJ draait in heel Nederland met als specialisatie bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en luxe drive-in shows.


Hoe De Gooise DJ kan helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement

Of het nu een kleiner feest is met 50 personen of een bedrijfsevenement voor 500 personen, De Gooise DJ kan een prachtig feest neerzetten, binnen budget! Onze eventmanagers staat altijd klaar met adviezen, tips en een handig draaiboek. Zo ontzorgt de Gooise DJ.


De aanpak voor een passende DJ met klasse

Bij het aanvragen van een offerte, houdt het team van de Gooise DJ altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bepalen of een van hun DJ’s bij je past en beschikbaar is op de gekozen avond. Dat verzekert je dat de DJ bij je smaak past.


Het belang van een goede klik met de DJ

Het is essentieel dat er een goede klik is met de DJ. Ze sturen je een wensenlijst en bespreken uitvoerig jouw voorkeuren, met name op het gebied van muziek. Wat wil je horen, maar vooral wat niet? Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Ook daarom heeft de Gooise DJ zeer goede reviews van klanten. 


De voorbereiding van De Gooise DJ voor elk feest

De Gooise DJ’s en Event Managers krijgen uitstekende reviews en bereiden ieder feest altijd minutieus voor. De muziekkeuze, de aankleding, de indeling van de avond; allemaal zaken die ze met elkaar - en de klant - bespreken.De klant wordt overal bij betrokken en zo bouw je samen een geweldig feest!


Een DJ boeken is zo geregeld

Het proces van het boeken van een DJ bij De Gooise DJ is eenvoudig. Een gratis offerte aanvragen is in no time geregeld via de website van de Gooise DJ. Daarna hebben ze dus persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Dan nemen ze samen je wensen door en zorgen ze dat alles perfect is afgestemd.Zo werk je samen toe naar een geweldig evenement.


Extra's voor je evenement

De Gooise DJ biedt ook extra's voor je evenement, zoals een photobooth, rookmachine en lasershow. Deze extra's kunnen je evenement nog spectaculairder maken en zorgen voor een unieke ervaring voor je gasten. Maar wil je echt een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van de  talentvolle saxofonisten. De Gooise DJ beschikt over 4 topsaxofonisten; die samen met de DJ zorgen voor extra beleving bij de gasten. De saxofonist speelt mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in. DJ en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Miklos of Erwin als saxofonist op je feest hebt, het wordt een heerlijke avond.


De klant staat centraal bij de Gooise DJ

De Gooise DJ biedt een uitstekende en uitgebreide persoonlijke service, van het boeken van de DJ tot het verzorgen van extra's voor je evenement. Met hun ervaring, professionaliteit en passie voor muziek, zorgen ze ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag organiseert, De Gooise DJ kan je helpen om er een succes van te maken.
Ben je klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen met De Gooise DJ? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan! Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, een verjaardag of zomaar een knalfuif organiseert, De Gooise DJ staat klaar om je te helpen er een onvergetelijke ervaring van te maken. Vraag een gratis offerte aan en begin met het plannen van jouw spectaculaire evenement!

Reacties
Categorieën